Jamie Oliver's Pizzeria Tilburg geopend

30 april 2018 | David Bakker

Jamie Oliver’s Pizzeria Tilburg opende afgelopen vrijdag zijn deuren Het tweede restaurant van het Pizzeriamerk is te vinden in het centrum aan het Pieter Vreedeplein. De typisch Italiaanse manier van eten staat centraal bij Jamie Oliver’s Pizzeria, samen met familie en vrienden genieten van lekkere en duurzame gerechten. Het team heeft de afgelopen weken hard getraind, en kijkt ernaar uit om gasten te verwelkomen. 

Bij Jamie Oliver’s Pizzeria draait het allemaal om verse ingrediënten en verrassende smaken, geserveerd in een bruisende, familievriendelijke omgeving. Onze ambachtelijke pizza’s, heerlijke knoflookbrood, antipasti, ovengerechten en smakelijke bijgerechten, zijn altijd gemaakt van de beste producten, ingekocht bij Italiaanse en lokale leveranciers. Of je nou een snelle en makkelijke lunchplek zoekt of juist een omgeving om relaxed met vrienden en familie rustig te eten, de Pizzeria is de perfecte plek.

Jamie Oliver zegt: “I’m really excited to be opening Jamie Oliver’s Pizzeria in Tilburg, my fifth restaurant in Holland. Like everything we do in all my restaurants, there’s no way we’d ever use average, everyday ingredients that bring nothing new to the table. We’re using artisan suppliers to deliver the best flavours to our pizzas. Yes, it’s a pizza, but for me and my team it still needs to embody all the same values as all our other dishes – higher welfare meat, better sourcing of ingredients, fantastic taste and a whole lot of love.” 

 

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: