Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Ron Blauw

Investeringsfonds huurt pand waar restaurant Tilia* zat
3 oktober 2022 • Nieuws

Investeringsfonds huurt pand waar restaurant Tilia* zat

Het rijksmonumentale pand op Markt 7 in Etten-Leur, dat tot jongstleden 26 juni verhuurd werd door restaurant Tilia (1 ster), is nu verhuurd aan inves...

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 2: 'Over tien jaar is alles horeca'
5 januari 2018 • Nieuws

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 2: 'Over tien jaar is alles horeca'

Hoe is het gesteld met de arbeidsmarkt en de opleidingsbehoeften in de horeca anno nu? Dat vroegen ze zich af bij Stichting Vakbekwaamheid Horeca. Dus...

Hobbykoks overtuigd van een vol restaurant als zij zelf gaan koken
18 september 2017 • Nieuws

Hobbykoks overtuigd van een vol restaurant als zij zelf gaan koken

Bijna 7 op de 10 ondervraagde hobbykoks (t/m 49 jaar) heeft interesse in het koken onder begeleiding van een echte chef. Bijna tweederde geeft oo...

Junior Master Chef kookt bij Restaurant Chique!
2 november 2012 • Nieuws

Junior Master Chef kookt bij Restaurant Chique!

In het weekend van 9, 10 en 11 november kookt de elfjarige Junior Master Chef Owen McErlean bij Restaurant Chique! in Alphen a/d Rijn. Owen is bekend...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar
Overname Michelin 18 augustus 2025

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman is overgenomen door nieuwe eigenaar

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland
Opening Franchiseketen 10 juli 2025

Grote Amerikaanse keten Wingstop komt deze zomer naar Nederland

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”
Michelin Personalia 18 juli 2025

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois per direct: “Dat is niet gelukt en dat doet pijn”

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van juli
Michelin sterrenregen 1 augustus 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van juli

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”
groots ondernemen Interview Opening 28 augustus 2025

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”

Meest gelezen deze week

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus
Michelin sterrenregen 1 september 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”
groots ondernemen Interview Opening 28 augustus 2025

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in Oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”

Luc Kusters zoekt overnamekandidaat voor voormalig Bolenius*-pand en benoemt Jet Loos als keukenchef
Michelin Gastronomie Personalia 28 augustus 2025

Luc Kusters zoekt overnamekandidaat voor voormalig Bolenius*-pand en benoemt Jet Loos als keukenchef

Restaurant Noor* en ijssalon Room Groningen creëren uniek sterrenroomijs
Michelin Events 22 augustus 2025

Restaurant Noor* en ijssalon Room Groningen creëren uniek sterrenroomijs

Café-restaurant Kamer neemt iconische Bistrot Deux la Place Den Haag over
Overname 7 augustus 2025

Café-restaurant Kamer neemt iconische Bistrot Deux la Place Den Haag over

Uitgelicht

Inschrijven voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' kan tot 24 november!
Lekkerste Lunchroombroodje 2 september 2025

Inschrijven voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' kan tot 24 november!

[Gratis deelname] Op vrijdag 22 november 2024 werd de award voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' uitgereikt aan MOOCA. De horecagelegenheid...

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus
Michelin sterrenregen 1 september 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus

De culinaire wereld staat nooit stil; zeker niet die van Michelin. Daarom serveren we vanaf vandaag elke maand een overzicht van het laatste Michelinn...

Zes tips over onderhandelen met je leverancier
spotlightweken Betalen 2 september 2025

Zes tips over onderhandelen met je leverancier

De inflatie blijft de horeca onder druk zetten. Volgens ING stijgen de horecaprijzen in 2025 gemiddeld met 5 procent, wat hoger is dan de algemene inf...

Digitalisering is noodzaak: help kansen voor restaurants in kaart te brengen
Branded Content Ondernemen 1 september 2025

Digitalisering is noodzaak: help kansen voor restaurants in kaart te brengen

Als je een restaurant runt, heb je je handen vol aan het zorgen voor een optimale gastvrijheid, kwaliteit en beleving. Maar achter de schermen speelt...

CBS: "Omzet horeca groeit in tweede kwartaal met 5,5 procent"
Economie Ondernemen 1 september 2025

CBS: "Omzet horeca groeit in tweede kwartaal met 5,5 procent"

De omzet van de horeca groeide in het tweede kwartaal van 2025 met 5,5 procent ten opzichte van het tweede kwartaal van 2024, meldt het CBS. De omzet...

SVH Meestertour brengt bezoek aan sterrenrestaurants in Rotterdam en Voorburg
Onderwijs Events Gastronomie 2 september 2025

SVH Meestertour brengt bezoek aan sterrenrestaurants in Rotterdam en Voorburg

Op maandag 15 september 2025 vindt de zesde editie van de SVH Meestertour plaats, voorafgaand aan de Week van de Horeca. Tijdens deze exclusieve tour...

Kasteel Montfoort heeft een nieuwe eigenaar
Overname 2 september 2025

Kasteel Montfoort heeft een nieuwe eigenaar

Per 1 september 2025 heeft Kasteel Montfoort een nieuwe eigenaar: Robin van der Straten (31) heeft de sleutel overgenomen van Geke Ekelschot die het k...

Nick Bril heropent The Jane op 5 oktober met nieuw hoofdstuk op nieuwe locatie
Opening Gastronomie 2 september 2025

Nick Bril heropent The Jane op 5 oktober met nieuw hoofdstuk op nieuwe locatie

Op 5 oktober 2025 opent sterrenchef Nick Bril de nieuwe vestiging van The Jane aan de Limbastraat 5, op ’t Eilandje in Antwerpen. Het nieuwe con...

Video's

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Restaurant & Innovatie

Digitalisering is noodzaak: help kansen voor restaurants in kaart te brengen
Branded Content Ondernemen 1 september 2025

Digitalisering is noodzaak: help kansen voor restaurants in kaart te brengen

Als je een restaurant runt, heb je je handen vol aan het zorgen voor een optimale gastvrijheid, kwaliteit en beleving. Maar achter de schermen speelt...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 1 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren
Branded Content 8 juli 2025

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren

Restaurantgasten eten het liefst van mooie borden. Het genot van de klant zit in de kleine dingen en mooie eetborden kunnen daarbij een belangrijke ro...

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite