Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes

15 maart 2018 | Thijs Jacobs

Op 22 maart geniet een select gezelschap met hun honden van het Hulphond Doggie Dinner, het allereerste sterrendiner voor honden. Op Landgoed De Salentein in Nijkerk worden zij verwend met een diner door sterrenchef Ron Blaauw.

Aanwezig bij het Hulphond Doggie Dinner zijn onder andere Anky van Grunsven, Anita Witzier, Anouk Smulders, Martin Gaus, Frits Wester, Paulien Huizinga en Lidewij Welten, die aansluiten bij hondenliefhebbers uit het hele land. Royal Canin en Hulphond Nederland hebben hondenliefhebber Ron Blaauw uitgedaagd om een menu te verzorgen op basis van dezelfde ingrediënten als de hondenvoeding van Royal Canin.

Hulphonden


De reden voor dit evenement is om aandacht te vragen voor het veeleisende proces dat nodig is om honden op te leiden tot hulphonden. Bijvoorbeeld gezonde voeding op maat, zodat honden optimaal kunnen presteren. Daarbij is de vraag naar de inzet van hulphonden vele malen groter dan de stichting kan aanbieden. Er is ook veel geld nodig voor het kwalitatief opleiden van nieuwe hulphonden. Daarom organiseren Royal Canin, Ron Blaauw en Hulphond Nederland het Hulphond Doggie Dinner.

Exclusief menu voor honden

Speciaal voor het Doggie Dinner zal een voedingsexpert van Royal Canin de aanwezige honden voorzien van voeding op maat, toegespitst op de ondersteuning van de individuele behoeftes. Royal Canin verzorgt al 14 jaar belangeloos de voeding van de inmiddels duizenden honden die in opleiding zijn gegaan bij Hulphond Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: