Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Vincent van der Zalm

15 jaar De RestaurantKrant (2019): Vincent van der Zalm klaar voor eigen onderneming
31 maart 2023 • Nieuws

15 jaar De RestaurantKrant (2019): Vincent van der Zalm klaar voor eigen onderneming

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...

"Een concept bewaken vergt scherpte"
14 februari 2020 • Nieuws

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen iden...

Interview: Vincent van der Zalm volgt zijn hart: "Ik onderneem op mijn manier"
16 januari 2020 • Nieuws

Interview: Vincent van der Zalm volgt zijn hart: "Ik onderneem op mijn manier"

Na zeventien jaar in sterrenzaken te hebben gewerkt vond Vincent van der Zalm het tijd: een eigen restaurant. Hij stopte in het voorjaar als Chef de C...

Manouk Wols (Restaurant Dell’arte) wint Young Chef Award 2018
20 september 2018 • Nieuws

Manouk Wols (Restaurant Dell’arte) wint Young Chef Award 2018

Vijf zelfstandig werkende koks tot 25 jaar streden woensdag op Gastvrij Rotterdam om de Euro-Toques Young Chef Award 2018. De deelnemers waren: Jeremy...

Euro-Toques Young Chef Award 2018
20 augustus 2018 • Nieuws

Euro-Toques Young Chef Award 2018

De wedstrijd wordt georganiseerd door Euro-Toques Nederland en mede mogelijk gemaakt door Gastvrij Rotterdam. De Young Chef of the Year wordt voor...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland
Opening Franchiseketen 10 juli 2025

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”
Michelin Personalia 18 juli 2025

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”

RIJKS-exploitant Vermaat verkocht aan Compass Group voor 1,5 miljard euro
Overname 22 juli 2025

RIJKS-exploitant Vermaat verkocht aan Compass Group voor 1,5 miljard euro

12 nieuwe restaurants in de Michelingids Nederland
Michelin 23 juli 2025

12 nieuwe restaurants in de Michelingids Nederland

Soenil Bahadoer heeft zijn nieuwste restaurant GEM. officieel geopend
Opening Gastronomie 15 juli 2025

Soenil Bahadoer heeft zijn nieuwste restaurant GEM. officieel geopend

Meest gelezen deze week

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland
Opening Franchiseketen 10 juli 2025

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”
Michelin Personalia 18 juli 2025

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”

Culinaire koerswijziging bij Carelshaven: Arturo Dalhuisen en Kevin Annink nemen het roer
Personalia 5 augustus 2025

Culinaire koerswijziging bij Carelshaven: Arturo Dalhuisen en Kevin Annink nemen het roer

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van juli
Michelin 1 augustus 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van juli

Café-restaurant Kamer neemt iconische Bistrot Deux la Place Den Haag over
Overname 7 augustus 2025

Café-restaurant Kamer neemt iconische Bistrot Deux la Place Den Haag over

Uitgelicht

Investeren in... verlichting
Investeren in... 11 augustus 2025

Investeren in... verlichting

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Stephan Nijst treedt toe tot bestuur Bocuse d'Or Nederland
Personalia 6 augustus 2025

Stephan Nijst treedt toe tot bestuur Bocuse d'Or Nederland

Bocuse d’Or Nederland verwelkomt Stephan Nijst als nieuw bestuurslid. Met zijn achtergrond als oud-deelnemer aan de Bocuse d’Or en ja...

Professionele huismerken volwaardig alternatief voor Nederlandse horecaondernemers
Ondernemen 7 augustus 2025

Professionele huismerken volwaardig alternatief voor Nederlandse horecaondernemers

Huismerken in foodservice zijn steeds zichtbaarder in de voorkant van de zaak. Inmiddels geeft 28 procent van Nederlandse horecaondernemers aan huisme...

Café-restaurant Kamer neemt iconische Bistrot Deux la Place Den Haag over
Overname 7 augustus 2025

Café-restaurant Kamer neemt iconische Bistrot Deux la Place Den Haag over

Wouter von Asmuth heeft per 1 augustus 2025 de exploitatie van de iconische Haagse Bistrot Deux la Place overgenomen van de familie Cruellas. Chef-gas...

Ron Gastrobar bij de C wordt Ron Gastrobar Indonesia
Opening 11 augustus 2025

Ron Gastrobar bij de C wordt Ron Gastrobar Indonesia

Vanaf 6 september 2025 verandert Ron Gastrobar Bij de C in Bloemendaal in Ron Gastrobar Indonesia Bloemendaal. Na het grote succes van de vestigingen...

Bierindustrie: een blik op de ontwikkelingen
Spotlightweken Bier Bier 12 augustus 2025

Bierindustrie: een blik op de ontwikkelingen

De bierindustrie ondergaat continue ontwikkelingen. Waar het vroeger ging om een massaproductie van enkele biersoorten, zien we tegenwoordig een werel...

Meer dan 1 op 3 Nederlanders laat zich beïnvloeden door recensies
Ondernemen Gastronomie 12 augustus 2025

Meer dan 1 op 3 Nederlanders laat zich beïnvloeden door recensies

Meer dan een derde van de restaurantbezoekers in Nederland (37 procent) zegt dat online recensies van gasten die hen voorgingen de keuze voor een rest...

Video's

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Restaurant & Innovatie

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste beursnieuws, standupdates en must-sees
Events Branded Content 11 augustus 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste beursnieuws, standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren
Branded Content 8 juli 2025

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren

Restaurantgasten eten het liefst van mooie borden. Het genot van de klant zit in de kleine dingen en mooie eetborden kunnen daarbij een belangrijke ro...

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden
Events Awards Branded Content 17 juni 2025

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden

De wedstrijden van Euro-Toques Nederland richten zich op behoud van ambacht en gebruik van kwalitatief hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten. D...

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant
Branded Content 12 juni 2025

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant

Verlichting doet in een restaurant veel meer dan alleen de ruimte verlichten: het beïnvloedt hoe je gasten zich voelen, hoe lang ze blijven, wat...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite