U heeft gezocht op : EKO-keurmerk

1 maart 2021 Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

28 september 2020
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger ...

12 september 2018 Duurzaamheid Den Haag
Veggies On Fire, eerste vega-restaurant in Den Haag met EKO-keurmerk

Veggies On Fire krijgt als eerste veganistisch restaurant in Den Haag, en als derde vega restaurant in Nederland het EKO-keurmerk Horeca Goud uitgereikt. Het certificaat geeft aan dat minimaal 80% van de ingrediënten van biologische kwaliteit is. Het certificaat is vandaag overhandigd. Bij V ...

22 maart 2018
Kalf van A tot Z

Het is jong, delicaat van smaak en een allemansvriend: kalfsvlees. Je kunt er veel kanten mee op in je keuken. Het is bovendien een op-en-top Hollands product. Hoe ga je ermee aan de slag? Alles wat je wilt weten over kalfsvlees lees je in dit bericht. Doe er je voordeel mee en tank je vakkennis bij ...

20 september 2016
Gaia Green Awards uitgereikt

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op maandag 19 september op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen de eerste GAIA GREEN AWARDS uitgereikt in de categorieën: Hotels, Restaurants en Strandpaviljoens. Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland overhandigde de 3 trotse winnaar ...

5 oktober 2015
Restaurant Bloem krijgt EKO-keurmerk

Bloem Eten en Drinken is afgelopen vrijdag gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. Bloem heeft het gouden certificaat ontvangen: de menukaart is 100% biologisch. Het café-restaurant heeft met het keurmerk de primeur in Amsterdam. Primeur "We kiezen bewust voor biologische producten, het ...

9 december 2014
De Hooge Heerlijckheid 100 % eko

Restaurant De Hooge Heerlijckheid uit Amerongen is gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. 100% van de inkoop is van gecontroleerd biologische herkomst. Foto: Karin en Jeroen de Klerk. Fotograaf: Karen Stork. Keuze voor biologisch De Hooge Heerlijckheid in Amerongen kookt al meer dan 1 ...

16 juni 2011
De Holle Boom stapt over op 100% bio-vlees

Brasserie De Holle Boom, onderdeel van het Hampshire Boshotel Overberg, stapt met de introductie van de nieuwe kaart over naar 100% biologisch vlees. Chef-kok Arno Beekman: “De smaak van dit vlees is fantastisch! Je voelt, proeft en ruikt het verschil.” Nadat in 2009 het duurzame hotel werd ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: