Amsterdam is een culinair concept rijker met ‘Le Petit Chef’ in Brasserie De Roode Leeuw. Deze dinershow combineert culinaire hoogstandjes...
In het centrum van Amsterdam, aan de Reguliersdwarsstraat, opent het Italiaanse restaurant Demetra. Met een kaart vol verse en huisgemaakte Italiaanse...
Twee chefs van Nederlandse restaurants strijden dit jaar om de titel beste jonge chef in de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2024/2025. Noa...
In Italië was het groot nieuws dat zelfs kwaliteitskrant La Repubblica haalde: Pasquale Carfora, chef-kok van Aroma Italian Fine Dining Restauran...
De Utrechtse Horeca Groep van oud-voetballers Frank Rijkaard en Marco van Basten, acteur Barry Atsma en horecaondernemers Edwin Oosterlaar en Perry Ov...
Als horecaondernemer kun je je gasten verrassen met brood. Door gevulde broden, artistieke decoraties en ongebruikelijke smaakcombinaties te gebruiken...
Rotterdam heeft een nieuwe hotspot: restaurant Vegitalian. Waar tot begin dit jaar de entree van Tech noir zat, is nu plaatsgemaakt voor een all day h...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Dinsdagavond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam voor de twaalfde keer twee bijzondere restaurantprijzen uitgereikt door de tijdschriften Leven in F...
Stel je voor: een pizza die negentig dagen lang vers blijft buiten de koeling. Wat voor impact zou dit hebben op jouw horecabedrijf? In de bruisende h...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Het Italiaanse restaurant Novi opent in april de deuren in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer. Novi wordt een echt buurtrestaurant voor families. Naa...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor april 2024 maar...
Michelin heeft vandaag de nieuwe selectie Michelinsterren, Groene Sterren en Bib Gourmand restaurants voorgesteld voor België en Luxemburg. In he...
Het Zadkine Horeca College blikt met trots terug op het succes van de tweedaagse internationale wedstrijd 'Show me the Concept', die plaatsvond op maa...
Op 15 februari opent een nieuw funky restaurant met bar in Amsterdam: Krusta. Op het menu staat onder andere versgebakken pizza, bruschetta met auberg...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Deze week opent het mediterraanse restaurant Barbounia in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tot en met 30 januari geldt als soft opening. Gasten...
De Italiaanse ondernemers achter het Rotterdamse restaurant Panzerò zijn een crowdfunding gestart. Met de financiering willen de ondernemers ee...
De Italiaanse chef Stella Centola heeft met overmacht de tweede editie van het NK Lekkerste Pasta op de Horecava gewonnen. Ze maakte grote indruk op d...
Thijs Boermans (27) opent dit jaar in Amsterdam zijn eerste horecazaak. De acteur gaat het avontuur aan met horecaondernemer Tijn Verstappen (39), die...
Audrey Biermans van Vitam heeft een bijzondere prestatie geleverd tijdens het NK Lekkerste Vegan Burger op de Horecava: waar ze vorig jaar tweede werd...
Het Rotterdamse toprestaurant Fitzgerald heeft een nieuwe eigenaar. Met meer toegankelijkheid, verlaagde prijzen, een heropende bar en met een keuken...
Restaurant Aroma Italian Fine Dining, gevestigd in het Gelderse Vaassen, heeft een plaats bemachtigd op de lijst van 50 Top Italy voor ‘Best Ita...
Donderdag 9 november heeft Gio’s by the River aan de NDSM-Kade de deuren geopend. Gio’s biedt een authentieke Italiaanse ervaring die bezo...
Chinese-Aziatische horecaondernemers in Nederland hebben meer nog dan hun Nederlandse collega’s last van het personeelstekort. Het inspireert he...
Het Nijmeegse tweesterrenrestaurant is door We’re Smart World voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste groenterestaurant ter wereld. Na...
Amsterdam maakt kennis met skylounge Ventuno, gevestigd op de 21ste verdieping van het Ruby Emma Hotel. Het uitbundige, doch stijlvolle interieur is g...
Kaasfondue-restaurant Smelt heeft onlangs voor het tweede seizoen de deuren geopend. Na een halfjaar afwezigheid is het restaurant terug in het Wester...
De inschrijving voor het NK de Lekkerste 2024 is geopend. De wedstrijden vinden plaats tijdens de komende editie van de Horecava, van 8 tot en met 11...
Op vrijdag 29 september opent de nieuwe Bar Dancing Multipla haar deuren voor publiek. In een oude garage op de Valschermkade op het Schinkelterrein,...
Het Italiaanse restaurant Roberto’s, gevestigd in Hilton Amsterdam, bestaat dertig jaar. Om dit te vieren, brengt Roberto’s een ode aan de...
Happy Italy is vanaf woensdag 5 juli ook in Nieuwegein te vinden. De ketens van Italiaanse restaurants opent dan zijn nieuwste vestiging in het langs...
Aroma Italian Fine Dining in Vaassen is maandagavond uitgeroepen tot Italiaans Restaurant van het Jaar. Voor de door Italië Magazine georganiseer...
Trattoria BREDA & Enoteca wordt het nieuwe restaurant uit de koker van het trio achter The BREDA Group (Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwij...
Eerder deze maand deelde Bjorn van Dijl (De Willaerts Group) het nieuws dat restaurant Il Mercato in Hendrik Ido Ambacht was opgegaan in vlammen. Het...
Benjamin van Roekel (29) is een eigen restaurant begonnen met Richard Way als chef-kok. Met La Nostra Gigi hoopt Benjamin een mooi, spannend en verass...
Bjorn van Dijl werd op vrijdag 7 april om 2 uur ’s nachts wakker gebeld met het nieuws dat zijn restaurant Il Mercato Ambacht in brand stond. &l...
Peter Scholte is sinds 1 maart 2023 de nieuwe chefkok van Koninklijke Jaarbeurs. Hiervoor werkte Peter onder andere bij Le Garage, The Duchess*, Spaan...
Pizzakroeg Westkop in Museumpark Rotterdam heeft na een roerige start in coronatijd al grote stappen gezet en er worden dit jaar weer stappen gemaakt....