U heeft gezocht op : restaurant de kas

28 december 2018
Nieuwe eigenaar voor De KAS in Amsterdam

Chef-koks Wim de Beer en Jos Timmer zijn de nieuwe eigenaar van Restaurant De Kas in Amsterdam. Zij hebben gezamenlijk het bedrijf overgenomen van Gert Jan Hageman, die het restaurant met bijbehorende kwekerij oprichtte in 2001. Sinds maart 2017 hebben Wim de Beer en Jos Timmer als chefs samen al ...

5 mei 2017 Mensen
Marten Verelst nieuwe chef-kok de KASerne 

Marten Verelst is maandag aan de slag gegaan als chef-kok in hotel-restaurant de KASerne, dat in juni vorig jaar is gestart in Willemspoort in Den Bosch. Hij is de opvolger van Rob van der Veeken die de KASerne heeft verrruild voor restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven. "Rob van der ...

22 februari 2017
Twee nieuwe chefs voor De Kas in Amsterdam

Vanaf 15 maart 2017 zullen Jos Timmer en Wim de Beer samen het nieuwe chefsteam van restaurant De Kas vormen. Beiden komen van restaurant RIJKS in Amsterdam, waar zij sinds de opening in 2014 als chef-koks hebben gewerkt. Zij volgen Bas Wiegel en Jarno van den Broek op, die na 9 jaar De Kas verlaten ...

6 december 2016
Groen Restaurant MOER opent in Amsterdam West

Restaurant MOER opent mid februari haar deuren en de chefs die deze innovatieve, biologische keuken gaan leiden, zijn aan boord. Dirk Mooren (links op de foto) was eerder onder andere werkzaam in Restaurant De Kas, het Conservatorium Hotel en de afgelopen twee jaar was hij de spin in het web van res ...

21 oktober 2015
Kasper Stiekema is nieuwe chef Bluespoon

Chef Kasper Stiekema is de nieuwe executive chef van restaurant Bluespoon, onderdeel van het Andaz hotel aan de Amsterdamse Prinsengracht. Stiekema zal aan het hoofd van de keukenbrigade van het restaurant staan en invulling gaan geven aan het complete culinaire aanbod van het hotel. Over Stieke ...

17 september 2015
Nieuw: rookloze pizzahoutoven bij KasKantine

Volgende week vrijdag wordt in het zelfvoorzienende restaurant De Kaskantine een nieuw soort pizzaoven gevuurdoopt. Deze oven wordt tegelijkertijd gebruikt voor de verwarming van de kas, en gebruikt volgens eigenaar en bouwer van de Kaskantine, Menno Houtstra, slechts een tiende van het hout van ee ...

25 september 2014
Robert Kranenborg start academie

Robert Kranenborg start een eigen academie. De kok is begin september in Amsterdam gestart met de Robert Kranenborg Academie. De opleiding is een initiatief van re-integratiebureau In2Work in samenwerking met het UWV, het ROC van Amsterdam en vanzelfsprekend met Robert Kranenborg zelf. Les van ...

6 juni 2014
Nieuwe 'hot spot' in Eindhoven

Begin september 2014 opent in het centrum van designstad Eindhoven een nieuw concept: expositie restaurant Kazerne. Het concept wordt gevestigd in een monumentale marechausseekazerne en industriële loods. De Kazerne wordt direct al een nieuwe en tegelijkertijd historische hot-spot, met ruim 2.500 ...

19 juni 2012
Alain Passard te gast bij Vork & Mes

Op zondag 24 juni geeft de Fransman Alain Passard, een van ’s werelds meest inspirerende groentechefs met drie Michelinsterren achter zijn naam, een presentatie en proeverij in Nederland. Dit zal gebeuren tijdens het evenement 'Groente in de hoofdrol' bij restaurant Vork & Mes in Hoofddorp. Er ...

5 oktober 2010
Best of Amsterdam awards uitgereikt

Onlangs zijn de Best of Amsterdam Awards uitgereikt. In 55 categorieën werden even zoveel winnaars bekend gemaakt. Het Lloyd Hotel won de award Best Hotel, citizenM won Best Budget Hotel, terwijl Café Tabac tot Best Cafe werd verkozen. Restaurant De Kas won tweemaal een award (Best Restaurant en ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: