Samenwerking restaurants met kerst

13 november 2012
Samenwerking restaurants met kerst

Voor de derde keer op rij slaan de Amersfoortse horecagelegenheden Mariënhof, Blok's Restaurant en Restaurant & Wijnbar Merlot de handen ineen tijdens de feestdagen.
De reacties op de culinaire krachtenbundeling tijdens de vorige kerst en de afgelopen paasdagen waren dusdanig positief, dat is besloten om op 24, 25 en 26 december wederom samen kerstdiners en -brunches verzorgen in Mariënhof onder de noemer "Samen in Amersfoort":http://www.sameninamersfoort.nl .

*Emotionele gasten*
"De vorige edities waren een groot succes en een groot feest", zegt Vincent Tomassen, eigenaar van Restaurant & Wijnbar Merlot. "Sommige gasten waren zelfs geëmotioneerd, zo goed vonden ze de kwaliteit die we leverden. Zelf waren we ook erg tevreden over onze samenwerking. Die verloopt steeds soepeler. We kenden elkaar al goed, maar dankzij deze samenwerking raken we steeds beter op elkaar ingespeeld. Samen kom je tot verrassende gerechten en dat willen we graag weer laten zien."

*Samen is leuker*
De samenwerking prikkelt de fantasie en levert verrassende ideeën op, vertelt Marco Blok van Blok's Restaurant. "Samen de gasten een mooie culinaire avond bezorgen is veel leuker dan afzonderlijk van elkaar werken. Juist op de feestdagen; die hoor je samen te vieren. We zijn ervan overtuigd dat daaruit iets moois ontstaat voor de gasten. Helemaal op zo'n sprookjesachtige locatie."

~Frank Lindner~

Overig nieuws