Carlton President opent nieuw restaurant One24

20 november 2018 | David Bakker

Met de opening van het nieuwe restaurant One24, de extra vergaderzaal genaamd Glass Room en de gerestylde lobby is de transformatie van Carlton President voltooid. In een eerdere fase werden 115 hotelkamers, 9 vergaderzalen, brainstormruimtes en congreszaal ook compleet getransformeerd naar het nieuwe concept. Er wordt gekeken met een vernieuwende, frisse blik naar werken waarbij plezier voorop staat. De verrassende combinaties en concepten zijn in alle ruimtes terug te zien in het design.

Carlton President is de manier om via invloeden uit de natuur en de stad een omgeving te creëren die aanzet tot ontmoetingen en uitwisseling van ideeën. Hier worden gasten geholpen om via gezond eten, mooie conferentiezalen, hoogwaardige hotelkamers en bijzondere flexwerkplekken en ontmoetingsplekken in One24 een zeer productieve werkdag te hebben. One24 brengt mensen, stijlen, sferen en verschillende keukens samen. Het is de hernieuwde ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, Utrechters, internationale gasten en dagjesmensen. Het restaurant heeft een internationale menukaart met invloeden vanuit de Mediterrane keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen.

General Manager Bart Blikman: ‘Ik ben trots op de voltooiing van deze belangrijke fase in onze totale transformatie. Het is bijzonder om te zien hoe elke gast zijn of haar favoriete plek in One24 uitzoekt om daar het beste uit de dag te kunnen halen en vol energie weer op pad te gaan’. Het kenmerkende pand van Carlton President is gelegen in Utrecht nabij de A2 en station Maarssen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs in slechts 15 minuten bereikbaar. Het hotel beschikt over 250 gratis parkeerplaatsen en is 200 meter van de bushalte gelegen.

Carlton President maakt onderdeel uit van de Carlton Hotel Collection. Alle hotels van deze hotel collectie kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben die bijzondere warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. In het voorjaar 2019 opent de groep haar 10e hotel in Edinburgh: Market Street Hotel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Koningin Máxima steekt horeca een hart onder de riem

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagochtend een werkbezoek gebracht aan twee horecagelegenheden in Amsterdam. Het bezoek vond plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). De uitbraak van het coronavirus heeft voor de horecabranche geresulteerd ...

Economie Coronacrisis
Rabobank: Nederlandse economie krimpt dit jaar harder dan in 2009 

Aangenomen dat de coronabeperkende maatregelen pas vanaf 1 juni worden versoepeld, krimpt de Nederlandse economie dit jaar naar verwachting met 5 procent. Daarbij raakt de coronacrisis veel sectoren bijzonder hard, zoals de horeca, de landbouw, de industrie en delen van de zakelijke dienstverlening....

81 winnende bieren na zesde Dutch Beer Challenge

Op woensdag 11 maart 2020 vond in Rotterdam de zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ plaats. 91 Nederlandse brouwerijen hebben gezamenlijk 400 bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd. Vanwege de corona-crisis vond de prijsuitreiking dit jaar plaats via ...

Coronacrisis
30ml Nachtegaalstraat speelt in op het Paasfeest thuis

Op 1e en 2e Paasdag bezorgt 30ml Nachtegaalstraat een rijkelijk gevulde ontbijtbox bomvol verse producten aan huis. In een tijd waarin iedereen het Paasfeest ‘gedwongen’ thuis viert en het bezoeken van de supermarkt een uitdaging is, is dit de oplossing voor een luxe Paasontbijt zonder z...

KHN Coronacrisis
KHN: reparatie NOW en demping Wab-effecten dringend noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) signaleert dat de NOW-regeling op belangrijke onderdelen tekortschiet. Afgelopen maandag opende het UVW het NOW-loket. Door de afbakening van het omzetverlies en de fixatie van de vergoeding loonsom sv op uitsluitend januari 2020, worden schrijnende effecten zichtb...

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Hoofd omhoog

We zijn twee weken verder. Twee weken geleden begonnen we met het voorbereiden van afhaalmaaltijden. Op mijn telefoon verschijnt een bericht van de moeder van mijn kinderen. ‘Hoop dat het met je gaat’… Het grijpt mij aan en door mijn hoofd flits alles door mij heen. Tja.. Hoe g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: