Jamie Oliver's Pizzeria Tilburg geopend

30 april 2018 | David Bakker

Jamie Oliver’s Pizzeria Tilburg opende afgelopen vrijdag zijn deuren Het tweede restaurant van het Pizzeriamerk is te vinden in het centrum aan het Pieter Vreedeplein. De typisch Italiaanse manier van eten staat centraal bij Jamie Oliver’s Pizzeria, samen met familie en vrienden genieten van lekkere en duurzame gerechten. Het team heeft de afgelopen weken hard getraind, en kijkt ernaar uit om gasten te verwelkomen. 

Bij Jamie Oliver’s Pizzeria draait het allemaal om verse ingrediënten en verrassende smaken, geserveerd in een bruisende, familievriendelijke omgeving. Onze ambachtelijke pizza’s, heerlijke knoflookbrood, antipasti, ovengerechten en smakelijke bijgerechten, zijn altijd gemaakt van de beste producten, ingekocht bij Italiaanse en lokale leveranciers. Of je nou een snelle en makkelijke lunchplek zoekt of juist een omgeving om relaxed met vrienden en familie rustig te eten, de Pizzeria is de perfecte plek.

Jamie Oliver zegt: “I’m really excited to be opening Jamie Oliver’s Pizzeria in Tilburg, my fifth restaurant in Holland. Like everything we do in all my restaurants, there’s no way we’d ever use average, everyday ingredients that bring nothing new to the table. We’re using artisan suppliers to deliver the best flavours to our pizzas. Yes, it’s a pizza, but for me and my team it still needs to embody all the same values as all our other dishes – higher welfare meat, better sourcing of ingredients, fantastic taste and a whole lot of love.” 

 

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Economie Food
Foodora stopt in Nederland

Maaltijdbezorger Foodora trekt de stekker uit de Nederlandse markt. Het Duitse moederbedrijf Delivery Hero zette afgelopen maand de Nederlandse tak in de etalage, maar heeft geen koper kunnen vinden. Dat meldt de NOS. Medewerkers van het bedrijf zijn schriftelijk ingelicht en krijgen vrijdag 17 ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

trends Bier
Er wordt bewuster bier gedronken

De Nederlandse consument duikt steeds dieper in de mogelijkheden van een divers bieraanbod. Hoewel pils nog altijd de onbetwiste leider is in het schap, is er een aanhoudende populariteit van speciaalbier en alcoholvrije en -arme bieren. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Nationaal Bierond...

Bier
Moskovieten geven 10 procent salaris uit aan bier

Het biertje blijft over de hele wereld één van de meest populaire alcoholische versnaperingen, maar hoeveel biertjes worden er nu gemiddeld genomen geconsumeerd? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar hoeveel bier er per persoon op maandelijkse basis wordt gedronken en ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: