U heeft gezocht op : YouTube

3 december 2020 Interview Digitaal Ondernemen
Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web

Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influencers’ heen. Die influencers vind je op Youtube, op hun eigen blogs, Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok. Wie een influencer inzet, meestal te ...

28 april 2020 Corona
Coperto Restobar gaat livestreamen met muziek en bingo

Het Zwolse restaurant, Coperto Restobar, heeft door de huidige omstandigheden haar deuren noodgedwongen al geruime tijd gesloten. Afgelopen najaar werd het restaurant nog bekroond door Michelin met de Bib Gourmand onderscheiding. Ondanks de situatie zit het personeel van Coperto Restobar niet sti ...

27 maart 2019 Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h ...

7 januari 2019 Gastronomie
Trendrapport 2019: de 7 opkomende trends in de restaurantindustrie

Het nieuwe jaar is nog maar net van start en daarom presenteert IENS, het platform voor het zoeken en reserveren van restaurants in Europa en onderdeel van TheFork, in samenwerking met internationaal marktonderzoeksbureau Doxa, The Dining Out Trends Report 2019. Hierin staan de 7 wereldwijd opkomend ...

29 november 2018 Interview
“We willen drie zaken per jaar openen”

Coffeelicious opende ruim een maand geleden de vijfde zaak binnen zes jaar tijd. Het succes ligt volgens eigenaresse Fiona Stöger aan de uniformiteit en continuïteit die het bedrijf al vanaf dag één hanteert. “Elke zaak moet exact dezelfde kwaliteit leveren.” Een ...

5 juli 2018 Food Internationaal
StukTV en Conimex openen streetfood pop-up restaurant in Bangkok

Giel, Thomas en Stefan van het populaire YouTube kanaal StukTV zijn een bijzondere uitdaging aangegaan in samenwerking met Conimex. De uitdaging: binnen 30 uur na aankomst in Bangkok een leeg pand in het centrum van de stad omtoveren tot een goedlopend street food pop-up restaurant, waar zij zelf au ...

30 mei 2017 Food Events
Onderzoek: bijna de helft van het aantal foodfestivals is nieuw

Het aantal nieuwe foodfestivals in Nederland is in 2016 ten opzichte van nieuwe film- en muziekfestivals het sterkst gestegen. Foodfestivalliefhebbers hadden in 2016 de keuze uit 153 verschillende foodfestivals. Hiervan waren er 70 nieuw, een aandeel van 46 % op het totaal aantal foodfestivals. I ...

12 mei 2017 Tech
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 5

Maarten Dries houdt zich met zijn bedrijf Modation bezig met succesvol online adverteren. In deze reeks artikelen doet hij uit de doeken hoe een succesvolle online campagne wordt vormgegeven. Voor de horeca is het immers ook belangrijk om goed gevonden te worden, maar daar hangt een kostenplaatje aa ...

21 september 2016 Internationaal Interview
Interview Gabriella Esselbrugge: hoe ga je om met Chinese gasten?

Gabriella Esselbrugge heeft eigenhandig Giethoorn op de kaart gezet bij Chinese toeristen. Vraag een willekeurige Chinees welke plaats hij kent in Nederland, en in veel gevallen zal ‘het Venetië van het noorden’ tot de top drie behoren. Een verdienste van wereldniveau. Momenteel moe ...

16 augustus 2016 Video Internationaal
Walgelijke video van een kikker die levend wordt opgediend

Waarschuwing: dit beeldmateriaal is niet geschikt voor kijkers met een zwakke maag en kleine kinderen. Wat je ziet? De video is al jaren geleden op Youtube geplaatst, maar duikt ineens weer overal op. Volgens diverse bronnen komt de video uit Japan, waar een chef een levende kikker ontvelt en in twe ...

13 juli 2016 Achtergronden
De meest geteelde zomergroenten in Nederland

Welke zomergroenten zet jij op de kaart? Het CBS biedt uitkomst, want het instituut becijferde wat de meest geproduceerde zomergroenten zijn binnen Nederland. Lokale groenten doen het goed op de kaart, want de ecologische footprint is kleiner en ze zijn lekker vers. In 2015 is bijna 2 200 ...

20 april 2015
Spa breidt range uit met nieuwe smaken (video)

Na de introductie van Spa Bruisend & Citroen en Munt twee jaar geleden, breidt Spa de range uit met twee nieuwe smaken: Spa Bruisend & Grapefruit en Spa Bruisend & Zwarte Bes. Hiermee speelt Spa naar eigen zeggen in op de trend van een gezonde lifestyle en de wens van ruim de helft van alle Nederla ...

17 maart 2015
Nieuwe foodtrend uit Japan: Kawaii

De Japanners blijven ons verbazen. Schreven we vorige week nog over de kikkerburger deze week is er alweer een nieuwe foodtrend uit het land van de rijzende zon: kawaii. Koken in miniformaat Video's waarin kleine maaltijden in nog kleinere keukens worden bereid, het 'kawaii koken' zijn op YouT ...

28 januari 2015
Wordt je website straks nog goed gevonden?

In 2015 gaat Google de mobiele ranking aanpassen. De gebruiksvriendelijkheid van je website op mobiele apparaten wordt toegevoegd aan de factoren voor mobiele ranking. Bedrijven die de website niet geoptimaliseerd hebben voor mobiel, kunnen dan rekenen op een negatief resultaat: slechtere zichtbaa ...

3 oktober 2014
Wie wordt meesterproever bij Grolsch?

Morgen beleeft het nieuwe televisieprogramma ‘Brouwersch’ zijn première. Hierin strijden vier mannelijke BN’ers om de titel van Meesterproever bij Grolsch. Met beperkte middelen en een minimaal budget moeten zij proberen hun eigen perfecte bier te brouwen. Brouwersch bestaat uit een serie v ...

26 augustus 2014
Henk Westbroek kwaad om graffiti in zaak

De jongeman die afgelopen zaterdag graffiti spoot op een van de splinternieuwe toiletten van café Stairway to Heaven in Utecht, krijgt van eigenaar Henk Westbroek een week de tijd om zich te komen melden.Anders zet hij de dader, die heel duidelijk is gefilmd, op internet. YouTube Werknemers ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: