Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • DRK+
  • Michelinsterren
  • Nieuwe restaurants
  • Ondernemen
  • Ondernemen in...
  • Columns
  • Interviews
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Kevin Schlaman

Kevin Schlaman nieuwe chef-kok van Restaurant Intens in Thermen Bussloo
18 december 2024 • Nieuws

Kevin Schlaman nieuwe chef-kok van Restaurant Intens in Thermen Bussloo

Restaurant Intens, het fine-dining restaurant in Thermen Bussloo, heeft een nieuwe chef-kok: Kevin Schlaman. Sinds september staat Schlaman in de keuk...

Kevin Schlaman nieuwe chef-kok van de Echoput
14 februari 2022 • Nieuws

Kevin Schlaman nieuwe chef-kok van de Echoput

Er waait een frisse wind in Hotel Restaurant de Echoput. Het 66-jarige familiebedrijf van de familie Klosse heeft Kevin Schlaman (30) aangetrokke...

De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs
1 maart 2021 • Nieuws

De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit sam...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025
Michelin 1 oktober 2025

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids
Michelin Gastronomie Awards 25 september 2025

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren
Michelin 6 oktober 2025

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren

Michelin deelt sleutels uit aan 17 hotels in Nederland: De L'Europe ontvangt er drie
Michelin 9 oktober 2025

Michelin deelt sleutels uit aan 17 hotels in Nederland: De L'Europe ontvangt er drie

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan
Ondernemen Gastronomie 25 september 2025

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan

Meest gelezen deze week

Michelin breidt gids tien dagen na uitreiking alweer uit met nieuwe restaurants
Michelin Gastronomie 16 oktober 2025

Michelin breidt gids tien dagen na uitreiking alweer uit met nieuwe restaurants

Gerenommeerde chefs starten wereldwijde culinaire tour ter ere van Jonnie Boer
Michelin Gastronomie 14 oktober 2025

Gerenommeerde chefs starten wereldwijde culinaire tour ter ere van Jonnie Boer

Loesje Tieleman (28) heeft 4 zaken in Rotterdam: “Overdag ontbijt, ’s avonds cocktails”
Interview groots ondernemen DRK+ 17 oktober 2025

Loesje Tieleman (28) heeft 4 zaken in Rotterdam: “Overdag ontbijt, ’s avonds cocktails”

Charlotte Mauritz: Waar ego’s verdwijnen en smaak overblijft
Columns Charlotte Mauritz DRK+ 17 oktober 2025

Charlotte Mauritz: Waar ego’s verdwijnen en smaak overblijft

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025
Michelin 1 oktober 2025

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025

Uitgelicht

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 20 oktober 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Charlotte Mauritz: Waar ego’s verdwijnen en smaak overblijft
Columns Charlotte Mauritz DRK+ 17 oktober 2025

Charlotte Mauritz: Waar ego’s verdwijnen en smaak overblijft

Er zijn momenten in de horeca die je niet plant, maar die gewoon moeten gebeuren. Niet omdat er ruimte in de agenda is, maar omdat het gevoel klopt. Z...

Het Nederlandse concept Zusje gaat naar Duitsland: eerste restaurant opent in Aken
Ondernemen Opening Restaurantketens 21 oktober 2025

Het Nederlandse concept Zusje gaat naar Duitsland: eerste restaurant opent in Aken

Het is het meest succesvolle horecaconcept van Nederland: Zusje. Nu waagt Zusje de stap over de grens en opent midden februari 2026 haar eerste restau...

Oud-eigenaar Coulisse* start met Café-Bar Vita Lente in Amsterdam-West
Opening 21 oktober 2025

Oud-eigenaar Coulisse* start met Café-Bar Vita Lente in Amsterdam-West

Na de sluiting van Amsterdams sterrenrestaurant Coulisse* heeft ondernemer Simon Witmaar een nieuwe weg ingeslagen met de opening van Vita Lente aan d...

Waarom nét onder 5 euro het verschil maakt
spotlightweken Betalen DRK+ 21 oktober 2025

Waarom nét onder 5 euro het verschil maakt

In de horeca doet de manier waarop prijzen worden gepresenteerd meer dan alleen de rekensom in de kassa. Het beïnvloedt hoe gasten het aanbod erv...

Nieuwe culinaire bestemming in Waalwijk: Este opent haar deuren
Opening 23 oktober 2025

Nieuwe culinaire bestemming in Waalwijk: Este opent haar deuren

In het oudste monument van Waalwijk, een voormalige kloosterboerderij uit 1440, heeft sinds 14 oktober restaurant Este haar deuren geopend. De nieuwe...

Video's

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Restaurant & Innovatie

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 20 oktober 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Agenda

03 nov.

Lekker500

12 jan.

Horecava 2026

29 jan.

Dutch Craft Beer Conference 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

09 feb.

Gault&Millau

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite