Carlton President opent nieuw restaurant One24

20 november 2018 | David Bakker

Met de opening van het nieuwe restaurant One24, de extra vergaderzaal genaamd Glass Room en de gerestylde lobby is de transformatie van Carlton President voltooid. In een eerdere fase werden 115 hotelkamers, 9 vergaderzalen, brainstormruimtes en congreszaal ook compleet getransformeerd naar het nieuwe concept. Er wordt gekeken met een vernieuwende, frisse blik naar werken waarbij plezier voorop staat. De verrassende combinaties en concepten zijn in alle ruimtes terug te zien in het design.

Carlton President is de manier om via invloeden uit de natuur en de stad een omgeving te creëren die aanzet tot ontmoetingen en uitwisseling van ideeën. Hier worden gasten geholpen om via gezond eten, mooie conferentiezalen, hoogwaardige hotelkamers en bijzondere flexwerkplekken en ontmoetingsplekken in One24 een zeer productieve werkdag te hebben. One24 brengt mensen, stijlen, sferen en verschillende keukens samen. Het is de hernieuwde ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, Utrechters, internationale gasten en dagjesmensen. Het restaurant heeft een internationale menukaart met invloeden vanuit de Mediterrane keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen.

General Manager Bart Blikman: ‘Ik ben trots op de voltooiing van deze belangrijke fase in onze totale transformatie. Het is bijzonder om te zien hoe elke gast zijn of haar favoriete plek in One24 uitzoekt om daar het beste uit de dag te kunnen halen en vol energie weer op pad te gaan’. Het kenmerkende pand van Carlton President is gelegen in Utrecht nabij de A2 en station Maarssen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs in slechts 15 minuten bereikbaar. Het hotel beschikt over 250 gratis parkeerplaatsen en is 200 meter van de bushalte gelegen.

Carlton President maakt onderdeel uit van de Carlton Hotel Collection. Alle hotels van deze hotel collectie kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben die bijzondere warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. In het voorjaar 2019 opent de groep haar 10e hotel in Edinburgh: Market Street Hotel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Ruim een op de tien (12 procent) Nederlanders grijpt Kerst aan om uit eten te gaan. Dit blijkt uit een analyse van Taxi2Airport, dat - in aanloop naar de kerstdagen - in kaart bracht op welke manier Nederlanders Kerst vieren. Eten belangrijk tijdens Kerst Kerst is erg populair in Nederland. L...

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: