Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Job Seuren

Dit zijn de 18 Gault&Millau awardwinnaars 2024
5 februari 2024 • Nieuws

Dit zijn de 18 Gault&Millau awardwinnaars 2024

De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024 zijn 5 februari 2024 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg. Onder het toeziend oog van de top van de Nede...

De RestaurantKrant jaaroverzicht 2022
16 december 2022 • Nieuws

De RestaurantKrant jaaroverzicht 2022

December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...

Meer dan 50 producenten op Wine Challenge Amsterdam op 28 juni
3 juni 2022 • Nieuws

Meer dan 50 producenten op Wine Challenge Amsterdam op 28 juni

Dinsdag 28 juni organiseren The Wine & Food Association en Pitch PR een wijnvakbeurs met de nadruk op de nieuwe oogstjaren en recente ontwikkeling...

Sommelier Job Seuren: "Natuurwijn is een hype"
25 mei 2022 • Nieuws

Sommelier Job Seuren: "Natuurwijn is een hype"

Job Seuren en Leon Mazairac hebben veel dezelfde ideeën over eten, drinken en gastvrijheid. Toch duurde hun samenwerking bij Leons restaurant Pod...

Beste sommelier van Nederland
22 september 2014 • Nieuws

Beste sommelier van Nederland

Op maandag 22 september organiseerde het Nederlands Gilde van Sommeliers (NGS) in samenwerking met Wijnkooperij De Lange en Restaurant Valuas haar 2...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren
Michelin Gastronomie 19 juni 2025

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren

Ook sterrenrestaurant Fitzgerald sluit de deuren
Michelin Ondernemen 26 juni 2025

Ook sterrenrestaurant Fitzgerald sluit de deuren

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events
Events Ondernemen 26 juni 2025

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over
Overname Michelin Gastronomie 17 april 2025

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant
Opening Gastronomie F&B 2 juni 2025

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant

Meest gelezen deze week

Ook sterrenrestaurant Fitzgerald sluit de deuren
Michelin Ondernemen 26 juni 2025

Ook sterrenrestaurant Fitzgerald sluit de deuren

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events
Events Ondernemen 26 juni 2025

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events

Sterrenregen: Hét maandelijkse Michelinnieuwsoverzicht
Michelin 1 juli 2025

Sterrenregen: Hét maandelijkse Michelinnieuwsoverzicht

Onder de Linden* slaat nieuwe weg in: nog lokaler, duurzamer en goedkoper
Ondernemen Michelin 30 juni 2025

Onder de Linden* slaat nieuwe weg in: nog lokaler, duurzamer en goedkoper

Cas Pikaar sluit Pikaar* en begint opnieuw: “Een Michelinster is niet meer het doel”
Michelin Gastronomie 25 juni 2025

Cas Pikaar sluit Pikaar* en begint opnieuw: “Een Michelinster is niet meer het doel”

Uitgelicht

Sterrenregen: Hét maandelijkse Michelinnieuwsoverzicht
Michelin 1 juli 2025

Sterrenregen: Hét maandelijkse Michelinnieuwsoverzicht

De culinaire wereld staat nooit stil; zeker niet die van Michelin. Daarom serveren we vanaf vandaag elke maand een overzicht van het laatste Michelinn...

Sem Beks van De Librije*** geslaagd voor SVH Meesterproef
Awards Gastronomie Michelin 30 juni 2025

Sem Beks van De Librije*** geslaagd voor SVH Meesterproef

Op vrijdag 27 juni is Sem Beks (32), hoofd-sommelier bij Restaurant De Librije*** in Zwolle, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Beks is...

Onder de Linden* slaat nieuwe weg in: nog lokaler, duurzamer en goedkoper
Ondernemen Michelin 30 juni 2025

Onder de Linden* slaat nieuwe weg in: nog lokaler, duurzamer en goedkoper

Herberg Onder de Linden in het Groningse Aduard wordt nog lokaler en toegankelijker. Het met een Michelinster bekroonde restaurant van Steven Klein Ni...

Venus & Adonis herintroduceert zichzelf na 10 jaar met nieuw concept ‘Bistronomie d’Amsterdam’
Opening 1 juli 2025

Venus & Adonis herintroduceert zichzelf na 10 jaar met nieuw concept ‘Bistronomie d’Amsterdam’

Restaurant Venus & Adonis aan de Prinsengracht 274 viert haar tienjarig bestaan met een nieuwe naam: V&A Bar & Bistro....

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Fat Phill’s benoemt nieuwe COO en CLO
Personalia Fastservice 2 juli 2025

Fat Phill’s benoemt nieuwe COO en CLO

Het Nederlandse burgermerk Fat Phill’s heeft de benoeming aangekondigd van Natalie van der Laan als chief operating officer (COO) en chief legal...

Wolves Hospitality Group brengt The Marlin Bar naar Oud-Zuid
Opening 2 juli 2025

Wolves Hospitality Group brengt The Marlin Bar naar Oud-Zuid

In het iconische hoekpand aan de Van Baerlestraat 120 opende op 14 juni The Marlin Bar – een stijlvolle brasserie waar land en zee elkaar ontmoe...

Video's

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Restaurant & Innovatie

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden
Events Awards Branded Content 17 juni 2025

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden

De wedstrijden van Euro-Toques Nederland richten zich op behoud van ambacht en gebruik van kwalitatief hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten. D...

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant
Branded Content 12 juni 2025

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant

Verlichting doet in een restaurant veel meer dan alleen de ruimte verlichten: het beïnvloedt hoe je gasten zich voelen, hoe lang ze blijven, wat...

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten
Branded Content 14 april 2025

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten

"Ons doel is het onmogelijke mogelijk te maken", zegt Maximilian Andys, hoofd van de contract divisie bij Glatz, die zich bezighoudt met vastgoed...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
Branded Content 10 april 2025

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving

86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen
Events Branded Content 14 maart 2025

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen

ProWein wordt in 2025 opnieuw het hoogtepunt van de internationale wijn- en distilleerindustrie. Onder het motto 'Ontdek de smaak van morgen' presente...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite