CHD Summit European Food & Beverage trends 2020

6 februari 2020 | Redactie

Het begin van een decennium biedt een geweldige gelegenheid om na te denken over hoe dynamisch en snel de restaurant industrie echt is. Plantaardig 'vlees', bezorg-apps van derden, sociale media-vriendelijke eetruimtes - dit waren in 2010 niet veel meer dan een aantal klikken op het web.

Maar in 2020 zijn ze essentieel voor onze industrie. Vandaag kunnen het onverwachte verwachten: een video die plots viraal gaat en het einde van plastic rietjes veroorzaakt; een restaurantmerk dat van de ene op de andere dag groeit tot 1000 locaties, alles lijkt mogelijk!

Bouw en verfijn je foodservice-strategie!

Het Europees Foodservice Foodservice Summit van CHD Expert laat je nadenken hoe je deze strategie kan bouwen en verfijnen. CHD wil leveranciers bruikbare aanbevelingen geven hoe je als bedrijf kan groeien: verhoog je marktaandeel of vergroot je conversie graad. Deze Summit geeft je antwoorden op je volgende vragen:

Wat  zijn de hedendaagse consumenten en operatoren trends?

Waarmee worden operatoren geconfronteerd?

Welke belangrijke veranderingen zien wij in de industrie?

Hoe ga je als ondernemer/manager omgaan met deze veranderingen?

Hoe verhoog ik mijn marktaandeel of mijn conversiegraad?

Wie zijn de ‘data breins’ achter CHD en watis hun bijdrage in mijn groei?

Al meer dan 20 jaar verzamelt, analyseert en beheert CHD Expert data van de Out of Home markt. CHD Expert is uitgegroeid tot B2B tot expert in marktstudies, het volgen van consumenten- en menutrends, het ‘cleanen & matchen’ van CRM data, het verzamelen van foodservice contactgegevens en lead scoringtools om zodat bedrijven de juiste klanten prioriteren. Het doel is voedings- en drank fabrikanten informatie te verstrekken op basis waarvan zodat ze beslissingen kunnen nemen om groei te realiseren.

Registreer vandaag, en wees als eerste op de hoogte van de huidige veranderingen in de markt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Bekendste muziekrestaurant ontvangt topartiesten

Sinds 1995 staat Pasta e Basta over de hele wereld bekend om het bijzondere concept met zingende bediening en de Italiaanse keuken. In iedere internationale reisgids over Amsterdam staat het restaurant vermeld. Dit oudste en bekendste muziekrestaurant van Nederland viert dit jaar haar 25-jarig besta...

KHN Coronacrisis
KHN wil de Nederlandse Staat dagvaarden vanwege coronaregelgeving

KHN wil dat de Staat wordt veroordeeld om zo snel mogelijk versoepelingen van de coronamaatregelen door te voeren voor de Nederlandse horeca, zo lezen we op de website van de werkgeversorganisatie. In het bijzonder als het gaat om het aantal mensen dat binnen anderhalve meter van elkaar aan een tafe...

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: