Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes

15 maart 2018 | Thijs Jacobs

Op 22 maart geniet een select gezelschap met hun honden van het Hulphond Doggie Dinner, het allereerste sterrendiner voor honden. Op Landgoed De Salentein in Nijkerk worden zij verwend met een diner door sterrenchef Ron Blaauw.

Aanwezig bij het Hulphond Doggie Dinner zijn onder andere Anky van Grunsven, Anita Witzier, Anouk Smulders, Martin Gaus, Frits Wester, Paulien Huizinga en Lidewij Welten, die aansluiten bij hondenliefhebbers uit het hele land. Royal Canin en Hulphond Nederland hebben hondenliefhebber Ron Blaauw uitgedaagd om een menu te verzorgen op basis van dezelfde ingrediënten als de hondenvoeding van Royal Canin.

Hulphonden


De reden voor dit evenement is om aandacht te vragen voor het veeleisende proces dat nodig is om honden op te leiden tot hulphonden. Bijvoorbeeld gezonde voeding op maat, zodat honden optimaal kunnen presteren. Daarbij is de vraag naar de inzet van hulphonden vele malen groter dan de stichting kan aanbieden. Er is ook veel geld nodig voor het kwalitatief opleiden van nieuwe hulphonden. Daarom organiseren Royal Canin, Ron Blaauw en Hulphond Nederland het Hulphond Doggie Dinner.

Exclusief menu voor honden

Speciaal voor het Doggie Dinner zal een voedingsexpert van Royal Canin de aanwezige honden voorzien van voeding op maat, toegespitst op de ondersteuning van de individuele behoeftes. Royal Canin verzorgt al 14 jaar belangeloos de voeding van de inmiddels duizenden honden die in opleiding zijn gegaan bij Hulphond Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: