Jonnie Boer kookt snert voor Haïti

21 januari 2010
Jonnie Boer kookt snert voor Haïti

Topkok Jonnie Boer van sterrenrestaurant De Librije in Zwolle gaat vandaag op het NS-station in Zwolle zijn erwtensoep verkopen aan treinreizigers en andere belangstellenden. De opbrengst komt ten goede aan giro 555 ten behoeve van de aardbevingsslachtoffers in Haïti. Dat maakten de Nederlandse Spoorwegen dinsdag bekend.

Met hulp van cateringmedewerkers gaan Boer en zijn vrouw Thérèse vanaf 11.30 uur proberen tegen zo hoog mogelijke prijzen de 3-sterrensnert aan de man te brengen.

~De RestaurantKrant, Sanny Visser~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/jonnie-boer-kookt-snert-voor-haiti/

Overig nieuws