Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co Rotterdam heeft goud gepakt tijdens het NK Lekkerste Burger 2024 op de Horecava. Daarmee raakt de prijzenkast...
Thijs Boermans (27) opent dit jaar in Amsterdam zijn eerste horecazaak. De acteur gaat het avontuur aan met horecaondernemer Tijn Verstappen (39), die...
In het hostel Hans Brinker in de Kerkstraat in Amsterdam opent op 6 november restaurant en bar Ms.Chelin. Met een dikke knipoog naar de culinaire gids...
Je wilt na moeilijke jaren weer gasten verwelkomen en omzet maken. Maar hoe doe je dat, terwijl iedereen knokt om personeel? Het antwoord ligt in digi...
Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerst: bij de meeste ondernemers staan ze omcirkeld in de kalender. De laatste maanden van het jaar zijn een...
Ondernemen in Roermond. Wie in het voorbijlopen een blik op de menukaart van Aruna Cuisine in Roermond werpt, zal al snel even stil blijven staan om t...
Na een succesvolle pilot met diverse winkels gaan Thuisbezorgd.nl en SPAR de samenwerking breed uitrollen. Meer dan 50 SPAR-filialen bieden vanaf ju...
In dit artikel vertellen een restaurateur, lunchroom- en caféondernemer hoe hun concepten tot stand zijn gekomen. Het bepalen van een horecacon...
Topchef Rodrigo Oliveira hielp mee aan boord tijdens de bereiding en presentatie van de door hem in samenwerking met KLM gecreëerde maaltijden, g...
Gasten die vanaf 1 juli eten of drinken afhalen of laten bezorgen zullen extra moeten betalen voor wegwerpbekers en -bakjes die (deels) gemaakt zijn v...
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...
Trattoria BREDA & Enoteca wordt het nieuwe restaurant uit de koker van het trio achter The BREDA Group (Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwij...
Zondagavond schoof een bijzondere gast aan tafel van restaurant De Kas in Amsterdam-Oost. Oud-president Obama, die op 1 mei sprak in de Ziggo Dome, be...
Op maandag 24 april deelde Michelin weer meerdere sterren, Bib Gourmands en groene sterren uit voor de gids van 2023. Inspecteurs gaan langs de restau...
Het hoekpand op de Coolsingel, tegenover het stadhuis, werd na jarenlange leegstand grondig verbouwd door horecaondernemer Herman Hell. Geïnspire...
Hij was al goed gevuld na het NK Lekkerste Broodje, maar nu barst de prijzenkast van vader Roland en dochter Audrey Biermans bijna uit elkaar. Ze pakt...
Als horecaondernemer is de boekhouding een tijdrovende klus. Handmatig bonnen overtikken en omzet bijhouden is niet meer nodig. Al die tijd heb je teg...
Restaurant Elea verhuist van Rijswijk naar het Noordeinde in Den Haag. Het toprestaurant van gastvrouw Bibi Kuyp en chef Takis Panagakis sluit eind de...
Casper, de snelstgroeiende ghost kitchen keten in België, heeft de twee eerste Nederlandse vestigingen geopend op Theresiastraat 139A in Den...
Maandag 26 september 2022 namen de tien finalisten van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs (NHGP) 2022 het tegen elkaar op tijden...
Soep-er, Utrechts eerste soepbar, zegt verrassende smaken en ingrediënten te mengen. Janine de Roode (29) is eigenaar van de lunchroom, waarboven...
De Pizzabakkers verwacht tot en met 2024 met 20 vestigingen te groeien tot 50 vestigingen. Siang-Lan Go, directie bij De Pizzabakkers: “We hebbe...
Op dit moment gebeurt er veel in horecaland. Zo is er een tekort aan personeel en stijgen de prijzen van de inkoop. Veel horecaondernemers hebben...
Omdat je door de bomen het bos misschien niet meer ziet, hebben wij een top zeven samengesteld van technologische ontwikkelingen die je slim laten wer...
Volgens het CBS zegt maar liefst 43 procent van de horecaondernemers in het tweede kwartaal van dit jaar het tekort aan arbeidskrachten als belangrijk...
Casper, de snelgroeiende ghost kitchen keten in België, kondigt aan € 5 miljoen te hebben opgehaald in een Series-A-ronde onder leiding...
Vanaf deze week kunnen KLM World Business Class-klanten op vluchten vanuit Amsterdam uitkijken naar een voortreffelijk nieuw menu, samengesteld door d...
De winnaars van de Horecava Innovation Award 2022 zijn bekendgemaakt. Overall winnaar 2022 is ENJAY, die met haar energie-terugwin systeem een ‘...
Voor presentatoren en programmamakers Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman komt een droom uit. Samen met Thuisbezorgd.nl realiseren ze namelijk...
Thuisbezorgd.nl introduceert vandaag het Food Trend Rapport 2021. In deze eerste editie van het rapport zijn de laatste trends en ontwikkeli...
Van robots tot plantaardige eieren en van schoonmaken zonder plastic flessen tot DIY software-oplossingen. Het is een greep uit de selectie van genomi...
Het is bijna zover… "Le nouveau Beaujolais est arrivé!" Zo wordt sinds 1985 iedere derde donderdag in november op een feesteli...
Freek Dekker is vanaf 11 november 2021 de nieuwe chef van restaurant Vessel in hotel BOAT&CO. Tevens lanceert de ervaren chef een nieuw menu dat m...
Kaasgroothandel Bourgondisch Lifestyle heeft zijn intrek genomen in het historische fort Zuidwijkermeer in Assendelft onder de rook van Amsterdam. De...
Saladebar SLA, pionier op het gebied van gezond, plantaardig en lekker eten, opende het eerste restaurant in 2013 in Amsterdam. Sindsdien is de bekend...
Onlangs opende restaurant Ovum, onderdeel van het binnenkort te openen house of inspiration Nidum in het Arsenaal Grave, haar deur...
Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 21 september de Gaia Green Awards 2021 uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duur...
Goed nieuws voor de Bourgondische bewoners van Hoorn. Vanaf vandaag kunnen zij terecht bij het gloednieuwe restaurant De Beren Hoorn. De 43ste vestigi...