CHD Summit European Food & Beverage trends 2020

6 februari 2020 | Redactie

Het begin van een decennium biedt een geweldige gelegenheid om na te denken over hoe dynamisch en snel de restaurant industrie echt is. Plantaardig 'vlees', bezorg-apps van derden, sociale media-vriendelijke eetruimtes - dit waren in 2010 niet veel meer dan een aantal klikken op het web.

Maar in 2020 zijn ze essentieel voor onze industrie. Vandaag kunnen het onverwachte verwachten: een video die plots viraal gaat en het einde van plastic rietjes veroorzaakt; een restaurantmerk dat van de ene op de andere dag groeit tot 1000 locaties, alles lijkt mogelijk!

Bouw en verfijn je foodservice-strategie!

Het Europees Foodservice Foodservice Summit van CHD Expert laat je nadenken hoe je deze strategie kan bouwen en verfijnen. CHD wil leveranciers bruikbare aanbevelingen geven hoe je als bedrijf kan groeien: verhoog je marktaandeel of vergroot je conversie graad. Deze Summit geeft je antwoorden op je volgende vragen:

Wat  zijn de hedendaagse consumenten en operatoren trends?

Waarmee worden operatoren geconfronteerd?

Welke belangrijke veranderingen zien wij in de industrie?

Hoe ga je als ondernemer/manager omgaan met deze veranderingen?

Hoe verhoog ik mijn marktaandeel of mijn conversiegraad?

Wie zijn de ‘data breins’ achter CHD en watis hun bijdrage in mijn groei?

Al meer dan 20 jaar verzamelt, analyseert en beheert CHD Expert data van de Out of Home markt. CHD Expert is uitgegroeid tot B2B tot expert in marktstudies, het volgen van consumenten- en menutrends, het ‘cleanen & matchen’ van CRM data, het verzamelen van foodservice contactgegevens en lead scoringtools om zodat bedrijven de juiste klanten prioriteren. Het doel is voedings- en drank fabrikanten informatie te verstrekken op basis waarvan zodat ze beslissingen kunnen nemen om groei te realiseren.

Registreer vandaag, en wees als eerste op de hoogte van de huidige veranderingen in de markt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: