U heeft gezocht op : Kokspanel

13 september 2019 Personeel Gastronomie
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude ...

20 februari 2019 Food
Gastronomisch Gilde gaat nieuwe samenwerking aan

Het Gastronomisch Gilde, vereniging voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid en Het Nederlands Kokspanel, onderzoekspanel voor professionals uit de horeca en catering, zijn de samenwerking aangegaan. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om informatie met elkaar uit te wisselen over de actuele be ...

11 oktober 2011
Gebruik convenienceproducten daalt

Koks gebruiken steeds minder convenience-producten en steeds vaker verse ingrediënten. Dat onderzocht Het Nederlands Kokspanel in samenwerking met Foodinc. Opvallend is dat koks wel minder negatief denken over convenienceproducten. Vragenlijst 250 koks van Het Nederlands Kokspanel vulden Foo ...

8 september 2011
Kokspanel krijgt primeur nieuwe soepen

Sinds deze week is de nieuwe droge soepenrange PureBasics van Honig Professional verkrijgbaar. De range is het eerste resultaat van de intensieve samenwerking tussen Honig Professional en het Kokspanel. Samenwerking met kokspanel Honig Professional vindt dat alleen chefkoks zelf kunnen bepalen ...

11 augustus 2011
Kokspanel Honig krijgt sleutelrol

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten en verpakkingen gaat het Honig Professional Kokspanel een sleutelrol spelen. Het panel, bestaande uit dertig chef-koks uit de praktijk, bestempelt Honig Professional als cruciaal voor de innovatiekracht. Professioneel klankbord De onderneming vindt dat a ...

11 mei 2011
Hoofdgerecht gemiddeld 10 procent duurder

De Nederlandse horeca serveert bijna 220 miljoen hoofdgerechten per jaar. De prijzen hiervan liggen dit jaar gemiddeld 10 procent hoger ten opzichte van 2010, zo blijkt uit de nieuwste uitgave van het FoodServicePeil. Duurdere eetcafés De prijzen zijn vooral bij eetcafés en restaurants flink ...

14 januari 2011
Chefs zien vertegenwoordiger graag komen

Uit het onlangs gepresenteerde tweede FoodServicePeil-onderzoek (FSP) is gebleken dat chef-koks vertegenwoordigers van producten en ingredienten tegenwoordig graag langs zien komen. Hetzelfde onderzoek van een jaar eerder toonde aan dat koks vertegenwoordigers liever de deur wezen dan ze te ontvange ...

19 januari 2009
Koks gaan voor Maggi soep

In januari 2009 heeft onderzoekbureau Foodinc. met haar Nederlands Kokspanel een smaakonderzoek gedaan op het gebied van soep. De smaaktesten vonden plaats in een Kookcollege in Amersfoort en een Kooklokaal in Den Haag. Drie verschillende merken soep zijn in een blinde smaaktest naast elkaar gezet e ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: