U heeft gezocht op : De Gaffel

8 januari 2020 Michelin
Data-experts voorspellen: Deze tien restaurants krijgen een Michelinster

Aanstaande maandag 13 januari is het zover. In het De La Mar theater in Amsterdam presenteert Michelin haar Michelingids 2020. Welke restaurants verwelkomen hun eerste ster? Wie krijgt een tweede of misschien zelfs een derde ster? Gastronomisch Nederland speculeert er op los, maar dataspecialist Cmo ...

25 oktober 2018 Interview
"Wild verkoopt het best buiten de kaart om"

Het wildseizoen staat weer voor de deur. Een tumultueuze periode voor veel restaurants. Verwerken in een menu, op de kaart zetten of juist buiten de kaart om verkopen? We vroegen het twee experts. Hun antwoord? Verkoop wild buiten de kaart om. “Want”, zo stelt David Rutgers, eigenaar ...

11 mei 2018
10 jaar De RestaurantKrant: van bonnetje naar handheld

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week geen interview, maar een verhaal over kassasystemen uit 2014. Toen rees de vraag of h ...

16 februari 2018
10 jaar De RestaurantKrant: Roderik Seubers blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een interview uit 2011 met chef-kok en restarauteur Roderik Seubers van restaurant de ...

16 oktober 2015
Ons panel over wild op het menu

Het wildseizoen staat weer voor de deur. De hoogste tijd om aan onze panelleden Terry Priem en Roderik Seubers te vragen wat ze voor hun gasten dit najaar in petto hebben. Foto: Roderik serveert in zijn restaurant onder meer carpaccio van hert Terry Priem Wildliefhebbers en wildhaters V ...

30 september 2014 Tech
IT in de horeca: van afrekenen tot IENS

IT speelt een steeds grotere rol in onze branche. Denk aan afrekensystemen, bestellingen bij groothandels en it-toepassingen als je website, social media en reserverings- en beoordelingssites. Ik sprak met Roderik Seubers, chef-kok en eigenaar van restaurant De Gaffel uit Valthe en Terry Priem, ch ...

25 oktober 2013
Panel praat over interieursklachten

In iedere editie van vakblad De RestaurantKrant leggen we het Restaurantpanel een stelling voor over een actueel thema. In de nieuwste editie van De RestaurantKrant praten we over interieur. Welke klachten kregen zij over hun interieur? Zhao Jun Chou – Sensazia Enschede “Wij hebben ...

23 maart 2011
Interview: Restaurant De Gaffel, Valthe

Lees online het vervolg van het interview met chef-kok en restaurateur Roderik Seubers uit De RestaurantKrant van maart 2011. Restaurant De Gaffel, Valthe: “Men beseft in Drenthe steeds beter wat lekker eten is." Waar halen jij en je brigade inspiratie vandaan? “Overal eigenlijk. Ook als ik ...

22 maart 2011
Interview: Roderik Seubers

Zijn ogen beginnen te twinkelen als het over koken en ingrediënten gaat. Zo is Roderik Seubers van Restaurant De Gaffel in het Drentse dorpje Valthe. Het maakt niet uit waar of wat, de chef-kok raakt overal door geïnspireerd. Zowel in zijn restaurant als privé gaat Seubers louter voor de hoogste ...

20 maart 2011
De leukste horecaquiz voor restaurants

In iedere editie van De RestaurantKrant vindt u de rubriek 'Waar of niet waar?'. Hierin test u uw kennis over horeca, producten en grappige weetjes. In deze editie van De RestaurantKrant leert u weer wat bij over onder andere de koffieboon, prosecco, Thaise rode kerrie, hagelslag en het rookverbod o ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: