American Steakhouse Broadway verkozen tot leukste restaurant van Nederland

21 maart 2018 | David Bakker

Het Utrechtse American Steakhouse Broadway is door 80.000 restaurantbezoekers verkozen tot ‘het leukste restaurant van Nederland’ met maar liefst 708 stemmen. Ook de Gold Award ging naar het Utrechtse restaurant omdat het de hoogste waardering van gasten kreeg. Een topscore van 9.27 punten.

Eigenaren Chris Faassen en Onno Zwart werden aangenaam verrast door het nieuws. "We zijn blij dat onze gasten zo tevreden zijn met ons restaurant. Het team werkt altijd knetterhard om onze gasten een plezierige avond te bezorgen en als ik de score zo bekijk doen we dat niet gek", vertelt Faassen. Zwart: "Ik ben daarom supertrots op mijn mensen. Dit is een hele mooie waardering, niet alleen voor mij, maar vooral voor mijn team. Uiteindelijk zijn zij diegenen die ervoor zorgen dat onze gasten zo tevreden zijn over het eten en de service die we bieden. Het team maakt American Steakhouse Broadway tot wat het is: het leukste restaurant van Nederland."


Volgende stap

Zwart wil nog meer doen om de gasten een nog leukere avond te bieden. Het plan daarvoor is al grotendeels uitgewerkt en de eerste fase daarvan is onlangs afgerond. En dat was de werfkelders van het steakhouse in een nieuw jasje steken.
"We brengen nog steeds authentieke taferelen uit New York’s beroemde theatergebied Broadway, maar we vertellen nu een aantal andere verhalen. Zo hopen we onze gasten blijven te verrassen en te verbluffen door goed en lekker eten aan te bieden in een hele mooie setting", aldus Zwart.


Over American Steakhouse Broadway

De twee ruime en gezellige werfkelders van American Steakhouse Broadway vind je in hartje Utrecht, op een steenworp afstand van de Domtoren. Hier wordt in de theatersetting van het Amerikaanse Broadway eerlijk authentiek Nieuw-Zeelands rund- en lamsvlees gereserveerd dat afkomstig is van dieren die in alle vrijheid leven en 100% natuurlijk voedsel eten: het malse gras van de Nieuw-Zeelandse heuvels en vlakten.
Eten is bij ons beleven. Daarom maken wij op er culinair gebied en met onze service er een mooie avond van die niet onder doet voor het niveau van het New Yorkse Broadway.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: