Met zijn 28 jaar is Armin Vahabian, oprichter van de Nederlandse fastfoodketen Fat Phill’s, de enige Nederlander in de welbekende Forbes 30...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor april 2024 maar...
Hard Rock Cafe Amsterdam, de iconische bestemming voor muziekliefhebbers wereldwijd, bestaat exact 25 jaar. Speciaal ter ere van deze mijlpaal doneerd...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Deze zomer brengt The Entourage Group hun Mr Porter Steakhouse, Bar & Lounge naar Ibiza als een pop-up en verwelkomt gasten vanaf 17 mei voor een...
UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als nieuwe corporate chef. Haines, oorspronkelijk uit Engeland,...
Meesterkok Chris Naylor gaat aan de slag als culinary director Noord-Europa voor Minor Hotels. Na achttien jaar draagt hij zijn taken als executi...
Deze week opent het mediterraanse restaurant Barbounia in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tot en met 30 januari geldt als soft opening. Gasten...
Fat Phill’s opent in het voorjaar van 2024 de eerste franchiselocatie in London. Met een overeenkomst van honderd locaties in de komende jaren i...
Nederlanders opnieuw laten kennismaken met de Mexicaanse keuken. Dat is het doel van de oprichters achter Salsa Shop. En het snelgroeiende aantal vest...
The Seafood Bar opent de deuren op een bijzondere locatie: de Beurs van Berlage aan het Damrak in Amsterdam. De verse vis en schaal- en schelpdieren w...
Russell Norman was de oprichter van de veelgeprezen trattoria Brutto in Londen, en medeoprichter van Polpo en Spuntino. Zijn eerste boek Polpo: een cu...
De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat is donderdag tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voo...
Aan de Linnaeuskade in Amsterdam vieren de ‘Latin vibes’ hoogtij met de komst van Moche. Het recent geopende restaurant wil gasten het bes...
Van 9 september t/m 12 november 2023 staat Rijksmuseum Muiderslot in het teken van eten, recepten en fotografie. Yessica Duque, foodfotograaf, foodsty...
Het hoekpand op de Coolsingel, tegenover het stadhuis, werd na jarenlange leegstand grondig verbouwd door horecaondernemer Herman Hell. Geïnspire...
Chef Jan Smink behaalde afgelopen dinsdag de eerste plek tijdens de 55e editie van de internationale kookwedstrijd van ‘Le Taittinger&rsquo...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Current Rooftop Restaurant & Bar is de nieuwste aanwinst van ’s-Hertogenbosch. Op de 9e verdieping van Hotel The Den kan iedereen, van jong...
Aankomende 25 augustus opent restaurant Nela haar deuren in Valley op de Zuidas in Amsterdam. Achter de nieuwe gastvrijheidsformule gaan de internatio...
In augustus opent aan de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat high end restaurant SECRET GARDEN. Geïnspireerd op multidisciplinaire horecagelegenhede...
De Italiaanse hotspot TOZI in Amsterdam-Zuid, is naar eigen zeggen bekend om zijn Cicchetti, kleine Venetiaans geïnspireerde gerechten om te...
Aankomende zomer opent restaurant Nela haar deuren in Valley op de Zuidas in Amsterdam. Achter de nieuwe gastvrijheidsformule gaan de internationaal g...
Als oprichters van het geliefde restaurant The Avocado Show openen Julien Zaal en Ron Simpson (foto onder) op zaterdag 12 maart een nieuw format van h...
Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren midden in het centrum van Den Haag aan de Zeestraat 35. Met de komst van BlueBlood wordt het Nikkei cuisineco...
Vanaf nu zijn er biologisch afbreekbare producten van Notpla verkrijgbaar in de webshop voor alle restaurants aangesloten bij eten-bestelsit...
Bacardi lanceert een nieuw merk alcoholvrije spirit: Palette. Palette is ontwikkeld in samenwerking met Amsterdamse bartenders en doet geen conce...
We hebben elkaar zó gemist, de afgelopen twee jaar! Mijn groepje vanavond was het marketing team van een internationaal bedrijf in duurzame...
Het Betuws Wijndomein in Erichem (Gelderland) heeft de enige gouden medaille voor rode wijn behaald die dit jaar is uitgereikt bij de Wijnkeuring van...
De (bij)naam is bij de lokale bevolking nog niet ingebed, maar weldra zal de ‘diamant op de ring van Utrecht’ bij velen een begrip zijn. D...
Sinds de opening van het eerste Hard Rock Cafe in Londen op 14 juni 1971, heeft Hard Rock International zich gepositioneerd als een van de grootste be...
Apicbase, leverancier van restaurant management software, kondigt aan dat het 4 miljoen euro ophaalde in een Serie A-financieringsronde, geleid d...
De coronacrisis heeft Just Eat Takeaway (het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl) geen windeieren gelegd. Het bedrijf zag een flinke toename in het aantal...
Vroeger werd Brits bier geassocieerd met een lauw en schuimloos goedje, waarvan je maar met moeite het glas leeg kon krijgen. Het draught bier is...
Per 1 januari 2021 is de exploitatie van restaurant Basaal overgedragen aan Daan van Munster en Edmée van Zwieten de Blom. Daan is enkele jaren...
Easy-going fine dining gerechten, knetterende energie, onberispelijk wit linnen en friandises om je vingers bij af te likken; in het voorjaar van 2021...
Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, opent dit najaar haar eerste internationale vestiging in het Sofitel Dubai Wa...
Elke dag verrassen we onze gasten bij restaurant L'invité met de kwaliteit van de Nederlandse wijnbouw. Wij serveren de absolute top van de...
Door het gebruik van machine learning krijgen reizigers aanbevelingen die het makkelijker maken om de steden te verkennen. Met als missie het voor ied...
Het was niet de bedoeling, maar na het zien van de documentaire ‘Cowspiracy’ ging het drastische roer nog drastischer om. Danielle Vol en...