Je hebt gezocht op: Wim Cox

Sanne Cox: “Onze medewerkers dragen ‘dirndls’ en ‘lederhosen’”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019
Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met...

Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond
Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesv...

Alle interviews uit 2018 op een rijtje
Zo. De decembereditie van De RestaurantKrant viel afgelopen week op de mat. Tijd voor de redactie om eens even de mooiste verhalen van het afgelopen j...

Interview Wim Cox "Ik hou van quick and dirty"
Het was nooit zijn droom om horecaondernemer te worden. Maar na acht jaar atheneum en geen brandende ambitie om een vervolgstudie te volgen, belandde...
De oktobereditie van De RestaurantKrant
Hij is er weer! De oktobereditie van De RestaurantKrant. Via deze link kan je hem downloaden. Op de cover staat Wim Cox, die na een succesv...