Happy Tosti opent vestiging in Deventer

28 juni 2018 | Thijs Jacobs

Happy Tosti opent op donderdag 28 juni een vestiging in Deventer aan de Lange Bisschopstraat 23. De sociale lunchrestaurantketen gaat Deventer kennis laten maken met haar wilde tosticreaties. Bezoekers kunnen smullen van bijvoorbeeld een tosti geitenkaas, tosti chorizo of de welbekende tosti ham kaas; a?ltijd geserveerd op het lekkerste biologische brood, door mensen met en zonder een arbeidsbeperking.

Opening door columnist O?zcan Akyol

Schrijver en columnist bij o.a. Algemeen Dagblad en Nieuwe Revu, O?zcan Akyol en het team van Happy Tosti Deventer zullen het gloednieuwe restaurant officieel openen. O?zcan woont en werkt in Deventer en heeft hart voor minderheden in de maatschappij.

Schommels en een prachtige binnentuin

In elke Happy Tosti-vestiging hangen schommels waar bezoekers op kunnen zitten, zo ook in de vestiging in de historische Hanzestad. Het nieuwe lunchrestaurant heeft een prachtige stadstuin, waar de gasten heerlijk rustig kunnen zitten.

‘’We zijn trots dat we deze sociale onderneming mogen toevoegen aan het bestaande aanbod in Deventer. De inwoners van deze stad zullen een unieke ervaring beleven bij Happy Tosti’’, aldus Peter Brouwer, Stadsmanager Deventer.

Happy Tosti Deventer

In 2017 won franchiseondernemer Roel van der Vegt met zijn idee om een Happy Tosti in Deventer te openen een aanmoedigingsprijs van de provincie Overijssel, wat bevestigd dat dit sociale concept een meerwaarde is voor de binnenstad. Happy Tosti Deventer is al open voor een proefperiode en gaat op donderdag 28 juni officieel open voor het grote publiek.

Over Happy Tosti

Happy Tosti gebruikt kwalitatieve producten en zoveel mogelijk (bio)logisch. Bezoekers kunnen er genieten van de lekkerste tosti’s van het land, maar ook van panini, soepen, salades, limonades, warme dranken en sweets.

De restaurantketen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een leuke, betaalde baan. Bij een gedeelte van de medewerkers wordt de arbeidsbeperking veroorzaakt door een verstandelijke, fysieke of psychisch georie?nteerde uitdaging. ‘’Geen enkele arbeidsbeperking is hetzelfde. Bij iedereen ligt zijn of haar kracht ergens anders. Die komt tot uiting als deze medewerker op de juiste plek in een leuk team kan werken’’, aldus Roel van der Vegt de franchiseondernemer van Happy Tosti Deventer.

Happy Tosti heeft ook vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Hoofddorp & Breda.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: wordt de horeca eindelijk onderdeel van de oplossing?

Door het mooie weer van vorige week zijn de schellen van de ogen gevallen bij een deel van de burgemeesters, OMT-leden en politiek. Wat wij al lang wisten en verkondigden is waarheid geworden. Bij mooi weer en na een zware winter is er geen houden meer aan en moet de mens eruit. Wij kennen de mens n ...

Corona
‘Gastvrij Arnhem’ eerste centrale registratie tool voor horeca

Bij heropening van de horeca zijn ondernemers verplicht om een gezondheidscheck en registratie van bezoekers te regelen, om deze bij een contactonderzoek aan de GGD beschikbaar te stellen. Om horecaondernemers hierbij te ondersteunen presenteerde Arnhem zich vandaag als eerste gemeente van Nederl ...

Corona
'Kabinet wil terrassen openen op 21 april'

Het kabinet wil de terrassen op 21 april openen. Ook wil de regering de winkels weer openen. Aanstaande vrijdag buigt het OMT zich over de kwestie. Ook het schrappen van de avondklok ligt op tafel. Dat bevestigen Haagse bronnen tegenover verschillende landelijke media. De versoepelingen hangen a ...

Economie Corona
Aantal opgeheven horecavestigingen in 2020 hoger dan ooit

In de Randstad zijn in 2020 relatief veel vestigingen van bedrijven opgeheven. In de regio’s Haarlem en Groot-Amsterdam ging het om ruim 6,5 procent van alle bedrijfsvestigingen. In 2020 was zowel het aantal opheffingen als oprichtingen van bedrijfsvestigingen het hoogst sinds het begin van de ...

Interview
E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanalen van groot belang. Voor nieuwe gasten, maar ook voor terugkerende gasten. E-mailmarketing is daarin essentieel. Het verzamelen van e-mailadressen ...

Wet- en regelgeving Corona
Burgemeesters willen terrassen graag weer openen

Steeds meer burgemeesters scharen zich achter de oproep van burgemeester Halsema (Amsterdam) om de terrassen weer te openen. Dit zou het beter mogelijk maken om de buitenruimte optimaal en gecontroleerd te kunnen gebruiken, met inachtneming van de coronamaatregelen. In veel steden werd het de afg ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: