Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Gertruda Hoeve

De top 10 meest gelezen artikelen van 2019
30 december 2019 • Nieuws

De top 10 meest gelezen artikelen van 2019

Het jaar is bijna ten einde, dus we trekken onze top 10 weer uit de kast! In dit overzicht zie je de tien meest gelezen artikelen van 2019 op de websi...

Chef Evert Thielen zoekt opvolger voor restaurant de Gertruda Hoeve in Son en Breugel
21 november 2019 • Nieuws

Chef Evert Thielen zoekt opvolger voor restaurant de Gertruda Hoeve in Son en Breugel

Eigenaren Marlies en Evert Thielen zoeken een opvolger voor hun restaurant de Gertruda Hoeve in het Brabantse Son en Breugel. Het 16e-eeuwse monumenta...

Nieuw horecaconcept voor Gertruda Hoeve
13 augustus 2018 • Nieuws

Nieuw horecaconcept voor Gertruda Hoeve

Restaurant Gertruda Hoeve in Son en Breugel slaat vanaf 15 augustus 2018 een nieuwe weg in. Eigenaren Evert en Marlies Thielen stoppen met à la...

Euro-Toque-restaurants zetten varken weer op de kaart
2 maart 2018 • Nieuws

Euro-Toque-restaurants zetten varken weer op de kaart

Euro-Toques restaurants in Brabant en Limburg verlenen hun medewerking aan het 'We Are Food' thema-evenement. De provincie Brabant is dit jaar...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert
Michelin 28 maart 2025

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Het iconische The Jane, opgezet door Sergio Herman en Nick Bril, sluit na 11 jaar de deuren
Michelin Gastronomie 18 maart 2025

Het iconische The Jane, opgezet door Sergio Herman en Nick Bril, sluit na 11 jaar de deuren

Horecakoppel van Inter Scaldes neemt pand De Lindehof** over
Opening Gastronomie 23 mei 2025

Horecakoppel van Inter Scaldes neemt pand De Lindehof** over

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"
Michelin Gastronomie 28 mei 2025

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant
Opening Gastronomie F&B 2 juni 2025

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant

Meest gelezen deze week

Charlotte Mauritz: Welke horecatrends zetten écht door in 2025?
Columns Charlotte Mauritz 11 juni 2025

Charlotte Mauritz: Welke horecatrends zetten écht door in 2025?

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen
Economie 13 juni 2025

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen

Leegstaand paviljoen op Noordboulevard Scheveningen wordt horecaconcept EVE
Opening 18 april 2025

Leegstaand paviljoen op Noordboulevard Scheveningen wordt horecaconcept EVE

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca
Economie Ondernemen 12 juni 2025

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over
Overname Michelin Gastronomie 17 april 2025

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over

Uitgelicht

Jonas Haegeman van Restaurant De Vijf Seizoenen versterkt Chefs Club Beetz
Gastronomie 10 juni 2025

Jonas Haegeman van Restaurant De Vijf Seizoenen versterkt Chefs Club Beetz

Afgelopen week heeft Beetz Europe haar nieuwe lid van de Chefs Club gepresenteerd. Chef Jonas Haegeman van restaurant De Vijf Seizoenen uit het Belgis...

Charlotte Mauritz: Welke horecatrends zetten écht door in 2025?
Columns Charlotte Mauritz 11 juni 2025

Charlotte Mauritz: Welke horecatrends zetten écht door in 2025?

Eind vorig jaar deelde ik tien trends waarvan trendwatchers verwachtten dat we ze in 2025 zouden gaan zien. We zitten halverwege het jaar, dus tijd vo...

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca
Economie Ondernemen 12 juni 2025

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca

In mei zijn, voor zittingsdagen gecorrigeerd, in totaal 352 bedrijven failliet verklaard, meldt het CBS. Dat zijn 8 meer faillissementen dan in dezelf...

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen
Economie 13 juni 2025

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen

Stef Driessen, sector banker Leisure bij ABN AMRO, sprak met een Belgische zakenpartner sprak over de lunch. “Het zette mij aan het denken&rdquo...

Nespresso benoemt Saskia van Wees tot commercieel directeur B2B
Personalia 13 juni 2025

Nespresso benoemt Saskia van Wees tot commercieel directeur B2B

Nespresso heeft Saskia van Wees benoemd als Commercieel Directeur B2B. In deze rol geeft zij leiding aan de B2B-divisie van Nespresso Nederl...

Fat Phill's pakt door en opent 22e vestiging
Opening Franchiseketen 13 juni 2025

Fat Phill's pakt door en opent 22e vestiging

Op zaterdag 14 juni opent Fat Phill’s een nieuwe vestiging in het populaire winkelgebied Rotterdam Alexandrium. Met deze uitbreiding komt het to...

Video's

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

Restaurant & Innovatie

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant
Branded Content 12 juni 2025

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant

Verlichting doet in een restaurant veel meer dan alleen de ruimte verlichten: het beïnvloedt hoe je gasten zich voelen, hoe lang ze blijven, wat...

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten
Branded Content 14 april 2025

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten

"Ons doel is het onmogelijke mogelijk te maken", zegt Maximilian Andys, hoofd van de contract divisie bij Glatz, die zich bezighoudt met vastgoed...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
Branded Content 10 april 2025

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving

86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen
Events Branded Content 14 maart 2025

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen

ProWein wordt in 2025 opnieuw het hoogtepunt van de internationale wijn- en distilleerindustrie. Onder het motto 'Ontdek de smaak van morgen' presente...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Branded Content 31 januari 2025

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer

Ben jij een gedreven horeca-ondernemer en op zoek naar een locatie met aantrekkingskracht voor een nieuwe zaak? Dit is je kans om het verschil te make...

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering
Branded Content 14 januari 2025

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering

In december 2024 ontving Facility Trade Group het goede nieuws: na intensieve inspanningen, focus op een duurzaam assortiment en een toekomstgerichte...

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025
Branded Content 13 januari 2025

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025

Rosval, al meer dan 45 jaar producent van hoogwaardige maatwerk grootkeukens, kondigt met trots de samenwerking aan met SVH Meesterkok Dick Middelweer...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite