Salsa Shop geopend in Rotterdam

11 april 2018 | David Bakker

Extreem verse ingrediënten, supersnelle bereiding en value for money. De succesformule van SALSA SHOP wordt nu ook uitgerold in de Maasstad. Vanaf vandaag kunnen Rotterdammers op het Stadhuisplein kennismaken met de gezonde Mexicaanse keuken 2.0.

Iedereen wil gezond en lekker eten, en als het kan zonder lang te wachten. De filosofie van Salsa Shop luidt dan ook ‘Good food, fast’. Bij Salasa Shop vertaalt die belofte zich in gezonde Mexicaanse (afhaal)maaltijden die binnen no-time vers worden bereid. ‘Bij Salsa Shop krijg je binnen een minuut na je bestelling je burrito, taco of bowl’, vertelt Louis Wesseling, een van de eigenaren van Salsa Shop.

Supersnel


Het slimme concept van Salsa Shop garandeert die snelheid. Het werkt heel simpel. Je kiest de basis: burrito, taco of een bowl (burrito- of saladebowl). Vervolgens maak je een keuze voor een vulling (steak, pulled pork, kip, Mexicaans stoofvlees of gegrilde groentes - vega-optie). Dan selecteer je de toppings (van mais tot zure room) om je maaltijd tot slot af te maken met guacamole of een van de 6 verse huisgemaakte salsa’s. Binnen opeten of to-go: kan het allebei. Delivery is ook mogelijk via UBER EATS, Deliveroo en Thuisbezorgd.nl.


Naast snelheid is versheid het andere magische woord bij Salsa Shop. Wesseling geeft een voorbeeld: ‘Dagelijks komen ’s-ochtends in alle vroegte de kratten tomaten, limes en avocado’s binnen voor de guacamole en andere gerechten. Elke dag maken we batches voor alleen die dag. Verser ga je het niet krijgen.’ Dat geldt ook voor het vlees. ‘De steaks en kippendijen geuren op de bakplaat terwijl je wacht op je maaltijd. Hoe vers wil je het hebben?’

Succesconcept


Salsa Shop werd in 2014 opgezet door vier Amsterdamse ondernemers. In de VS maakten zij kennis met de razend populaire Mexicaanse cuisine. Bevlogen door de verslavende smaken besloten zij om deze ‘keuken’ in een nieuwe jas te steken en hier in Nederland uit te rollen. Met succes: Salsa Shop telt inmiddels 6 vestigingen in de Randstad. Rotterdam is de zevende locatie.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: De visie van Jeroen Raes

De Restaurantkrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een interview uit 2012 met Jeroen Raes en Dennis van der Meer. Toen de trotse eigenar...

Opening
Beachclub ‘Hudson Beach’ opent medio mei de deuren in Kijkduin

Vanaf medio mei kunnen strandliefhebbers terecht bij de nieuwe, Amerikaans georiënteerde strandhotspot van Kijkduin: Hudson Beach. Aan de rand van de Haagse duinen waan je je hier voor even in het zonovergoten Californië. Deze California-vibe wordt extra benadrukt door het gebruik van f...

HMSHost en Vapiano slaan handen ineen

Vapiano en HMSHost International BV onderzoeken de opening van Vapiano-restaurants via haar dochteronderneming Vapiano Franchising International. Locaties omvatten luchthavens, treinstations en outletcentra in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en Nederland. De restaurants worden ...

Economie Bier
Bavaria N.V. boekt recordomzet

Swinkels Family Breweries N.V., holding van Bavaria N.V. heeft voor het derde jaar op rij een recordomzet geboekt, ondanks uitdagende marktomstandigheden. De netto-omzet kwam uit op € 659 miljoen, een stijging van 6,5 procent ten opzichte van 2016. Het bedrijfsresultaat daalde van € 45,8 m...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Niet alleen gasten gaan na het nuttigen van alcohol achter het stuur zitten, ook medewerkers uit de horeca maken zich daar weleens schuldig aan. De gevaren zijn bekend, alcohol en verkeer horen niet samen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, of in dit geval, op een parkeerterrein. Een chef-kok u...

Culinair Bocuse d'Or
Kick-off Bocuse d'Or: Lars Drost wil via Turijn naar Lyon

"Vandaag start onze route naar Turijn." Met de trots van een Chef de Mission die zijn Olympiërs richting de meest prestigieuze sportwedstrijd ter wereld leidt, opende Bocuse d’Or Nederland-bestuurslid en SVH-directeur Ricardo Eshuis de start van het traject dat Team NL op het po...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: