CHD Summit European Food & Beverage trends 2020

6 februari 2020 | Redactie

Het begin van een decennium biedt een geweldige gelegenheid om na te denken over hoe dynamisch en snel de restaurant industrie echt is. Plantaardig 'vlees', bezorg-apps van derden, sociale media-vriendelijke eetruimtes - dit waren in 2010 niet veel meer dan een aantal klikken op het web.

Maar in 2020 zijn ze essentieel voor onze industrie. Vandaag kunnen het onverwachte verwachten: een video die plots viraal gaat en het einde van plastic rietjes veroorzaakt; een restaurantmerk dat van de ene op de andere dag groeit tot 1000 locaties, alles lijkt mogelijk!

Bouw en verfijn je foodservice-strategie!

Het Europees Foodservice Foodservice Summit van CHD Expert laat je nadenken hoe je deze strategie kan bouwen en verfijnen. CHD wil leveranciers bruikbare aanbevelingen geven hoe je als bedrijf kan groeien: verhoog je marktaandeel of vergroot je conversie graad. Deze Summit geeft je antwoorden op je volgende vragen:

Wat  zijn de hedendaagse consumenten en operatoren trends?

Waarmee worden operatoren geconfronteerd?

Welke belangrijke veranderingen zien wij in de industrie?

Hoe ga je als ondernemer/manager omgaan met deze veranderingen?

Hoe verhoog ik mijn marktaandeel of mijn conversiegraad?

Wie zijn de ‘data breins’ achter CHD en watis hun bijdrage in mijn groei?

Al meer dan 20 jaar verzamelt, analyseert en beheert CHD Expert data van de Out of Home markt. CHD Expert is uitgegroeid tot B2B tot expert in marktstudies, het volgen van consumenten- en menutrends, het ‘cleanen & matchen’ van CRM data, het verzamelen van foodservice contactgegevens en lead scoringtools om zodat bedrijven de juiste klanten prioriteren. Het doel is voedings- en drank fabrikanten informatie te verstrekken op basis waarvan zodat ze beslissingen kunnen nemen om groei te realiseren.

Registreer vandaag, en wees als eerste op de hoogte van de huidige veranderingen in de markt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Martijn Struijk nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia en Jan Sobecki: "We zijn superblij met de komst van Martijn. Hij zal ons zaalteam een nieuwe boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen pre ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef in Maastrichts culinair pareltje

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse Sherry Show

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: