Adverteren?
Hospitality Management
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Uitgaven
  • White papers
  • Tools
  • Contact
  • Shop
Categorieën
  • Ondernemen
  • Nieuwe restaurants
  • Economie
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Inspiratie
  • Themamaand Bier
  • Starten & Groeien

Je hebt gezocht op: Betaalvereniging Nederland

Themamaand Betalen: Dit zijn de betaalopties voor restaurants
23 maart 2023 • Nieuws

Themamaand Betalen: Dit zijn de betaalopties voor restaurants

Als horecaondernemer kan je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden, met ieder zijn voor- en nadelen. Je wilt het uiteraard de gast en jezelf zo...

Themamaand Financiën: Welke betaalopties zijn er voor jouw restaurant? En wat kost het?
29 december 2022 • Nieuws

Themamaand Financiën: Welke betaalopties zijn er voor jouw restaurant? En wat kost het?

Als servicegerichte horecaondernemer wil je het jouw gast zo makkelijk mogelijk maken om af te rekenen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor, me...

ABN Amro: Restaurateurs ook derde kwartaal goed begonnen; wel toenemende zorgen
30 augustus 2022 • Nieuws

ABN Amro: Restaurateurs ook derde kwartaal goed begonnen; wel toenemende zorgen

Ondanks de inflatie gaven consumenten volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in het tweede kwartaal van dit jaar 0,9 procent meer uit da...

Primeur: voor het eerst meer pin dan cash-betalingen
17 mei 2016 • Nieuws

Primeur: voor het eerst meer pin dan cash-betalingen

In 2015 hebben Nederlandse consumenten voor het eerst meer aankopen betaald met de pinpas dan met contant geld. De helft van de aankopen bij winkels...

QR-code van iDEAL om te betalen in de horeca
11 mei 2016 • Nieuws

QR-code van iDEAL om te betalen in de horeca

De Nederlandse banken en Betaalvereniging Nederland registreerden op Koningsdag de miljardste betaling met iDEAL, bij pizzabakker New York Pizza. In...

Hoe werkt contactloos betalen?
18 december 2015 • Nieuws

Hoe werkt contactloos betalen?

Contactloos betalen zit in de lift. Dat is mooi, want contactloos is snel, makkelijk, veilig en ook nog eens voordeliger voor ondernemers. Het is vo...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze week

The Charles opent onder leiding van sterrenchef Alain Alders
Personalia 30 september 2023

The Charles opent onder leiding van sterrenchef Alain Alders

Nieuwe Bar Dancing Multipla brengt ode aan lelijkste auto ooit gemaakt
Opening Food 26 september 2023

Nieuwe Bar Dancing Multipla brengt ode aan lelijkste auto ooit gemaakt

Restaurant Sense* failliet; nog wel open
Financieel 27 september 2023

Restaurant Sense* failliet; nog wel open

Allereerste gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’ gelanceerd
keurmerk 28 september 2023

Allereerste gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’ gelanceerd

Sergio Herman stopt met Pure C en AIRrepublic
Michelin Ondernemen 18 augustus 2023

Sergio Herman stopt met Pure C en AIRrepublic

Uitgelicht

Themamaand Bier: Wat kan er misgaan met bier in de horeca?
Themamaand Bier Bier 28 september 2023

Themamaand Bier: Wat kan er misgaan met bier in de horeca?

Over het algemeen is bier een eenvoudig te serveren product: een gast doet een bestelling, de barman trekt de tap open of pakt een flesje of blik uit...

The Charles opent onder leiding van sterrenchef Alain Alders
Personalia 30 september 2023

The Charles opent onder leiding van sterrenchef Alain Alders

Op 29 september opent restaurant The Charles in Nistelrode, als onderdeel van de exclusieve members only business- en golfclub The Duke Club. SVH Mees...

Column Charlotte Mauritz: De ultieme gastbeleving op Ibiza met een Nederlands tintje
Columns Charlotte Mauritz 27 september 2023

Column Charlotte Mauritz: De ultieme gastbeleving op Ibiza met een Nederlands tintje

Onlangs was ik bij dé hotspot op Ibiza, Oku Restaurants. Voor de meesten onder ons geen vreemde naam. Voor mijn gevoel is ongeveer half culinai...

Restaurant Sense* failliet; nog wel open
Financieel 27 september 2023

Restaurant Sense* failliet; nog wel open

Restaurant Sense* in Den Bosch van eigenaar en patron-cuisinier Dennis Middeldorp is failliet verklaard. Sense ging open in 2008 en is momenteel het e...

Enquête onthult verontrustende inzichten over muziekgebruik in restaurants en bars
Wet- en regelgeving 27 september 2023

Enquête onthult verontrustende inzichten over muziekgebruik in restaurants en bars

Uit een uitgebreid onderzoek dat tijdens de horecabeurs Gastvrij Rotterdam van afgelopen week is gehouden, zijn een aantal verontrustende onthullingen...

Allereerste gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’ gelanceerd
keurmerk 28 september 2023

Allereerste gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’ gelanceerd

Gastvrijheidsexperts Jeannine Sok en Sven Heijkoop hebben tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam het allereerste gastvrijheidskeurmerk voor de h...

ING Research: Winstmarges restaurants en cafés onder druk
Financieel Economie 28 september 2023

ING Research: Winstmarges restaurants en cafés onder druk

ING Research verwacht dat de inhaalgroei die de horeca sinds de coronapandemie heeft doorgemaakt volgend jaar niet doorzet. De bank voorspelt nog wel...

Deze nieuwe producten zijn er in september voor restaurants verschenen
productnieuws 29 september 2023

Deze nieuwe producten zijn er in september voor restaurants verschenen

Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke vier producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten...

Video's

Promo 'De kunst van eenvoud' (Inter Scaldes)

Promo 'De kunst van eenvoud' (Inter Scaldes)

30 jaar De Librije: Jonnie Boer en Nelson Tanate maken gerecht met reebok

30 jaar De Librije: Jonnie Boer en Nelson Tanate maken gerecht met reebok

A taste of Brasil by chef Rodrigo Oliveira

A taste of Brasil by chef Rodrigo Oliveira

Terugkijken: De uitreiking van de Michelingids 2023

Terugkijken: De uitreiking van de Michelingids 2023

The Best of Michelin Star Revelation Nederland 2022

The Best of Michelin Star Revelation Nederland 2022

Sponsored Content

Nederlandse horecaslager wint elf 'Oscars voor biefstuk'
Branded Content 2 oktober 2023

Nederlandse horecaslager wint elf 'Oscars voor biefstuk'

De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat is donderdag tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voo...

Programma Euro-Toques tijdens BBB Maastricht bekendgemaakt
Events Branded Content 25 september 2023

Programma Euro-Toques tijdens BBB Maastricht bekendgemaakt

Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB - Folie Culinaire in MECC Maa...

Vier kassasystemen voor restaurants uitgelicht
Branded Content 16 augustus 2023

Vier kassasystemen voor restaurants uitgelicht

Het kiezen van het juiste kassasysteem kan een restaurant niet alleen helpen bij het soepel afhandelen van transacties, maar ook bij het stroomlijnen...

Een gezellige ambiance in je restaurant creëer je zo
Branded Content 8 augustus 2023

Een gezellige ambiance in je restaurant creëer je zo

Naast het eten en de service, is de ambiance van een restaurant een enorm belangrijk onderdeel van de totale belevenis van een avondje eten buitenshui...

Starten en groeien in de horeca: De crúciale rol van restaurantpersoneel
Themamaand Starten en groeien in de horeca Branded Content 22 juni 2023

Starten en groeien in de horeca: De crúciale rol van restaurantpersoneel

Het avontuur van het starten en laten groeien van een horecaonderneming is spannend en zit vol uitdagingen. Eén van de belangrijkste sleutels t...

Zo voorkom je (de gevolgen van) schijnzelfstandigheid in de horeca
Themamaand Starten en groeien in de horeca Branded Content 9 juni 2023

Zo voorkom je (de gevolgen van) schijnzelfstandigheid in de horeca

Er werken in de horeca steeds meer ZZP’ers, maar vaak zijn de rechten en plichten niet duidelijk. Schijnzelfstandigheid komt dan ook steeds vake...

Haal maximaal rendement uit jouw horecazaak
Themamaand Starten en groeien in de horeca Branded Content 5 juni 2023

Haal maximaal rendement uit jouw horecazaak

Als startende horecaondernemer wil jij graag direct zoveel mogelijk rendement uit je horecazaak halen. En ook als je al een paar jaar een horecazaak b...

Sligro helpt nieuwe- en ervaren restaurateurs aan meer (bezorg)omzet
Branded Content Ondernemen 12 mei 2023

Sligro helpt nieuwe- en ervaren restaurateurs aan meer (bezorg)omzet

Voor alle horecaondernemers die een bezorg- en afhaalservice hebben óf die hiermee willen starten, ontwikkelde Sligro handige tips en oplossing...

Agenda

09 okt.

BBB Maastricht

30 okt.

HotelSummit - hét jaarcongres voor hotelmanagement

08 jan.

Horecava 2024

29 jan.

Horeca Vakbeurs Hardenberg

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Aanmelden
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2023-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite