Je hebt gezocht op: Menu-engineering

Ron Blaauw: “Je moet wél durven”
11 april 2024Nieuws

Ron Blaauw: “Je moet wél durven”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...

Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een restaurant
28 december 2023Nieuws

Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een restaurant

De horeca heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, maar deze ontwikkeling brengt uitdagingen met zich mee wat betreft kostenbeh...

Themamaand Rendement: dit lees je in december op De RestaurantKrant
1 december 2023Nieuws

Themamaand Rendement: dit lees je in december op De RestaurantKrant

De maand december staat bij De Restaurantkrant in het teken van rendement. Ontdek strategieën en inzichten die de winstgevendheid van jouw ondern...

Restaurants verschuiven digitale focus van gastervaring naar operationele efficiëntie in de keuken
10 juni 2022Nieuws

Restaurants verschuiven digitale focus van gastervaring naar operationele efficiëntie in de keuken

Software werd, tot hiertoe, bijna uitsluitend ingezet om de gastervaring te verbeteren, maar daar komt verandering in. Automatisering vindt steeds mee...

"Voor overdag is personeel makkelijker te vinden"
9 juni 2022Nieuws

"Voor overdag is personeel makkelijker te vinden"

Volgens het CBS zegt maar liefst 43 procent van de horecaondernemers in het tweede kwartaal van dit jaar het tekort aan arbeidskrachten als belangrijk...

Zes non-food convenience voordelen voor het restaurant
7 september 2020Nieuws

Zes non-food convenience voordelen voor het restaurant

Convenience in de horeca is meer dan gefileerde vis, gepelde tomaten en geschilde aardappelen. Denk bij convenience ook aan softwaresystemen die de dy...

Menu-engineering: Vijf tips om meer uit vega te halen
16 december 2019Nieuws

Menu-engineering: Vijf tips om meer uit vega te halen

De keuzes die we maken – op een bestelformulier, in een winkel of restaurant – worden vaak subtiel gestuurd door onze omgeving. De volgord...

Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”
12 augustus 2019Nieuws

Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapje...

De 20 beste inkooptips
11 mei 2015Nieuws

De 20 beste inkooptips

Inkopen. Het is misschien niet het leukste onderdeel van je bedrijfsvoering, maar het is wel heel erg belangrijk. Om het je wat makkelijker te maken,...

Meer groente = meer marge
22 juli 2013Nieuws

Meer groente = meer marge

Onderzoek door de Stichting Variatie in de Keuken toont aan dat restaurants hun marges tot meer dan 20 procent kunnen verbeteren. Dit moet gebeuren do...