Albron sluit overeenkomst voor de horeca in Fashion Outlet Zevenaar

11 juli 2019 | David Bakker

Ontwikkelingscombinatie FOZ BV (een samenwerking van Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling en Stable International) en foodservice organisatie Albron zijn op 4 juli 2019 een partnership aangegaan, voor de horeca-exploitatie van een groot deel van de units bestemd voor horeca in Fashion Outlet Zevenaar. 

Totaalbeleving; waar fashion en food samenkomen

Fashion Outlet Zevenaar zal tussen de 90 en 100 verschillende nationaal als internationaal aansprekende merken krijgen. Albron zal als main contract operator ruim 1.100 m2 aan horeca-aanbod verzorgen. Dat aanbod zal bestaan uit op maat gemaakte concepten voor de Outlet, zoals bijvoorbeeld een ‘sweets & treats’ concept en multipurpose belevingsconcepten o.a. in de Foodcourt; inspelend op fashion en de internationale wereldkeukens. Daarnaast worden bekende street brands als Starbucks en Le Perron ingezet. In totaal betreffen het 5 horecaconcepten. Zo bieden we gezamenlijk een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan fashion én horeca voor de bezoekers van Fashion Outlet Zevenaar. 

"We zijn enorm trots op deze samenwerking. Albron is als landelijk opererende organisatie sterk regionaal vertegenwoordigd. We trekken daarnaast graag op met lokale leveranciers en ondernemers. Zo kunnen we maximaal inspelen op de behoeften van zowel (inter)nationale als regionale bezoekers. We vinden het ontzettend gaaf dat we Fashion Outlet Zevenaar mogen helpen om meer te zijn dan alleen een plek waar je goed kunt winkelen, maar een plek waar bezoekers de ultieme shopping experience zullen ervaren” vertelt Ernest van de Voort, Manager Marketing & Business Development bij Albron.

Kees Woltering directeur van Stable International licht toe: “Na lange tijd van gezamenlijke en intensieve voorbereiding, is een afgewogen en bijzonder aantrekkelijk totaalconcept voor Fashion Outlet Zevenaar neergezet met een kwalitatief hoogwaardig aanbod. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd over de goede samenwerking en het daaruit voortgekomen eindresultaat. Als ervaren outletmanagement organisatie weten wij hoe belangrijk goede horeca is voor het uiteindelijke gevoel waarmee onze klant straks naar huis gaat. Goede kwaliteit met de daarbij behorende uitstekende service zal de bezoeker van Fashion Outlet Zevenaar laten terugkijken op een geslaagd dagje uit.” Fashion Outlet Zevenaar opent naar verwachting medio 2021 haar deuren voor het publiek.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: