U heeft gezocht op : Sittard

25 juni 2019 Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

6 december 2018 Opening Culinair
Pas geopend G7 Food & Drinks in Gruizenkerkje uniek voor Sittard

Horecaondernemers Danny Meijers en Rik Opstals van restaurant De Kolentip in Maasbracht hebben per 1 november 2018 een tweede restaurant geopend: G7 Food & Drinks in Sittard. In G7 wordt verrassend, creatief en betaalbaar gekookt met dagverse producten. Het restaurant is gevestigd aan de voet va...

29 mei 2018 Interview CityTrip Longread
CityTrip Roermond: interview brasserie ver'Koch

Vorige week las je in het kader van ons bezoek aan Roermond voor de CityTrip-reeks het interview met Sissy van Rooij van lunchroom De Kiosk. Deze week is het de beurt aan Jordi Meuwissen, eigenaar van brasserie ver’Koch. Een heel ander soort zaak, meer gericht op volume. Jordi is van vele m...

13 april 2016
Studio 54: Burgerzaak met een biologisch hart

Tommy (chef) en Stefanie (barvrouw) werken met veel plezier bij de biologische burgerbar Studio 54 in Sittard. Studio 54 is samen met zaken als Bagels & Beans en verschillende (eet)cafés gevestigd in de Sittardse Putstraat. Deze straat verbindt de Markt met de Kollenberg en is een van de oudste st...

5 april 2016
Hij is er: de nieuwe RestaurantKrant!

Ga er maar eens goed voor zitten, want de nieuwe RestaurantKrant staat nu online! Voor deze editie spraken we met Tommy en Stefanie van de biologische burgerbar Studio 54 in Sittard. Ook staan we stil bij convenience producten. Nog veel meer Maar dat is nog niet alles. Zo vertelt advocaat Maart...

1 januari 2016 Brood Recepten
Sandwich serranoham

Sandwich serranoham van Lunchroom Leven, Sittard Ingrediënten Zuurdesembrood (wit of bruin) Apollo truffelmayonaise Rucola Serranoham Pijnboompitten Grana padano ...

20 augustus 2014
Gasten op de vlucht voor brand

Op de Markt in Sittard heeft gisterenavond een hevige brand gewoed. Een woonhuis werd verwoest en restaurant De Limbourg, Chinees restuarant Hong Kong en het naastgelegen hotel moesten worden ontruimd. Tientallen gasten Tientallen gasten moesten deze horecazaken verlaten, maar gelukkig raakte...

8 januari 2014
Kanshebbers stijlawards horeca bekend

De jaarlijkse Venuez Hospitality & Style Awards komen er weer aan. De kanshebbers in de diverse categorieën zijn bekend. Onder de genomineerde hotels, restaurants en bars loopt de spanning hoog op. Opvallend is dat de kanshebbers, op een paar, na allemaal in grote steden zitten. Leidt dit tot de ...

5 maart 2013
Martijn van de Wetering wint wedstrijd

Martijn van de Wetering heeft ‘Het Beste Aanstormend Kooktalent van Limburg 2013’ gewonnen. Martijn studeert aan de Rooi Pannen Eindhoven en is leerling-kok bij Restaurant ’t Plenkske in Maastricht. Finalisten In de finale waarbij met een coach werd gekookt uit een mystery box versloeg Mar...

5 november 2012
Nederland telt 20 nieuwe Bib-restaurants

De restaurantselectie voor de Bib Gourmand Benelux 2013 gids telt twintig nieuwe adressen in Nederland. Zeventien restaurants verloren hun Bib, waaronder Ron’s Vis van de Dag dat nu van Jaimie van Heije is. In totaal telt ons land nu 105 restaurants waar men een kwalitatief goede keuken voor een r...

1 november 2011
GaultMillau 2012: Sergio pakt weer 20 punten

De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheveningen. Sergio Herman pakte opnieuw de volle 20 punten. Bovendien kreeg de driesterrenchef een oeuvreprijs uitgereikt. De Grand Prestige award verva...

26 maart 2009
Sligro opent binnenkort in Roermond

De bouw van de nieuwe Sligro-vestiging in Roermond verloopt voorspoedig en volgens plan. Het pand aan de Burghoffweg, tegenover het Retail Park, wordt verbouwd tot een zeer complete en moderne zelfbedieningsgroothandel met een verkoopoppervlak van maar liefst 6.500 m2. De Sligro-vestiging in Roermon...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: