Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • DRK+
  • Michelinsterren
  • Nieuwe restaurants
  • Ondernemen
  • Ondernemen in...
  • Columns
  • Interviews
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: jasper gronert

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events
26 juni 2025 • Nieuws

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events

Na het sluiten van zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof, en nog vóór de opening van zijn nieuwe restaurant GEM, slaat chef Soenil Baha...

Jeroen Robberegt en Jasper Gronert brengen uitzonderlijke culinaire belevingen met Essense
1 november 2024 • Nieuws

Jeroen Robberegt en Jasper Gronert brengen uitzonderlijke culinaire belevingen met Essense

Samen aan de creatieve tekentafel om een buitengewone beleving neer te zetten met de klant. Zo pakt men het aan bij Essense - het high-end cateringbed...

Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar
16 mei 2018 • Nieuws

Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Bijna alle grote cateringbedrijven maken vóór een event de borden op. Zijn er 150 no shows? Dan kunnen deze maaltijden worden weggegooid...

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier
26 januari 2015 • Nieuws

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier

Vanaf februari lanceert Grand Hotel Karel V het Bourgondisch Bierarrangement voor de échte liefhebber van speciaalbieren. Fijnproevers worden in he...

Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef
13 mei 2013 • Nieuws

Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

Vito Reekers wordt de nieuwe chef de cuisine van Grand Hotel Karel V. Jasper Gronert wordt zijn rechterhand. Beiden zijn momenteel souschef onder Jero...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Omzet keldert na verlies Michelinster: Restaurant De Rozario failliet verklaard
Ondernemen 10 december 2025

Omzet keldert na verlies Michelinster: Restaurant De Rozario failliet verklaard

Noah Wynants, souschef van De Librije, wordt de nieuwe chef van Brass Boer Thuis
Michelin Personalia 3 december 2025

Noah Wynants, souschef van De Librije, wordt de nieuwe chef van Brass Boer Thuis

Erik van Loo** verbindt zich aan nieuw restaurant tegenover Paleis Noordeinde
Gastronomie Opening 9 december 2025

Erik van Loo** verbindt zich aan nieuw restaurant tegenover Paleis Noordeinde

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland
Michelin 12 november 2025

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland

Restaurant Demain* verlaat Strandhotel Cadzand voor nieuwe locatie
Michelin Ondernemen 26 november 2025

Restaurant Demain* verlaat Strandhotel Cadzand voor nieuwe locatie

Meest gelezen deze week

Chef-kok Ottolenghi opent restaurant in Mandarin Oriental Conservatorium Amsterdam
Opening Gastronomie 16 december 2025

Chef-kok Ottolenghi opent restaurant in Mandarin Oriental Conservatorium Amsterdam

Omzet keldert na verlies Michelinster: Restaurant De Rozario failliet verklaard
Ondernemen 10 december 2025

Omzet keldert na verlies Michelinster: Restaurant De Rozario failliet verklaard

Compass Group rondt overname Vermaat Group af om groei in Europa te versnellen
Overname 16 december 2025

Compass Group rondt overname Vermaat Group af om groei in Europa te versnellen

Nieuwe serie FOMO Chefs rekent af met jongeren­vooroordelen over fine dining
Gastronomie Michelin 12 december 2025

Nieuwe serie FOMO Chefs rekent af met jongeren­vooroordelen over fine dining

Frites Atelier van Sergio Herman opent locatie in Londen
Opening Fastservice 16 december 2025

Frites Atelier van Sergio Herman opent locatie in Londen

Uitgelicht

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 17 november 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Wat restaurantkeukens kunnen leren van dark kitchens en foodtrucks
spotlightweken Keukens 17 december 2025

Wat restaurantkeukens kunnen leren van dark kitchens en foodtrucks

De klassieke restaurantkeuken is jarenlang een bastion van traditie geweest. Strakke structuren, vaste plekken, duidelijke hiërarchieën. Maa...

Een restaurant met online bestelservice? 4 tips voor succes
Branded Content Digitaal Ondernemen 28 november 2025

Een restaurant met online bestelservice? 4 tips voor succes

Een goedlopend restaurant runnen draait niet alleen om lekker eten serveren. In het digitale tijdperk waarin we vandaag de dag leven, is een online be...

Restaurant Vesters viert twintigjarig jubileum met ‘Sprekend Vesters’
jubileum 16 december 2025

Restaurant Vesters viert twintigjarig jubileum met ‘Sprekend Vesters’

Dit jaar viert Restaurant Vesters in Nijmegen haar twintigjarig bestaan. Vesters staat in de verre omtrek bekend om zijn verfijnde keuken en warme gas...

Els Dijkhuizen nieuwe CMO van McDonald’s Nederland
Personalia Fastservice 16 december 2025

Els Dijkhuizen nieuwe CMO van McDonald’s Nederland

McDonald’s Nederland versterkt haar directieteam met de komst van Els Dijkhuizen als nieuwe chief marketing officer (CMO). Met deze benoeming ha...

Center Parcs De Eemhof opent compleet vernieuwd horeca-aanbod
F&B Recreatie 16 december 2025

Center Parcs De Eemhof opent compleet vernieuwd horeca-aanbod

Center Parcs De Eemhof heeft alle restaurants en bars volledig vernieuwd. Daarmee is Center Parcs De Eemhof het eerste Nederlandse park dat het comple...

Chef-kok Ottolenghi opent restaurant in Mandarin Oriental Conservatorium Amsterdam
Opening Gastronomie 16 december 2025

Chef-kok Ottolenghi opent restaurant in Mandarin Oriental Conservatorium Amsterdam

Yotam Ottolenghi opent begin 2026 een restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Daarmee krijgt Nederland voor het eerst een restaurant van...

Laatste kans: nog 3 plekken beschikbaar voor voorronde Green Chefs Hat
Awards Events 16 december 2025

Laatste kans: nog 3 plekken beschikbaar voor voorronde Green Chefs Hat

Er zijn nog drie plekken beschikbaar voor chefs die willen deelnemen aan de voorronde van de Green Chefs Hat op Horecava, dé toonaangevend...

Video's

Hoe een sterrenchef aardappelpuree maakt

Hoe een sterrenchef aardappelpuree maakt

Aftermovie eindmanifestatie Waddengastronomie

Aftermovie eindmanifestatie Waddengastronomie

Hoe de beste croissants van New York gemaakt worden

Hoe de beste croissants van New York gemaakt worden

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Restaurant & Innovatie

Een restaurant met online bestelservice? 4 tips voor succes
Branded Content Digitaal Ondernemen 28 november 2025

Een restaurant met online bestelservice? 4 tips voor succes

Een goedlopend restaurant runnen draait niet alleen om lekker eten serveren. In het digitale tijdperk waarin we vandaag de dag leven, is een online be...

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 17 november 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Horecava en Wine Professional bundelen krachten
Events Branded Content 14 november 2025

Horecava en Wine Professional bundelen krachten

Tijdens Horecava 2026 slaan Horecava en Wine Professional opnieuw de handen ineen. De grootste horecabeurs van Nederland en de toonaangevende wijnbeur...

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Agenda

12 jan.

Horecava 2026

29 jan.

Dutch Craft Beer Conference 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

09 feb.

Gault&Millau

21 sep.

Gastvrij Rotterdam 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite