Happy Tosti opent vestiging in Deventer

28 juni 2018 | Thijs Jacobs

Happy Tosti opent op donderdag 28 juni een vestiging in Deventer aan de Lange Bisschopstraat 23. De sociale lunchrestaurantketen gaat Deventer kennis laten maken met haar wilde tosticreaties. Bezoekers kunnen smullen van bijvoorbeeld een tosti geitenkaas, tosti chorizo of de welbekende tosti ham kaas; a?ltijd geserveerd op het lekkerste biologische brood, door mensen met en zonder een arbeidsbeperking.

Opening door columnist O?zcan Akyol

Schrijver en columnist bij o.a. Algemeen Dagblad en Nieuwe Revu, O?zcan Akyol en het team van Happy Tosti Deventer zullen het gloednieuwe restaurant officieel openen. O?zcan woont en werkt in Deventer en heeft hart voor minderheden in de maatschappij.

Schommels en een prachtige binnentuin

In elke Happy Tosti-vestiging hangen schommels waar bezoekers op kunnen zitten, zo ook in de vestiging in de historische Hanzestad. Het nieuwe lunchrestaurant heeft een prachtige stadstuin, waar de gasten heerlijk rustig kunnen zitten.

‘’We zijn trots dat we deze sociale onderneming mogen toevoegen aan het bestaande aanbod in Deventer. De inwoners van deze stad zullen een unieke ervaring beleven bij Happy Tosti’’, aldus Peter Brouwer, Stadsmanager Deventer.

Happy Tosti Deventer

In 2017 won franchiseondernemer Roel van der Vegt met zijn idee om een Happy Tosti in Deventer te openen een aanmoedigingsprijs van de provincie Overijssel, wat bevestigd dat dit sociale concept een meerwaarde is voor de binnenstad. Happy Tosti Deventer is al open voor een proefperiode en gaat op donderdag 28 juni officieel open voor het grote publiek.

Over Happy Tosti

Happy Tosti gebruikt kwalitatieve producten en zoveel mogelijk (bio)logisch. Bezoekers kunnen er genieten van de lekkerste tosti’s van het land, maar ook van panini, soepen, salades, limonades, warme dranken en sweets.

De restaurantketen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een leuke, betaalde baan. Bij een gedeelte van de medewerkers wordt de arbeidsbeperking veroorzaakt door een verstandelijke, fysieke of psychisch georie?nteerde uitdaging. ‘’Geen enkele arbeidsbeperking is hetzelfde. Bij iedereen ligt zijn of haar kracht ergens anders. Die komt tot uiting als deze medewerker op de juiste plek in een leuk team kan werken’’, aldus Roel van der Vegt de franchiseondernemer van Happy Tosti Deventer.

Happy Tosti heeft ook vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Hoofddorp & Breda.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Interview Longread
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de Kerst-, nieuwjaars- en netwerkborrel. Binnen de horeca zijn daar ook aardig wat valkuilen, zo blijkt. Zowel voor de gast als voor het horecapersoneel! De...

Culinair
Restaurant ‘t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan

Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen 30 jaar. Het restaurant van chef-eigenaar Nico Klaver is tevens geïnaugureerd als lid van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Het jubileum werd op 8 novemb...

Blog
Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen

De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de ontwikkelingen en hun ervaringen, ze houden jou op de hoogte van de opening van een nieuw merk in Nijmegen tegenover het station - URBN FOLKS. ...

Amsterdam Culinair
Nieuw: private dining bij MOMO

Als pionier van de high-end Aziatische cuisine in Amsterdam lanceert Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, het nieuwe exclusieve private dining concept van MOMO Restaurant, Bar & Lounge na een decennium van ongeëvenaarde service en design. Met de lancering van deze ...

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: