Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Robin Groos

Eden* neemt officieel afscheid van Robin Groos
27 juni 2023 • Nieuws

Eden* neemt officieel afscheid van Robin Groos

Restaurant Eden* neemt afscheid van eigenaar Robin Groos, dit werd bekend gemaakt in maart 2023. Chef-kok Herman Cooijmans is sinds diezelfde maand de...

Robin Groos stopt als eigenaar van Eden*
6 maart 2023 • Nieuws

Robin Groos stopt als eigenaar van Eden*

Robin Groos is niet langer eigenaar van het met een Michelinster bekroonde restaurant Eden (1 ster) in Valkenswaard. De sommelier en gastheer kiest vo...

Restaurant Eden* in Valkenswaard serveert eigen bieren, frisdrank en ijs
24 februari 2023 • Nieuws

Restaurant Eden* in Valkenswaard serveert eigen bieren, frisdrank en ijs

De eigenaren van het door Michelin met een ster bekroonde restaurant Eden in Valkenswaard zoeken naar bijzondere smaken en specifieke eigenschappen, e...

Herman Cooijmans, chef Restaurant Eden, reageert op eerste ster: "Bizar en fantastisch"
13 januari 2020 • Nieuws

Herman Cooijmans, chef Restaurant Eden, reageert op eerste ster: "Bizar en fantastisch"

Eigenaren Herman Cooijmans en Robin Groos pakten vanochtend in het DeLaMar Theater de eerste Michelinster met hun Restaurant Eden uit Valken...

Michelin geeft acht restaurants hun eerste ster
13 januari 2020 • Nieuws

Michelin geeft acht restaurants hun eerste ster

Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de Michelin Gids Nederland bekend. De acht restaurants die een ster krijgen, bewijzen nogmaals...

Robin Groos en Herman Cooijmans openen Restaurant Eden in Valkenswaard
14 januari 2019 • Nieuws

Robin Groos en Herman Cooijmans openen Restaurant Eden in Valkenswaard

De culinaire provincie Noord-Brabant is een hotspot rijker. Aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard openen Brabanders Robin Groos en Herman Cooijmans za...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland
Opening Franchiseketen 10 juli 2025

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland

RIJKS-exploitant Vermaat verkocht aan Compass Group voor 1,5 miljard euro
Overname 22 juli 2025

RIJKS-exploitant Vermaat verkocht aan Compass Group voor 1,5 miljard euro

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”
Michelin Personalia 18 juli 2025

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”

12 nieuwe restaurants in de Michelingids Nederland
Michelin 23 juli 2025

12 nieuwe restaurants in de Michelingids Nederland

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar
Overname Michelin 18 augustus 2025

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar

Meest gelezen deze week

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar
Overname Michelin 18 augustus 2025

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland
Opening Franchiseketen 10 juli 2025

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland

"Als we de ketting van het terras halen, zitten we meteen vol”
Interviews Ondernemen in... 18 augustus 2025

"Als we de ketting van het terras halen, zitten we meteen vol”

Ron Gastrobar bij de C wordt Ron Gastrobar Indonesia
Opening 11 augustus 2025

Ron Gastrobar bij de C wordt Ron Gastrobar Indonesia

Bijzonder eerbetoon aan Jonnie Boer op Curaçao en Bonaire
Gastronomie Events 14 augustus 2025

Bijzonder eerbetoon aan Jonnie Boer op Curaçao en Bonaire

Uitgelicht

"Als we de ketting van het terras halen, zitten we meteen vol”
Interviews Ondernemen in... 18 augustus 2025

"Als we de ketting van het terras halen, zitten we meteen vol”

Ondernemen op Texel… In het hart van De Koog runt Daniëlle Vilten (48), samen met haar man Arjen Langendam, al ruim zes jaar met hart en z...

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar
Overname Michelin 18 augustus 2025

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar

Restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos heeft een nieuwe eigenaar: chef-kok Marco van der Wijngaard (33). De voormalig chef van Michelin restauran...

Bijzonder eerbetoon aan Jonnie Boer op Curaçao en Bonaire
Gastronomie Events 14 augustus 2025

Bijzonder eerbetoon aan Jonnie Boer op Curaçao en Bonaire

Eind juli vond op Curaçao en Bonaire een driedaags culinair evenement plaats ter ere van de onlangs overleden chef Jonnie Boer. Op drie verschi...

Restaurant Judith in Kasteel Engelenburg evolueert met nieuwe chef-kok
Personalia Gastronomie F&B 14 augustus 2025

Restaurant Judith in Kasteel Engelenburg evolueert met nieuwe chef-kok

Sinds de veelbesproken opening in maart heeft Restaurant Judith - het fine dining restaurant van Kasteel Engelenburg - indruk gemaakt met een uitgespr...

Nieuwe vakwedstrijd Le Couple d’Or op BBB Maastricht
Awards Events 14 augustus 2025

Nieuwe vakwedstrijd Le Couple d’Or op BBB Maastricht

Tijdens BBB Maastricht op 7 oktober 2025 vindt Le Couple d’Or plaats: dé gastronomische teamwedstrijd voor chefs, maîtres en commis...

Video's

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Restaurant & Innovatie

[Update] Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 19 augustus 2025

[Update] Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren
Branded Content 8 juli 2025

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren

Restaurantgasten eten het liefst van mooie borden. Het genot van de klant zit in de kleine dingen en mooie eetborden kunnen daarbij een belangrijke ro...

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden
Events Awards Branded Content 17 juni 2025

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden

De wedstrijden van Euro-Toques Nederland richten zich op behoud van ambacht en gebruik van kwalitatief hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten. D...

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant
Branded Content 12 juni 2025

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant

Verlichting doet in een restaurant veel meer dan alleen de ruimte verlichten: het beïnvloedt hoe je gasten zich voelen, hoe lang ze blijven, wat...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite