Je hebt gezocht op: Japan
![Amsterdam, Maastricht en Nederland als geheel scoren hoog qua Michelinsterrendichtheid](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32157/michelin60344-60578_100x100_fit.jpg)
Amsterdam, Maastricht en Nederland als geheel scoren hoog qua Michelinsterrendichtheid
Amsterdam staat in de top tien van steden met de meeste Michelinrestaurants afgezet tegen het aantal inwoners, zo blijkt uit onderzoek van Chef’...
![Met deze internationale broden kan je jouw restaurant onderscheiden](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32119/themamaand-brood-internationale-broodtradities-60502_100x100_fit.jpg)
Met deze internationale broden kan je jouw restaurant onderscheiden
Brood speelt een belangrijke rol in keukens over de hele wereld. Van Mexicaanse tortilla’s tot zachte naan in India: broodsoorten voegen, naast...
![Soulkitchen opent deuren in Amsterdam: restaurant, cocktailbar en club in één](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32029/6645ecc985c12-60302_100x100_fit.jpg)
Soulkitchen opent deuren in Amsterdam: restaurant, cocktailbar en club in één
Vrijdag 17 mei opent Soulkitchen officieel de deuren. Gelegen in een historisch pand in het hart van Amsterdam is Soulkitchen meer dan alleen een rest...
![Str’eat opent deuren met tien verschillende keukens en drie bars](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31878/devasteclique-dh23-59974_100x100_fit.jpg)
Str’eat opent deuren met tien verschillende keukens en drie bars
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Twee nieuwe restaurants krijgen twee sterren in Michelingids België en Luxemburg 2024
Michelin heeft vandaag de nieuwe selectie Michelinsterren, Groene Sterren en Bib Gourmand restaurants voorgesteld voor België en Luxemburg. In he...
![Na Resengo en Formitable voegt Tablebooker zich bij Zenchef](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31642/chantal-arnts2-1-59435_100x100_fit.jpg)
Na Resengo en Formitable voegt Tablebooker zich bij Zenchef
Zenchef, Europees marktleider in reserveringstechnologie voor restaurants, verwelkomt met trots Tablebooker, een grote speler in de Belgische restaura...
Zadkine Horeca College kijkt terug op geslaagde internationale wedstrijd voor het beste horecaconcept
Het Zadkine Horeca College blikt met trots terug op het succes van de tweedaagse internationale wedstrijd 'Show me the Concept', die plaatsvond op maa...
![Xu Dong Sun opent eerste halal Japans restaurant in Nederland](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31633/afbeelding-origineel-59417_100x100_fit.jpeg)
Xu Dong Sun opent eerste halal Japans restaurant in Nederland
Maruki, een innovatief concept dat de Japanse keuken combineert met halal-principes, opent binnenkort haar deuren als allereerste volledig halal Japan...
Ceviche erkend als UNESCO Immaterieel Cultureel Erfgoed van Peru
UNESCO heeft de Peruaanse ceviche uitgeroepen als Immaterieel Cultureel Erfgoed. Met deze erkenning voor de rijke traditie van dit kenmerkende gerecht...
![Restaurant LEO’s International Flavors trakteert op viergangendiner voor tweejarig bestaan](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31438/restaurantleosinternationalflavors3cleosinternationalflavors-59002_100x100_fit.jpg)
Restaurant LEO’s International Flavors trakteert op viergangendiner voor tweejarig bestaan
LEO’s International Flavors viert op vrijdag 26 januari 2024 haar tweede verjaardag. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan organiseert Leona...
![Nieuwe eigenaar maakt toprestaurant Fitzgerald meer toegankelijk en verlaagt prijzen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31437/fitzgerald-vlnr-michael-verhagen-bas-van-beveren-58990_100x100_fit.jpeg)
Nieuwe eigenaar maakt toprestaurant Fitzgerald meer toegankelijk en verlaagt prijzen
Het Rotterdamse toprestaurant Fitzgerald heeft een nieuwe eigenaar. Met meer toegankelijkheid, verlaagde prijzen, een heropende bar en met een keuken...
![Restaurant Izakaya Duki opent deuren als onderdeel van karaokebar](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31429/500-dukeoftokyorotterdamlexpander183-58971_100x100_fit.jpg)
Restaurant Izakaya Duki opent deuren als onderdeel van karaokebar
Net voor het einde van het jaar, op 29 december, heeft Izakaya DUKI de deuren aan het Rotterdamse Hofplein geopend. Het restaurant is onderdeel van de...
![“Gasten staan weleens op als ze horen dat wij geen alcohol schenken”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31368/img-9563-online-58823_100x100_fit.jpg)
“Gasten staan weleens op als ze horen dat wij geen alcohol schenken”
Ondernemen in Middelburg. Daniel Wenzel waarschuwt aan het begin van het gesprek: “Ik doe de bezorging, dus het kan zijn dat ik er zo even tien...
![De duurste bestellingen en populairste gerechten: het jaaroverzicht van Thuisbezorgd.nl](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31284/adgadgadgadg-58649_100x100_fit.png)
De duurste bestellingen en populairste gerechten: het jaaroverzicht van Thuisbezorgd.nl
Terwijl de feestdagen in aantocht zijn, deelt Thuisbezorgd.nl haar jaarlijkse overzicht met de populairste, ongewone en opvallendste bestellingen in N...
4 Nederlandse restaurants in (gedeelde) top 10 van La Liste Top 1000
La Liste heeft zijn ranglijst voor 2024 met de duizend beste restaurants van de wereld onthuld. Deze lijst wordt samengesteld door een algoritme aan d...
VCHO-directeur Liping Lin: "Hierdoor is veel minder keukenpersoneel nodig, maar worden wel hetzelfde aantal couverts gedraaid"
Chinese-Aziatische horecaondernemers in Nederland hebben meer nog dan hun Nederlandse collega’s last van het personeelstekort. Het inspireert he...
VCHO-directeur Liping Lin: “Overheid geeft doodsteek aan Chinees-Aziatische horeca”
Was het wokakkoord in 2013 nog één van de grootste successen van de Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), in 2022 hee...
Nederlandse horecaslager wint elf 'Oscars voor biefstuk'
De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat is donderdag tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voo...
![Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Giuseppe Mazziotta (18): “Spectaculair in plaats van culinair”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30924/de-toekomst-van-de-horeca-giuseppe-46-57865_100x100_fit.png)
Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Giuseppe Mazziotta (18): “Spectaculair in plaats van culinair”
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In de...
![Column Charlotte Mauritz: De ultieme gastbeleving op Ibiza met een Nederlands tintje](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30988/knipsel57521-58004_100x100_fit.png)
Column Charlotte Mauritz: De ultieme gastbeleving op Ibiza met een Nederlands tintje
Onlangs was ik bij dé hotspot op Ibiza, Oku Restaurants. Voor de meesten onder ons geen vreemde naam. Voor mijn gevoel is ongeveer half culinai...
![Vernieuwde Chin Chin Club onthult zichzelf op 8 september](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30878/1-57760_100x100_fit.png)
Vernieuwde Chin Chin Club onthult zichzelf op 8 september
Op 8 september opent de vernieuwde Chin Chin Club zijn deuren, na maar liefst 5 weken gesloten te zijn geweest. De vijf jonge eigenaren begonnen Chin...
![Driesterrenchef Jacob Jan Boerma aan de slag in Maastricht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30826/1570531726884435391-57645_100x100_fit.jpg)
Driesterrenchef Jacob Jan Boerma aan de slag in Maastricht
Volgend jaar zet driesterrenchef Jacob Jan Boerma zijn loopbaan voort in Kasteel Oost, gelegen in het Zuid-Limburgse Eijsden. Dit initiatief komt van...
![Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Trendwatcher Adjiedj Bakas: “Robotchefs doen hun intrede in restaurants”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30778/de-toekomst-van-de-horeca-adjiejd-bakas-26-57546_100x100_fit.png)
Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Trendwatcher Adjiedj Bakas: “Robotchefs doen hun intrede in restaurants”
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona oefenen invloed uit op de sector....
Michelin deelt drie nieuwe restaurants in de Michelin Gids Nederland
Elke maand maken inspecteurs van Michelin enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Michelin Gids Nederland. De restaurants krijgen meteen...
Michelin deelt meest memorabele ervaringen van inspecteurs voor selectie 2023
Op maandag 24 april deelde Michelin weer meerdere sterren, Bib Gourmands en groene sterren uit voor de gids van 2023. Inspecteurs gaan langs de restau...
Dit zijn de 17 nieuwe restaurants met één Michelinster
De Michelingids Nederland 2023 verwelkomt maar liefst 17 (zie lijst onderaan) nieuwe sterren. Zo worden in Maastricht twee historische restaurants opn...
![Jonathan Zandbergen opent nieuw concept in Schoorl](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30294/jonathan-zandbergen-56523_100x100_fit.jpg)
Jonathan Zandbergen opent nieuw concept in Schoorl
Het nieuwe concept van restaurant Merlet* en Executive Chef Jonathan Zandbergen, opent de deuren in mei 2023. CHEFFD Atelier is een chef’s table...
![Michelin maakt tien nieuwe namen bekend voor de gids van 2023](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30227/michelinmannetje-door-juan-gemaakt-56376_100x100_fit.jpg)
Michelin maakt tien nieuwe namen bekend voor de gids van 2023
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
![Restyling Spetters* in Breskens start in april](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30082/1678118583-9704-28854_100x100_fit.png)
Restyling Spetters* in Breskens start in april
Spetters (1 ster) in Breskens gaat restylen. Het Zeeuwse sterrestaurant van eigenaar Laurent Smallegange grijpt dit jaar meerdere momenten aan om onde...
The Dylan Amsterdam opent até, een uniek Chef's Table concept
The Dylan Amsterdam opent op woensdag 1 maart 2023 een Chef’s Table concept met plaats voor 6 gasten per dag in samenwerking met Chef Filip...
![Februari: Michelin maakt zes nieuwe namen bekend voor de gids van 2023](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30022/1677145482-0562-28913_100x100_fit.jpg)
Februari: Michelin maakt zes nieuwe namen bekend voor de gids van 2023
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
![Foto's: Herman Hell opent restaurant Grace met Marco Prins als chef](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29998/1676554256-7506-28937_100x100_fit.png)
Foto's: Herman Hell opent restaurant Grace met Marco Prins als chef
Het hoekpand op de Coolsingel, tegenover het stadhuis, werd na jarenlange leegstand grondig verbouwd door horecaondernemer Herman Hell. Geïnspire...
![Restaurantketen Takumi opent tiende vestiging in Nederland](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29970/1676024929-008-28963_100x100_fit.jpg)
Restaurantketen Takumi opent tiende vestiging in Nederland
Restaurantketen Takumi opent nog deze maand een vestiging in Eindhoven. Takumi is een Japans ramen restaurant, opgericht in 2007 door Mr. Saeki en Mr....
Een culinaire reis door vegan Azië
De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de...
![Michelin maakt drie nieuwe namen bekend voor de gids van 2023](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29769/1671794775-0402-29159_100x100_fit.jpg)
Michelin maakt drie nieuwe namen bekend voor de gids van 2023
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
Restaurantketen Wagamama staat op omvallen
De elf filialen van restaurantketen Wagamama in Nederlande en België staan op omvallen, meldt het Financieele Dagblad. Het bedrijf onderhand...
![Jonnie en Thérèse Boer geven Grootmeesters Masterclasses](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29699/1670505103-7553-29225_100x100_fit.png)
Jonnie en Thérèse Boer geven Grootmeesters Masterclasses
Of je van je man nou een betere thuiskok wil maken, of je chef volgend jaar zijn eerste Michelinster gunt. Of je iemand nou een beetje beter wil laten...
![Foto's: Japanse modern-style dining bar Yuzu opent in Amsterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29651/1669368362-3844-29270_100x100_fit.jpg)
Foto's: Japanse modern-style dining bar Yuzu opent in Amsterdam
Na een succesvolle eerste locatie in Den Haag, doet restaurant Yuzu nu ook haar intrede in hartje Amsterdam. Dit najaar vestigt Yuzu Dining Bar zich i...
![Laurent Gardinier nieuwe voorzitter van Relais & Châteaux](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29646/1669295612-5-29275_100x100_fit.jpg)
Laurent Gardinier nieuwe voorzitter van Relais & Châteaux
Het is officieel: Laurent Gardinier is benoemd tot opvolger van de huidige voorzitter Philippe Gombert van Relais & Châteaux. Hij neemt de f...
![Britta en Yuri Wattimena openen restaurant Yano in Rotterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29601/1668509151-5657-29319_100x100_fit.jpg)
Britta en Yuri Wattimena openen restaurant Yano in Rotterdam
Op 2 november 2022 hebben gastvrouw Britta en chef Yuri Wattimena de deuren van hun restaurant YANO in Rotterdam geopend. Het fine-dining-restaurant i...