Horecapaar ontvangt HorecaHelden Award

4 juli 2011 |
Horecapaar ontvangt HorecaHelden Award

Het horecastel Floortje en Niels Mulder zijn gehuldigd met de Tour Culinair HorecaHelden Award 2011. De eigenaren van drie bedrijven in Almelo (Nielz Café, lunchroom OnwijZ en restaurant Zuid) krijgen de prijs omdat ze als gedreven coaches met veel passie hun team van ruim honderd medewerkers aanvoeren.

Initiatiefnemers
Ze besteden veel aandacht aan het begeleiden, motiveren en trainen van het personeel. De award is een initiatief van het fietsende horecanetwerk Tour Culinair en SVH.

Uitstraling naar het team
Floortje en Niels: “We zijn stil en verrast door de toekenning van de prijs. We hopen van harte dat de titel uitstraalt naar onze medewerkers. Zij zijn onze helden, want zonder goed team ben je als ondernemer nergens."

Groeien en betrokken blijven
Floortje en Niels zijn twee jonge, enthousiaste ondernemers met een enorme drive. Negen jaar geleden openden ze NielZ Café, later volgde OnwijZ, en afgelopen voorjaar restaurant Zuid. Ondanks de omvang van de organisatie tonen ze zich zeer betrokken bij hun medewerkers. Ze voeren zelf alle sollicitatiegesprekken, werken veel mee op de vloer, proberen problemen snel op te lossen en stimuleren medewerkers zich verder te ontplooien.

Personeel binden en boeien
Met het uitreiken van de prijs sluit de Tour Culinair aan op het project HorecaHelden van SVH. Deze campagne heeft als doel ondernemers bewust te maken dat zij zelf veel invloed hebben op personeelsbeleid. Ondernemers die hun medewerkers willen vinden, binden en boeien, kunnen gebruik maken van de instrumenten uit de SVH Toolkit en zo worden zij dé nieuwe HorecaHelden. De prijs bestaat uit een bronzen kunstwerk en een cheque van 1.000 euro die de winnaars mogen besteden aan trainingen voor medewerkers.

Floortje en Niels Mulder kregen de prijs uitgereikt door Ton Lenting van de Stichting Tour Culinair (rechts op de foto) en Bob Schut, directeur SVH (links op de foto).

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN in actie! #BlackMonday: final sale horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) lanceert de landelijke campagne #BlackMonday, die op maandag 7 december van start gaat. Onder de noemer #BlackMonday worden horecaondernemers opgeroepen deel te nemen aan de landelijke actie. Met de campagne wil KHN duidelijk maken dat als de overheid niet per omga ...

Wet- en regelgeving
Cao horeca verlengd tot eind 2021

FNV Horeca, CNV Vakmensen en werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn overeengekomen de huidige cao in de horeca met een jaar te verlengen onder gelijke voorwaarden. De drie partijen zijn het er over eens dat d ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Interview Digitaal Ondernemen
Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web

Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influencers’ heen. Die influencers vind je op Youtube, op hun eigen blogs, Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok. Wie een influencer inzet, meestal te ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Economie Corona
Horeca na kunst en cultuur meest pessimistisch over economische vooruitzichten

De vooruitzichten van het Nederlandse bedrijfsleven over de eigen verkopen op de korte termijn zijn sinds de zomer sterk verslechterd. De economie zal naar verwachting tijdelijk weer een stap terug moet doen. Vooral de commerciële dienstverlening heeft pessimistischere verwachtingen voor de kom ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: