Salsa Shop geopend in Rotterdam

11 april 2018 | David Bakker

Extreem verse ingrediënten, supersnelle bereiding en value for money. De succesformule van SALSA SHOP wordt nu ook uitgerold in de Maasstad. Vanaf vandaag kunnen Rotterdammers op het Stadhuisplein kennismaken met de gezonde Mexicaanse keuken 2.0.

Iedereen wil gezond en lekker eten, en als het kan zonder lang te wachten. De filosofie van Salsa Shop luidt dan ook ‘Good food, fast’. Bij Salasa Shop vertaalt die belofte zich in gezonde Mexicaanse (afhaal)maaltijden die binnen no-time vers worden bereid. ‘Bij Salsa Shop krijg je binnen een minuut na je bestelling je burrito, taco of bowl’, vertelt Louis Wesseling, een van de eigenaren van Salsa Shop.

Supersnel


Het slimme concept van Salsa Shop garandeert die snelheid. Het werkt heel simpel. Je kiest de basis: burrito, taco of een bowl (burrito- of saladebowl). Vervolgens maak je een keuze voor een vulling (steak, pulled pork, kip, Mexicaans stoofvlees of gegrilde groentes - vega-optie). Dan selecteer je de toppings (van mais tot zure room) om je maaltijd tot slot af te maken met guacamole of een van de 6 verse huisgemaakte salsa’s. Binnen opeten of to-go: kan het allebei. Delivery is ook mogelijk via UBER EATS, Deliveroo en Thuisbezorgd.nl.


Naast snelheid is versheid het andere magische woord bij Salsa Shop. Wesseling geeft een voorbeeld: ‘Dagelijks komen ’s-ochtends in alle vroegte de kratten tomaten, limes en avocado’s binnen voor de guacamole en andere gerechten. Elke dag maken we batches voor alleen die dag. Verser ga je het niet krijgen.’ Dat geldt ook voor het vlees. ‘De steaks en kippendijen geuren op de bakplaat terwijl je wacht op je maaltijd. Hoe vers wil je het hebben?’

Succesconcept


Salsa Shop werd in 2014 opgezet door vier Amsterdamse ondernemers. In de VS maakten zij kennis met de razend populaire Mexicaanse cuisine. Bevlogen door de verslavende smaken besloten zij om deze ‘keuken’ in een nieuwe jas te steken en hier in Nederland uit te rollen. Met succes: Salsa Shop telt inmiddels 6 vestigingen in de Randstad. Rotterdam is de zevende locatie.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koen Bakker geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer

Op maandag 17 september is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal, geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer. Onder grote belangstelling van familie, vrienden, medewerkers en de pers, is de officiële uitslag van de Meesterproef vastgesteld en ontving Koen het Meest...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Awards Culinair
Keltum restaurantprijs 2018 voor La Provence uit Zaltbommel

Een vakkundige jury heeft ook dit jaar weer, uit de restaurantledenlijst van ETN, het restaurant gekozen dat het best naar voren komt qua Euro-Toques uitstraling, in combinatie met de kwaliteit van de keuken. Tijdens Gastvrij Rotterdam werd de prijs door Ted Janssen, voorzitter ETN, uitgereikt aan L...

Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Utrecht) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaar...

Bier Achtergronden
Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horecazaken

Affligem introduceert Affligem Patersvat in Nederland. Voor het eerst zal er een gelimiteerde editie beschikbaar zijn tot het einde van het jaar, exclusief voor ongeveer 1000 horecazaken in Nederland. Het eerste glas zal 14 september worden getapt in de Foodhallen in Amsterdam. Smaak ‘Af...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: