Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Manuela Kriekaard

Manuela Kriekaard eerste vrouwelijke winnaar van Premier Nederlands Kampioen Oestersteken
12 september 2022 • Nieuws

Manuela Kriekaard eerste vrouwelijke winnaar van Premier Nederlands Kampioen Oestersteken

Vandaag heeft op de oesterputten van Krijn Verwijs Yerseke B.V. voor de tiende keer het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken 2022 plaatsgevon...

Peter Oreel is Nederlands enige Kampioen Oestersteken
15 september 2020 • Nieuws

Peter Oreel is Nederlands enige Kampioen Oestersteken

Gisteren heeft op de oesterputten van Krijn Verwijs Yerseke B.V. voor de achtste keer het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken plaatsgevonden...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar
Overname Michelin 18 augustus 2025

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar

Nick Bril heropent The Jane op 5 oktober met nieuw hoofdstuk op nieuwe locatie
Opening Gastronomie 2 september 2025

Nick Bril heropent The Jane op 5 oktober met nieuw hoofdstuk op nieuwe locatie

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus
Michelin sterrenregen 1 september 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”
groots ondernemen Interview Opening 28 augustus 2025

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”

Nigel Eccles verlaat sterrenrestaurant Daalder en keert terug naar oude leermeester
Personalia Michelin 20 augustus 2025

Nigel Eccles verlaat sterrenrestaurant Daalder en keert terug naar oude leermeester

Meest gelezen deze week

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

Ron Gastrobar Oriental maakt comeback in hartje Amsterdam
Opening Gastronomie 10 september 2025

Ron Gastrobar Oriental maakt comeback in hartje Amsterdam

Mario Ridder opent nieuw fine dining restaurant Azurite in Delft
Opening Gastronomie 9 september 2025

Mario Ridder opent nieuw fine dining restaurant Azurite in Delft

Restaurant Suus in hotel De Plesman vernieuwt: nieuwe chef, nieuw menu
Personalia Gastronomie 10 september 2025

Restaurant Suus in hotel De Plesman vernieuwt: nieuwe chef, nieuw menu

Raymond Remmen volgt Pascal Jalhay op bij Van Oys Maastricht Retreat
Personalia F&B 16 september 2025

Raymond Remmen volgt Pascal Jalhay op bij Van Oys Maastricht Retreat

Uitgelicht

Inschrijven voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' kan tot 24 november!
Lekkerste Lunchroombroodje 2 september 2025

Inschrijven voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' kan tot 24 november!

[Gratis deelname] Op vrijdag 22 november 2024 werd de award voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' uitgereikt aan MOOCA. De horecagelegenheid...

Deze zes belastingen betalen horecaondernemers óók
spotlightweken Betalen 16 september 2025

Deze zes belastingen betalen horecaondernemers óók

Belasting betalen is geen ondernemer vreemd. Omzetbelasting, inkomstenbelasting en loonheffing zijn belastingen die iedere horecaondernemer wel kent....

Elke euro logies levert 3,50 euro extra op in de omgeving
Economie Toerisme 11 september 2025

Elke euro logies levert 3,50 euro extra op in de omgeving

De discussie over het btw-tarief op logies is nog niet beslecht. Op 9 september stemde de Tweede Kamer over een motie om het huidige lage tarief op 9...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

[Reportage] SVH Meestertour 2025 werd een dag vol gastvrijheid en inspiratie
Events Michelin 16 september 2025

[Reportage] SVH Meestertour 2025 werd een dag vol gastvrijheid en inspiratie

Op maandag 15 september 2025 vond de zesde editie van de SVH Meestertour plaats, voorafgaand aan de Week van de Horeca. Tijdens deze exclusieve tour b...

10 horecabedrijven worden bekroond met gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’
Events Awards 16 september 2025

10 horecabedrijven worden bekroond met gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’

10 horecabedrijven krijgen op woensdag 24 september 2025 in Grolloo het gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’ uitgereikt. Het is de eerste keer...

Raymond Remmen volgt Pascal Jalhay op bij Van Oys Maastricht Retreat
Personalia F&B 16 september 2025

Raymond Remmen volgt Pascal Jalhay op bij Van Oys Maastricht Retreat

Raymond Remmen is benoemd tot executive chef van Van Oys Maastricht Retreat, onderdeel van The Leading Hotels of the World. Hij volgt daarmee Pascal J...

Video's

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Restaurant & Innovatie

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren
Branded Content 8 juli 2025

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren

Restaurantgasten eten het liefst van mooie borden. Het genot van de klant zit in de kleine dingen en mooie eetborden kunnen daarbij een belangrijke ro...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite