U heeft gezocht op : humphrey

9 januari 2019 Interview Longread
Interview: Humphrey's werkt met centrale productiekeuken

Het was even wennen voor de zestien chefs van restaurantketen Humphrey’s. Sinds april 2018 komen een aantal basisproducten uit een centrale productiekeuken in Bemmel. Onder de naam Humphrey’s Next Kitchen worden hier soepen, sauzen en desserts bereid. Duurzaamheid en bewust omgaan met vo...

24 november 2016 Awards Restaurant
Chef Marcus wint #itsaDONdeal

Na een eerste editie vorige jaar heeft Don Papa Rum zijn cocktail competitie dit jaar verrassend uitgebreid met de deelname van chefs. Alle deelnemers werden eerst door de winnaar van vorig jaar Kevin Kroon (Door74) lekker gemaakt met zijn ervaringen tijdens zijn gewonnen reis naar de Filipijnen, vo...

7 november 2016 Wet- en regelgeving Restaurant
Restaurant Humphrey's wil een ton van gemeente Nijmegen

Restaurant Humphrey's in Nijmegen eist ongeveer 100.000 euro van de gemeente Nijmegen wegens misgelopen inkomsten. Restauranteigenaar Rob Adriaanse is naar de rechter gestapt. De kwestie sleept sinds 2014. Het gaat om inkomsten die het restaurant aan de Vismarkt misliep tijdens de afsluiting van...

27 oktober 2016 Restaurant
25 jaar: Humphrey's Groningen aan de Vismarkt

Restaurant Humphrey’s is 25 jaar gevestigd in een monumentaal pand aan de Vismarkt in Groningen. Humphrey’s Groningen is onderdeel van een keten met 18 vestigingen door het hele land. De keten heeft een vast concept: een driegangen-keuzemenu kost € 25,95. Bij het samenstellen van...

15 maart 2016
Nieuwe Humphrey's opent in Eindhoven

De landelijke restaurantketen Humphrey’s opent op 1 april haar 18e vestiging aan het Wilhelminaplein 3 (voormalige Mi Dica restaurant)in het centrum van Eindhoven. Meer keuze Humphrey’s Eindhoven bouwt verder aan het door Humphrey’s in Nederland geïntroduceerde restaurantconcept: een 3 ...

5 oktober 2015
Nederlanders eten minder vlees

Nederlanders aten in 2014 weer minder vlees. Zo blijkt uit een onderzoek van het LEI Wageningen UR, in opdracht van Wakker Dier. Het Landbouw Economisch Instituut berekende het vleesverbruik per hoofd van de bevolking over de jaren 2005 tot en met 2014. Hieruit blijkt dat het sinds 2010 met bijna ...

2 oktober 2015
Humphreys is eerste plofkipvrije keten

Humphrey’s heeft als eerste restaurantketen van Nederland een plofkipvrij menu. Humphrey’s serveert nu alleen nog kip die langzamer groeit, meer leefruimte krijgt en daglicht ziet. Stichting Wakker Dier is blij met de stap van Humphrey’s: "Ze zijn de eerste landelijke restaurantketen die plo...

20 augustus 2015
Nieuw restaurant van eigenaar Humphrey's

Rob Adriaanse, eigenaar van de landelijke restaurantketen Humphrey's, gaat een tweede vestiging van Holy Five, Beef & Lobster Bar openen in Nijmegen. Onlangs opende hij het eerste filiaal van de nieuwe eetformule in Arnhem. Dit meldt de Gelderlander Meer vestigingen De eigenaar hoopt ook nog f...

17 maart 2015
Nieuwe vestiging Humphrey's in Arnhem

Humphrey’s opende op 10 maart in het centrum van Arnhem een nieuw restaurant en aan de Rijnkade sloten de deuren van een andere vestiging van Humphrey's. Parijse sferen Het nieuwe restaurant wordt compleet verbouwd en er wordt voor gezorgd dat de huisstijl aansluit bij de identiteit van de ...

8 oktober 2012
'Centrum Utrecht te vol met restaurants'

Restaurateurs in Utrecht vinden dat het centrum te vol zit met eetgelegenheden. De laatste jaren zijn er 1.500 couverts bijgekomen. Naast de crisis heeft de gevestigde orde in de Domstad er een probleem bij. Makkelijk starten Door aangepaste wet- en regelgeving van de gemeente Utrecht kunnen ond...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: