Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Theus de Kok

De Echoput viert 70 jaar met opening van twee nieuwe restaurants
24 juni 2025 • Nieuws

De Echoput viert 70 jaar met opening van twee nieuwe restaurants

Zondag 22 juni vierde familie Klosse het 70-jarig bestaan van De Echoput met een feestelijke jubileumlunch in Hoog Soeren. Tijdens een feestelijke mid...

SVH-Meesterkok Theus de Kok: ''Wild moet besterven, maar niet verrotten''
12 september 2022 • Nieuws

SVH-Meesterkok Theus de Kok: ''Wild moet besterven, maar niet verrotten''

SVH-Meesterkok Theus de Kok kookte ruim dertig jaar als chef-kok bij Restaurant De Echoput, dat bekendstaat om zijn wildbereidingen. In zijn hoogtijda...

Themamaand herfst; haal meer uit de donkere dagen
26 augustus 2022 • Nieuws

Themamaand herfst; haal meer uit de donkere dagen

De maand september is voor veel horecaondernemers de afsluiting van het hoogseizoen. Maar ondernemers zitten nooit stil want direct worden d...

Lendl Mijnhijmer is beste sommelier van Nederland
15 mei 2018 • Nieuws

Lendl Mijnhijmer is beste sommelier van Nederland

Lendl Mijnhijmer is de beste sommelier van Nederland. De sommelier van Restaurant Twenty Seven in Amsterdam ontving op het Leerhotel het Klooster...

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef
20 december 2013 • Nieuws

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Bezoek van 13 – 16 januari de "Horecava":http://www.horecava.nl/online/Pages/default.aspx?actioncode=&utm_source=Banners&utm_medium=external_bannerin...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025
Michelin 1 oktober 2025

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids
Michelin Gastronomie Awards 25 september 2025

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren
Michelin 6 oktober 2025

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan
Ondernemen Gastronomie 25 september 2025

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan

Negen nieuwe Bib Gourmand restaurants in de Michelingids 2025
Michelin 30 september 2025

Negen nieuwe Bib Gourmand restaurants in de Michelingids 2025

Meest gelezen deze week

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025
Michelin 1 oktober 2025

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren
Michelin 6 oktober 2025

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren

Negen nieuwe Bib Gourmand restaurants in de Michelingids 2025
Michelin 30 september 2025

Negen nieuwe Bib Gourmand restaurants in de Michelingids 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van september
Michelin sterrenregen 1 oktober 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van september

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids
Michelin Gastronomie Awards 25 september 2025

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids

Uitgelicht

Gyojasang brengt Korean BBQ naar Rotterdam
Opening 1 oktober 2025

Gyojasang brengt Korean BBQ naar Rotterdam

Na Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Barcelona is Rotterdam nu ook een vestiging rijker: Gyojasang Korean BBQ. Aan de Mauritsweg 6 is onlangs de nieuws...

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025
Michelin 1 oktober 2025

Dit zijn de 42 restaurants die door Michelin zijn toegevoegd aan Gids 2025

De inspecteurs van Michelin Nederland hebben dit jaar 42 nieuwe restaurants opgenomen in de gids. Deze nieuwe restaurants kregen meteen een perso...

Cathy Moerdijk en Imko Binnerts nemen afscheid van boutiquehotel en visrestaurant
Ondernemen 3 oktober 2025

Cathy Moerdijk en Imko Binnerts nemen afscheid van boutiquehotel en visrestaurant

Na meer dan drie decennia gezamenlijk  in de horeca, nemen Cathy Moerdijk en Imko Binnerts (SVH Meesterkok en Herbergier) afscheid van de dagelij...

Sommelier Steven van Roemburg maakt overstap van Meliefste naar Restaurant 16th
Personalia 3 oktober 2025

Sommelier Steven van Roemburg maakt overstap van Meliefste naar Restaurant 16th

Na jarenlange toewijding aan het gerenommeerde Meliefste in Wolphaartsdijk, zet Steven van Roemburg zijn passie voor wijn en gastbeleving voort bij Ro...

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren
Michelin 6 oktober 2025

Michelin 2025: 5 nieuwe restaurants met *-ster, 2 met **-sterren en Librije ontvangt ***-sterren

Naar jaarlijkse gewoonte werd in het MECC te Maastricht het nieuwe palmares van de Gids bekendgemaakt. Twee restaurants werden onderscheiden met twee...

Restaurant Latour in Grand Hotel Huis ter Duin behoudt Michelinster voor 21e keer op rij
Michelin 7 oktober 2025

Restaurant Latour in Grand Hotel Huis ter Duin behoudt Michelinster voor 21e keer op rij

Restaurant Latour, gelegen in Grand Hotel Huis ter Duin, heeft opnieuw bewezen tot de absolute top van de gastronomie te behoren. Voor de 21e keer op...

BBB Maastricht ontvangt Guinness World Record voor ’s werelds grootste vlaai
Awards Events 7 oktober 2025

BBB Maastricht ontvangt Guinness World Record voor ’s werelds grootste vlaai

De 70e editie van BBB Maastricht is vandaag van start gegaan in en kende een recordbrekende opening: met een abrikozenvlaai van 1.057 kilogram verbrak...

De Kromme Dissel by Fletcher houdt Michelin-recordreeks in stand
Michelin 7 oktober 2025

De Kromme Dissel by Fletcher houdt Michelin-recordreeks in stand

Al 54 jaar op rij schittert er een Michelinster boven Heelsum. Waar andere restaurants komen en gaan, houdt De Kromme Dissel stand: ook dit jaar mag h...

Video's

Bekijk de uitreiking van Michelin 2025 live!

Bekijk de uitreiking van Michelin 2025 live!

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Restaurant & Innovatie

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren
Branded Content 8 juli 2025

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren

Restaurantgasten eten het liefst van mooie borden. Het genot van de klant zit in de kleine dingen en mooie eetborden kunnen daarbij een belangrijke ro...

Agenda

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite