Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • DRK+
  • Michelinsterren
  • Nieuwe restaurants
  • Ondernemen
  • Ondernemen in...
  • Columns
  • Interviews
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: lucas petit

Lucas Petit neemt Landgoed met Michelinster over van ABN AMRO
23 december 2019 • Nieuws

Lucas Petit neemt Landgoed met Michelinster over van ABN AMRO

Landgoed Duin & Kruidberg is vandaag door Hoscom van ABN AMRO overgenomen. De overeenkomst is vanmiddag getekend en het personeel is vanavond ge&i...

Een dag meelopen in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort
11 juli 2018 • Nieuws

Een dag meelopen in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

De toekomst van de hospitalitysector ligt in handen van de jongeren. De nieuwe generatie rammelt aan de poort, staat te trappelen om een frisse wind d...

Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel
1 oktober 2012 • Nieuws

Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

SVH zet de campagne HorecaHelden, die als doel heeft de beroepstrots in de horeca te vergroten, voort. Nu zijn de sectoren "Restaurant en Hotel":http:...

Job Vos HorecaHeld 2011
12 januari 2011 • Nieuws

Job Vos HorecaHeld 2011

Een titel om trots op te zijn. Job Vos van Voskookt uit Nijmegen staat dan ook te glunderen op het podium. Meteen overhandigt hij zijn net verkregen o...

Strijd om HorecaHeld 2011 barst los!
1 december 2010 • Nieuws

Strijd om HorecaHeld 2011 barst los!

De zeven finalisten voor de titel HorecaHeld 2011 zijn bekend. Van 1 tot en met 19 december kan er op hen gestemd worden via "Horecahelden.nl":http://...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025
Michelin 1 oktober 2025

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren
Michelin 6 oktober 2025

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren

Michelin deelt sleutels uit aan 17 hotels in Nederland: De L'Europe ontvangt er drie
Michelin 9 oktober 2025

Michelin deelt sleutels uit aan 17 hotels in Nederland: De L'Europe ontvangt er drie

Michelin 2025: tien restaurants verliezen een of meer sterren
Michelin 7 oktober 2025

Michelin 2025: tien restaurants verliezen een of meer sterren

Negen nieuwe Bib Gourmand restaurants in de Michelingids 2025
Michelin 30 september 2025

Negen nieuwe Bib Gourmand restaurants in de Michelingids 2025

Meest gelezen deze week

Vapiano Nederland sluit definitief de deuren
Restaurantketens 27 oktober 2025

Vapiano Nederland sluit definitief de deuren

Nieuwe rooftop bar CIMA opent in Amsterdam met Mexicaanse flavour
Opening 28 oktober 2025

Nieuwe rooftop bar CIMA opent in Amsterdam met Mexicaanse flavour

Nieuwe culinaire bestemming in Waalwijk: Este opent haar deuren
Opening 23 oktober 2025

Nieuwe culinaire bestemming in Waalwijk: Este opent haar deuren

SevenPaintings dinershow voor het eerst gelanceerd in Nederland
Gastronomie Events 24 oktober 2025

SevenPaintings dinershow voor het eerst gelanceerd in Nederland

Noah Wynants van De Librije in top 3 Beste jonge chef ter wereld
Awards Gastronomie 30 oktober 2025

Noah Wynants van De Librije in top 3 Beste jonge chef ter wereld

Uitgelicht

Horecava 2026 draait om betaalbare luxe
Events 27 oktober 2025

Horecava 2026 draait om betaalbare luxe

Sinds 1957 brengt Horecava professionals uit de hele horecasector samen. De editie van 12 t/m 15 januari 2026 in RAI Amsterdam staat volledig in het t...

Nieuwe rooftop bar CIMA opent in Amsterdam met Mexicaanse flavour
Opening 28 oktober 2025

Nieuwe rooftop bar CIMA opent in Amsterdam met Mexicaanse flavour

Van Mexicaanse roots naar het Amsterdamse dak: CIMA Rooftop Bar & Terrace opent haar deuren. De naam "CIMA", Spaans voor "piek", weerspiegelt de u...

De komende weken richten wij de spotlight op 'Alles over keukens'
spotlightweken Keukens 30 oktober 2025

De komende weken richten wij de spotlight op 'Alles over keukens'

In onze spotlightweken over keukens duiken we in de wereld achter de schermen van de horeca, daar waar innovatie, efficiëntie en smaak samenkomen...

Restaurant BlueBlood in Hilton Den Haag opnieuw verkozen tot ‘Beste Hotel-Restaurant van Nederland’
Awards F&B 30 oktober 2025

Restaurant BlueBlood in Hilton Den Haag opnieuw verkozen tot ‘Beste Hotel-Restaurant van Nederland’

Restaurant BlueBlood maakt met trots bekend dat het voor het tweede jaar op rij is uitgeroepen tot ‘Beste Hotel-Restaurant van Nederland’...

Noah Wynants van De Librije in top 3 Beste jonge chef ter wereld
Awards Gastronomie 30 oktober 2025

Noah Wynants van De Librije in top 3 Beste jonge chef ter wereld

Elke twee jaar zoekt de gerenommeerde S.Pellegrino Young Chef Academy Competition naar de jonge chef die de toekomst van gastronomie zal bepalen &ndas...

"Er is nog veel verborgen leed in de horeca waar aan gewerkt moet worden"
KHN Interview 31 oktober 2025

"Er is nog veel verborgen leed in de horeca waar aan gewerkt moet worden"

“De avond van de verkiezingsuitslag was er een vol spanning”, zegt Marijke Vuik, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). &ldquo...

SVH onthult Top 10 wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026
Awards Onderwijs 3 november 2025

SVH onthult Top 10 wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026

Vrijdag 31 oktober 2025 maakte Stichting Vakbekwaamheid Hospitality (SVH) de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026 bekend. Er wer...

Video's

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Restaurant & Innovatie

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 20 oktober 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Agenda

03 nov.

Lekker500

12 jan.

Horecava 2026

29 jan.

Dutch Craft Beer Conference 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

09 feb.

Gault&Millau

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite