Je hebt gezocht op: Florent

Hier leer je in te spelen op de behoeften van Gen-Z
31 augustus 2023Nieuws

Hier leer je in te spelen op de behoeften van Gen-Z

Een van de uitdagingen waar horecaondernemers mee worstelen is het aanspreken van een jongere generatie. In de horeca staat de mens centraal, zowel de...

SVH lanceert op Horecava kinderboek voor kennismaking met het vak
9 januari 2023Nieuws

SVH lanceert op Horecava kinderboek voor kennismaking met het vak

Vandaag werden tijdens de opening van de Horecava de eerste exemplaren van het kinderboek Saffraan & Sjalot uitgereikt aan Dirk Beljaarts, algemee...

Fijnste Franse Restaurant en Italië Magazine Restaurant 2022 bekend gemaakt
5 juli 2022Nieuws

Fijnste Franse Restaurant en Italië Magazine Restaurant 2022 bekend gemaakt

Gisteravond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam onder grote belangstelling van restaurateurs, pers en genodigden voor de tiende keer twee bijzondere...

Voor het eerst in Nederland: Uitreiking eretitel World's French Restaurant
10 juni 2022Nieuws

Voor het eerst in Nederland: Uitreiking eretitel World's French Restaurant

Op maandagavond 4 juli 2022 krijgt de winnaar van de verkiezing van het Fijnste Franse Restaurant 2022 ook als eerste Nederlandse restaurant de eretit...

Interview: de nieuwe eigenaren van restaurant Florent
10 september 2021Nieuws

Interview: de nieuwe eigenaren van restaurant Florent

Onder de rook van de Utrechtse Dom en vlak achter de Mariaplaats ligt restaurant Florent. Filiz Danisman en haar man Fikret Geldi namen het welbekende...

Restaurant Florent is verkocht en heropent op 1 september 
30 augustus 2021Nieuws

Restaurant Florent is verkocht en heropent op 1 september 

De Utrechtse horecaondernemers Fikret Geldi en zijn vrouw Filiz Danisman, bekend van Restaurant Het Zuiden (Mariaplaats 4), zijn per heden de nieuwe e...

Meet the chefs: de kandidaten van Bocuse d'Or Europe 
29 juli 2020Nieuws

Meet the chefs: de kandidaten van Bocuse d'Or Europe 

Na een reeks nationale rondes in hun landen zal Bocuse d'Or Europe de volgende en voorlaatste etappe zijn voor chef-koks om zich te kwalificeren v...

RAI Amsterdam benoemt Luuk Scholte  tot Domain & Partnership Manager
15 januari 2020Nieuws

RAI Amsterdam benoemt Luuk Scholte tot Domain & Partnership Manager

Na zeven edities leiding te hebben gegeven aan Horecava is Luuk Scholte door RAI Amsterdam benoemd tot Domain & Partnership Manager. Carlijn Groen...

Waarom toch die lange wijnverhalen aan tafel?
7 juni 2019Nieuws

Waarom toch die lange wijnverhalen aan tafel?

Rob van Ginneken is docent aan de Hoge Hotelschool van Breda University of Applied Sciences. Rob behaalde in 2010 het WSET Diploma in Wines and Spirit...

Voormalig Ajacied partner nieuwe Libertine
25 januari 2018Nieuws

Voormalig Ajacied partner nieuwe Libertine

Angelos Charisteas, voormalig Ajacied en Europees kampioen met Griekenland in 2004, duikt op als partner van het Amsterdamse restaurant Libertine...

Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw
28 december 2017Nieuws

Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw

Verkozen tot beste Indonesische restaurant volgens Indoweb, een hotspot volgens Lonely Planet en lovende recensies uit binnenlandse en buitenlandse me...

Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht
14 maart 2016Nieuws

Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht

Op zaterdag 9 april organiseert Bier en Appelsap een Restaurant Tour langs 5 restaurants in Utrecht. Bier en Appelsap is een online magazine voor ou...

Florentijnse eieren op geroosterd brood
1 januari 2016Nieuws

Florentijnse eieren op geroosterd brood

Ingrediënten (2 personen) 2 eieren 1 el azijn 1 el boter 200 gram babyspinazie nootmuskaat 2 witte bolletjes 2- 4 el hollandaisesaus zo...

Einde voor restaurant Luce
1 september 2014Nieuws

Einde voor restaurant Luce

Na de doorstart van restaurant Luce vorig jaar, is nu het doek toch definitief gevallen. Het restaurant is gesloten en inmiddels verkocht. Op de eigen...