American Steakhouse Broadway verkozen tot leukste restaurant van Nederland

21 maart 2018 | David Bakker
American Steakhouse Broadway verkozen tot leukste restaurant van Nederland

Het Utrechtse American Steakhouse Broadway is door 80.000 restaurantbezoekers verkozen tot ‘het leukste restaurant van Nederland’ met maar liefst 708 stemmen. Ook de Gold Award ging naar het Utrechtse restaurant omdat het de hoogste waardering van gasten kreeg. Een topscore van 9.27 punten.

Eigenaren Chris Faassen en Onno Zwart werden aangenaam verrast door het nieuws. "We zijn blij dat onze gasten zo tevreden zijn met ons restaurant. Het team werkt altijd knetterhard om onze gasten een plezierige avond te bezorgen en als ik de score zo bekijk doen we dat niet gek", vertelt Faassen. Zwart: "Ik ben daarom supertrots op mijn mensen. Dit is een hele mooie waardering, niet alleen voor mij, maar vooral voor mijn team. Uiteindelijk zijn zij diegenen die ervoor zorgen dat onze gasten zo tevreden zijn over het eten en de service die we bieden. Het team maakt American Steakhouse Broadway tot wat het is: het leukste restaurant van Nederland."


Volgende stap

Zwart wil nog meer doen om de gasten een nog leukere avond te bieden. Het plan daarvoor is al grotendeels uitgewerkt en de eerste fase daarvan is onlangs afgerond. En dat was de werfkelders van het steakhouse in een nieuw jasje steken.
"We brengen nog steeds authentieke taferelen uit New York’s beroemde theatergebied Broadway, maar we vertellen nu een aantal andere verhalen. Zo hopen we onze gasten blijven te verrassen en te verbluffen door goed en lekker eten aan te bieden in een hele mooie setting", aldus Zwart.


Over American Steakhouse Broadway

De twee ruime en gezellige werfkelders van American Steakhouse Broadway vind je in hartje Utrecht, op een steenworp afstand van de Domtoren. Hier wordt in de theatersetting van het Amerikaanse Broadway eerlijk authentiek Nieuw-Zeelands rund- en lamsvlees gereserveerd dat afkomstig is van dieren die in alle vrijheid leven en 100% natuurlijk voedsel eten: het malse gras van de Nieuw-Zeelandse heuvels en vlakten.
Eten is bij ons beleven. Daarom maken wij op er culinair gebied en met onze service er een mooie avond van die niet onder doet voor het niveau van het New Yorkse Broadway.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: