Jamie Oliver's Pizzeria Tilburg geopend

30 april 2018 | David Bakker

Jamie Oliver’s Pizzeria Tilburg opende afgelopen vrijdag zijn deuren Het tweede restaurant van het Pizzeriamerk is te vinden in het centrum aan het Pieter Vreedeplein. De typisch Italiaanse manier van eten staat centraal bij Jamie Oliver’s Pizzeria, samen met familie en vrienden genieten van lekkere en duurzame gerechten. Het team heeft de afgelopen weken hard getraind, en kijkt ernaar uit om gasten te verwelkomen. 

Bij Jamie Oliver’s Pizzeria draait het allemaal om verse ingrediënten en verrassende smaken, geserveerd in een bruisende, familievriendelijke omgeving. Onze ambachtelijke pizza’s, heerlijke knoflookbrood, antipasti, ovengerechten en smakelijke bijgerechten, zijn altijd gemaakt van de beste producten, ingekocht bij Italiaanse en lokale leveranciers. Of je nou een snelle en makkelijke lunchplek zoekt of juist een omgeving om relaxed met vrienden en familie rustig te eten, de Pizzeria is de perfecte plek.

Jamie Oliver zegt: “I’m really excited to be opening Jamie Oliver’s Pizzeria in Tilburg, my fifth restaurant in Holland. Like everything we do in all my restaurants, there’s no way we’d ever use average, everyday ingredients that bring nothing new to the table. We’re using artisan suppliers to deliver the best flavours to our pizzas. Yes, it’s a pizza, but for me and my team it still needs to embody all the same values as all our other dishes – higher welfare meat, better sourcing of ingredients, fantastic taste and a whole lot of love.” 

 

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Sterrenchef Wim Severein maakt brigade restaurant The Millèn bekend

Chef-kok Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent medio juli zijn eigen high-end restaurant The Millèn op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel. Het team van The Millèn, in de iconische Millenniumtoren, bestaat uit een aantal oude bekenden van...

Culinair Rotterdam
Topvlees van de houtskoolgrill bij de With

Dry aged ribeye, kakelvers piepkuiken en spareribs van Iberico. Voor een goed stuk vlees ga je naar de With. Dit nieuwe bar-restaurant op de Witte de Withstraat in Rotterdam is de specialist voor gerechten van de houtskoolgrill. Een mooi drankassortiment en een stijlvolle inrichting vol details make...

Regelgeving Achtergronden
Rotterdams visrestaurant stoeit met gemeente en provincie over vergunning

Visrestaurant A La Plancha op het Rotterdamse Noordereiland wacht al maanden op een tijdelijke horecavergunning van de gemeente Rotterdam. Het is de eerste keer sinds de start van het seizoensrestaurant dat ondernemer Hans Mosselman nog niet met de opbouw kan beginnen. Het restaurant op een ponton p...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Achtergronden Michelin
Phuket en Phang Nga in Michelingids Thailand 2019

Na de allereerste Thaise editie van de Michelingids, toegewijd aan Bangkok, heeft Michelin bekendgemaakt de gids uit te breiden met een nieuwe 2019 editie: de Michelin Guide Bangkok, Phuket en Phang Nga. De gids wordt eind 2018 uitgegeven en bevat informatie over de culinaire cultuur van deze drie b...

Interview Longread
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

“Marketing wil je als horecaondernemer het liefst binnenboord houden.” Monique van Gevelt is daar duidelijk in en ze heeft een punt. Want je kúnt het ook zelf als je de tools kent en beheerst. “Het is het gemakkelijkst om de reguliere social media-kanalen in te zetten”...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: