Zwethheul resto van het jaar in Grootspraak

22 november 2010 |
Zwethheul resto van het jaar in Grootspraak<

zondag vond in restaurant de Zwethheul te Schipluiden de presentatie van Grootspraak 2011 plaats. De Zwethheul van Mario Ridder werd uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2011. Wijnrestaurant van het Jaar 2011 werd ’t Schulten Hues in Zutphen. De prijs voor Wijnbar van het Jaar 2011 ging naar Bubbles & Wines in Amsterdam.

Onderscheidingen
Los van de waardering in punten voor restaurants, trosjes voor de wijnkaart of glaasjes voor wijnbars kent Grootspraak elk jaar onderscheidingen toe in drie categorieën. De keuze wordt gemaakt aan de hand van dat extra, dat bijzondere of onderscheidende dat op die plaats wordt geboden. Soms zelfs in vergelijking met collega’s met een hogere score.

Mooi kiekje
Alle winnaars kregen in de Zwethheul hun oorkonde uitgereikt uit handen van topkok Cees Helder. Op de foto (vlnr) Mario Ridder van restaurant de Zwethheul, Robert Braam van Bubbles & Wines, Cees Helder, Jacqueline van Liere en Peter Gas van 't Schulten Hues.

Frank Lindner

Overig nieuws

trends Bier
Dit zijn de biertrends voor deze lente

zondag vond in restaurant de Zwethheul te Schipluiden de presentatie van Grootspraak 2011 plaats. De Zwethheul van Mario Ridder werd uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2011. Wijnrestaurant van het Jaar 2011 werd ’t Schulten Hues in Zutphen. De prijs voor Wijnbar van het Jaar 2011 ging naar Bu...

Awards Snacks
Goud voor eigengemaakte kroket Vlaams friteshuis van Gogh

zondag vond in restaurant de Zwethheul te Schipluiden de presentatie van Grootspraak 2011 plaats. De Zwethheul van Mario Ridder werd uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2011. Wijnrestaurant van het Jaar 2011 werd ’t Schulten Hues in Zutphen. De prijs voor Wijnbar van het Jaar 2011 ging naar Bu...

Video Achtergronden KHN
Video: Zwolse horeca inspireert!

zondag vond in restaurant de Zwethheul te Schipluiden de presentatie van Grootspraak 2011 plaats. De Zwethheul van Mario Ridder werd uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2011. Wijnrestaurant van het Jaar 2011 werd ’t Schulten Hues in Zutphen. De prijs voor Wijnbar van het Jaar 2011 ging naar Bu...

Vis Culinair
Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

zondag vond in restaurant de Zwethheul te Schipluiden de presentatie van Grootspraak 2011 plaats. De Zwethheul van Mario Ridder werd uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2011. Wijnrestaurant van het Jaar 2011 werd ’t Schulten Hues in Zutphen. De prijs voor Wijnbar van het Jaar 2011 ging naar Bu...

Toerisme Culinair
Wat is de beste Europese stad voor een culinaire trip?

zondag vond in restaurant de Zwethheul te Schipluiden de presentatie van Grootspraak 2011 plaats. De Zwethheul van Mario Ridder werd uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2011. Wijnrestaurant van het Jaar 2011 werd ’t Schulten Hues in Zutphen. De prijs voor Wijnbar van het Jaar 2011 ging naar Bu...

Groenten Recepten
Hoe bereid je asperges? Asperges bereiden is echt niet zo moeilijk

zondag vond in restaurant de Zwethheul te Schipluiden de presentatie van Grootspraak 2011 plaats. De Zwethheul van Mario Ridder werd uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2011. Wijnrestaurant van het Jaar 2011 werd ’t Schulten Hues in Zutphen. De prijs voor Wijnbar van het Jaar 2011 ging naar Bu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: