KHN werkt samen met Marktplaats.nl

1 september 2009 |
KHN werkt samen met Marktplaats.nl

Marktplaats.nl is het platform waar vraag en aanbod bij elkaar komt en waar kopers en verkopers, zowel bedrijven als particulieren elkaar kunnen ontmoeten. Om de leden van Koninklijke Horeca Nederland op dit gebied te ondersteunen, werken Marktplaats.nl en Koninklijke Horeca Nederland samen. Zo kan Koninklijke Horeca Nederland haar leden een speciale online marktplaats bieden voor professionele horecaproducten, onroerend goed en exploitaties. De samenwerking met Marktplaats maakt het mogelijk om via de bekende structuur te zoeken.
Voor de consument
Via de publieke website zijn de geplaatste advertenties ook zichtbaar voor het algemeen publiek. Hierdoor is de markt van vraag en aanbod voor heel Nederland toegankelijk. Marktplaats wordt dagelijks door 1,3 miljoen bezoekers geraadpleegd.
Voor de horecaondernemer
Voor horecaondernemers die nog bruikbare materialen hebben om te verkopen is het juist in deze tijd prettig dat er snel en eenvoudig verkocht en aangekocht kan worden. De 20.000 leden van Koninklijke Horeca Nederland kunnen eenvoudig op zoek naar tweedehands of nieuwe producten. Ook voor de horecaondernemers die hun bedrijf willen verkopen, maar het inschakelen van een makelaar te kostbaar vinden, kunnen gebruik maken Marktplaats.nl.

Marktplaats.nl is positief over de samenwerking omdat horecaondernemers doorgaans betrouwbare kopers en aanbieders blijken te zijn. Beide partijen hopen door hun samenwerking alle horecaondernemers sneller en doelgerichter te kunnen bedienen.

Lunchroom, De RestaurantKrant, De CaféKrant, Natalja Elings

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/khn-werkt-samen-met-marktplaatsnl/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: