Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • DRK+
  • Michelinsterren
  • Nieuwe restaurants
  • Ondernemen
  • Ondernemen in...
  • Columns
  • Interviews
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Gault & Millau

Na bijna twintig jaar stopt Onno Kokmeijer bij Ciel Bleu**
30 december 2021 • Nieuws

Na bijna twintig jaar stopt Onno Kokmeijer bij Ciel Bleu**

Onno Kokmeijer gaat per 1 januari 2022 het tweesterrenrestautrant Ciel Bleu verlaten. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een ambitieus en suc...

Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500
29 oktober 2014 • Nieuws

Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500

De Lekker 500 van 2015 telt meer dan tachtig nieuwe namen, waaronder Trattoria&Grill DUE. DUE is onderdeel van Landgoed Avegoor en maakt sinds 1 jan...

Toch kritiek Michelin voor dood Loiseau
24 januari 2013 • Nieuws

Toch kritiek Michelin voor dood Loiseau

Hoewel Michelin altijd heeft ontkend dat er ooit is gedreigd om bij Bernard Loiseau een ster af te nemen, had de gids in de periode voor Loiseau's zel...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland
Michelin 12 november 2025

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland

Noah Wynants, souschef van De Librije, wordt de nieuwe chef van Brass Boer Thuis
Michelin Personalia 3 december 2025

Noah Wynants, souschef van De Librije, wordt de nieuwe chef van Brass Boer Thuis

Restaurant Demain* verlaat Strandhotel Cadzand voor nieuwe locatie
Michelin Ondernemen 26 november 2025

Restaurant Demain* verlaat Strandhotel Cadzand voor nieuwe locatie

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van november
sterrenregen Michelin DRK+ 3 december 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van november

Lekker500 vaart eigen koers: een nieuwe nummer 3, 13 nieuwe namen in de top-100
Awards Gastronomie 4 november 2025

Lekker500 vaart eigen koers: een nieuwe nummer 3, 13 nieuwe namen in de top-100

Meest gelezen deze week

Noah Wynants, souschef van De Librije, wordt de nieuwe chef van Brass Boer Thuis
Michelin Personalia 3 december 2025

Noah Wynants, souschef van De Librije, wordt de nieuwe chef van Brass Boer Thuis

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van november
sterrenregen Michelin DRK+ 3 december 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van november

Noah Wynants van De Librije in top 3 Beste jonge chef ter wereld
Awards Gastronomie 30 oktober 2025

Noah Wynants van De Librije in top 3 Beste jonge chef ter wereld

Erik van Loo** verbindt zich aan nieuw restaurant tegenover Paleis Noordeinde
Gastronomie Opening 9 december 2025

Erik van Loo** verbindt zich aan nieuw restaurant tegenover Paleis Noordeinde

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland
Michelin 12 november 2025

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland

Uitgelicht

Investeren in... tafeldecoratie
Investeren in... DRK+ 8 december 2025

Investeren in... tafeldecoratie

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 17 november 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Van verspilling naar waarde in de horeca
spotlightweken Keukens 10 december 2025

Van verspilling naar waarde in de horeca

In elke keuken gebeurt het dagelijks: er blijven ingrediënten over, porties worden net iets te ruim berekend of gasten laten eten liggen. Voedsel...

Een restaurant met online bestelservice? 4 tips voor succes
Branded Content Digitaal Ondernemen 28 november 2025

Een restaurant met online bestelservice? 4 tips voor succes

Een goedlopend restaurant runnen draait niet alleen om lekker eten serveren. In het digitale tijdperk waarin we vandaag de dag leven, is een online be...

Koken zonder hitte: minder energie, meer beleving
spotlightweken Keukens Ondernemen 3 december 2025

Koken zonder hitte: minder energie, meer beleving

De keuken van nu hoeft niet meer te dampen, sissen of spetteren. Achter gesloten deuren – of juist midden in het restaurant – voltrekt zic...

Twee derde van horecaondernemers denkt aan stoppen; opvolgers moeilijk te vinden
Ondernemen 3 december 2025

Twee derde van horecaondernemers denkt aan stoppen; opvolgers moeilijk te vinden

Ruim 65 procent van de horecaondernemers wil binnen tien jaar stoppen met de zaak. Dat blijkt uit een enquête van Ipsos I&O in opdracht van...

SVH deelt Top 3 Beste Leermeester Horeca 2025/2026
Awards 3 december 2025

SVH deelt Top 3 Beste Leermeester Horeca 2025/2026

SVH heeft woensdag 3 december, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, de drie leermeesters bekendgemaakt die kans maken op de titel Beste Leerm...

Het Thuisbezorgd.nl jaaroverzicht: dit stond er op tafel in 2025
Awards 5 december 2025

Het Thuisbezorgd.nl jaaroverzicht: dit stond er op tafel in 2025

Van favoriete snacks als frikandellen en friet tot hippe kaneelbroodjes en pistache-ijs: traditiegetrouw geeft Thuisbezorgd.nl een kijkje in de keuken...

Video's

Hoe een sterrenchef aardappelpuree maakt

Hoe een sterrenchef aardappelpuree maakt

Aftermovie eindmanifestatie Waddengastronomie

Aftermovie eindmanifestatie Waddengastronomie

Hoe de beste croissants van New York gemaakt worden

Hoe de beste croissants van New York gemaakt worden

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Restaurant & Innovatie

Een restaurant met online bestelservice? 4 tips voor succes
Branded Content Digitaal Ondernemen 28 november 2025

Een restaurant met online bestelservice? 4 tips voor succes

Een goedlopend restaurant runnen draait niet alleen om lekker eten serveren. In het digitale tijdperk waarin we vandaag de dag leven, is een online be...

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 17 november 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Horecava en Wine Professional bundelen krachten
Events Branded Content 14 november 2025

Horecava en Wine Professional bundelen krachten

Tijdens Horecava 2026 slaan Horecava en Wine Professional opnieuw de handen ineen. De grootste horecabeurs van Nederland en de toonaangevende wijnbeur...

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Agenda

12 jan.

Horecava 2026

29 jan.

Dutch Craft Beer Conference 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

09 feb.

Gault&Millau

21 sep.

Gastvrij Rotterdam 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite