Salsa Shop geopend in Rotterdam

11 april 2018 | David Bakker

Extreem verse ingrediënten, supersnelle bereiding en value for money. De succesformule van SALSA SHOP wordt nu ook uitgerold in de Maasstad. Vanaf vandaag kunnen Rotterdammers op het Stadhuisplein kennismaken met de gezonde Mexicaanse keuken 2.0.

Iedereen wil gezond en lekker eten, en als het kan zonder lang te wachten. De filosofie van Salsa Shop luidt dan ook ‘Good food, fast’. Bij Salasa Shop vertaalt die belofte zich in gezonde Mexicaanse (afhaal)maaltijden die binnen no-time vers worden bereid. ‘Bij Salsa Shop krijg je binnen een minuut na je bestelling je burrito, taco of bowl’, vertelt Louis Wesseling, een van de eigenaren van Salsa Shop.

Supersnel


Het slimme concept van Salsa Shop garandeert die snelheid. Het werkt heel simpel. Je kiest de basis: burrito, taco of een bowl (burrito- of saladebowl). Vervolgens maak je een keuze voor een vulling (steak, pulled pork, kip, Mexicaans stoofvlees of gegrilde groentes - vega-optie). Dan selecteer je de toppings (van mais tot zure room) om je maaltijd tot slot af te maken met guacamole of een van de 6 verse huisgemaakte salsa’s. Binnen opeten of to-go: kan het allebei. Delivery is ook mogelijk via UBER EATS, Deliveroo en Thuisbezorgd.nl.


Naast snelheid is versheid het andere magische woord bij Salsa Shop. Wesseling geeft een voorbeeld: ‘Dagelijks komen ’s-ochtends in alle vroegte de kratten tomaten, limes en avocado’s binnen voor de guacamole en andere gerechten. Elke dag maken we batches voor alleen die dag. Verser ga je het niet krijgen.’ Dat geldt ook voor het vlees. ‘De steaks en kippendijen geuren op de bakplaat terwijl je wacht op je maaltijd. Hoe vers wil je het hebben?’

Succesconcept


Salsa Shop werd in 2014 opgezet door vier Amsterdamse ondernemers. In de VS maakten zij kennis met de razend populaire Mexicaanse cuisine. Bevlogen door de verslavende smaken besloten zij om deze ‘keuken’ in een nieuwe jas te steken en hier in Nederland uit te rollen. Met succes: Salsa Shop telt inmiddels 6 vestigingen in de Randstad. Rotterdam is de zevende locatie.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Opening
De Beren nu ook in Heerhugowaard

Het is voor de derde keer raak in Noord-Holland. Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren opnieuw een vestiging in de provincie met beginletter H: Heerhugowaard. Gasten kunnen vanaf donderdag 19 juli iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, borrel of de beroemde ‘all time f...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: