U heeft gezocht op : strandtenten

15 juli 2019 Interview Longread
Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Strandpaviljoen De Staat viert deze zomer haar tienjarig bestaan. Jeroen Kuiper is de trotse eigenaar van deze ultieme ‘strandhotspot’ op Scheveningen, die vooral door locals wordt bezocht. Toeristen bezoeken de boulevard, wie de drukte wil vermijden en wil genieten van één...

2 april 2019 Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Mag je zomaar terrasverwarming plaatsen?

Nu de zon alweer regelmatig is te zien, de strandtenten zijn opgebouwd en het terrasseizoen in veel Nederlandse gemeenten weer van start is gegaan, stromen de terrassen weer vol. Veel mensen vinden het heerlijk om buiten te zitten, maar in het voorjaar koelt het vaak nog snel af en lang niet iedere ...

9 juli 2018 Achtergronden Culinair
Baker’s Dough Pastries verovert Nederland

Vanaf nu kan heel Nederland van Cookie Dough genieten! Nadat vele aanvragen hen om de oren vlogen, hebben zij Baker´s Dough Pastries leven ingeblazen en is het lekkerste koekjesdeeg nu via de bekende horecagroothandels te verkrijgen! Dé guilty pleasure voor horeca en ijssalons Waa...

26 juni 2018 Economie Achtergronden
Onderzoek: wat kost een drankje in een strandpaviljoen?

Met de zomer voor de deur deed besparingsplatform Actiecode.nl een onderzoek naar de strandtenten (strandpaviljoens) in Nederland. Prijzen voor onder meer bier, wijn, fris en tosti’s werden in kaart gebracht voor een beter inzicht. Naast de reguliere strandpaviljoens is er tevens gekeken na...

2 april 2014
Horeca leeft op in 2014

In 2014 koerst de horeca af op een half procent omzetgroei. Ten opzichte van vorig jaar is het consumentenvertrouwen aanmerkelijk verbeterd, neemt de koopkracht weer toe en ook het zachte weer in het eerste kwartaal pakt positief uit voor de verkopen. Vooral de voorziene volumegroei in hotels en r...

22 april 2009
Strandtenten in de lift

Het gaat goed met de horecabedrijven in de strandpaviljoen-sector. De afgelopen tien jaar nam het aantal strandbedrijven toe met 7% tot 365 in 2008. Daarnaast heeft een enorme schaalvergroting plaatsgevonden van 56%, waarmee de gemiddelde verkoopoppervlakte is toegenomen tot 145 vierkante meter. Ook...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: