Nieuwe sommelier voor Bridges

1 juni 2012 |
Nieuwe sommelier voor Bridges<

Restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam heeft een nieuwe sommelier. Jasper van den Hoogen neemt het stokje over van sommelier Hans Tuin.

Wijnkelder
Tuin ruilt Nederland in voor Zwitserland. De wijnkelder van het restaurant heeft al indruk gemaakt op Van den Hoogen: "De wijnkelder van Bridges herbergt werkelijk een paar uitzonderlijke flessen en het is gewoon leuk om daar over te vertellen – en het liefst ook van te proeven."

In de leer bij
Na het behalen van zijn diploma aan de Hotelschool in Wageningen ging Van den Hoogen in de leer als sommelier bij Landgoed Wolfslaar in Breda. Hierna volgden locaties als Parkheuvel, de Vrienden van Jacob en Ciel Bleu. De werkwijze van de nieuwe sommelier wordt beschreven als een combinatie van klassieke methoden en vernieuwende, gastronomische samenstellingen.

Myrtille Vromans


Overig nieuws

Personalia Hotel Restaurant
Marco de Wildt nieuwe Executive Chef Hilton Amsterdam

In Hilton Amsterdam is Marco de Wildt (Uitgeest,1972) aangetreden als executive chef. De afgelopen vier jaar bekleedde hij diezelfde functie in Mövenpick Hotel IBN Battuta Gate & Oceana in Dubai. Daarvoor werkte hij als cluster executive chef van Mövenpick Nederland. De Wildt brengt ee...

Restaurant Tech
KFC Rotterdam kiest voor Van Hessen

Op 31 maart hebben Ron en Michel de Kok en Henk ter Haar van Van Hessen B.V. de overeenkomst getekend voor de installatie en support van MICROS RES 3700 voor de 8 Kentucky Fried Chicken vestigingen in Rotterdam-Barendrecht. Op 14 juni is de eerste locatie, KFC Stadion-Boulevard, voorzien van het ...

Opening Restaurant
Pop-up restaurant op unieke locatie in Eindhoven

Van 12 tot 19 november staat Eindhoven in het teken van het populaire lichtkunstfestival Glow. Speciaal voor dit festival opent Pop-up Bar Restaurant LUCE voor het tweede jaar op rij een tijdelijke restaurant. Het restaurant wordt gebouwd van glas en biedt uitzicht op één van de hoogte...

Horeca Opening
HMSHost International breidt uit naar Rotterdam The Hague Airport

HMSHost International, wereldleider van horecalocaties voor reizigers, breidt haar werkgebied in Nederland uit met locaties op Rotterdam The Hague Airport. Met ingang van 1 oktober 2016, neemt HMSHost vier van de vijf horecalocaties over op Rotterdam The Hague Airport. Alle locaties aan airside e...

Hotel Culinair
Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

In een monumentaal pand in hartje Middelburg bevindt zich Boutique Hotel The Roosevelt. Dit bijzondere hotel is ontwikkeld door het ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw. Zij realiseerden vol passie en enthousiasme een luxueus hotel met 28 unieke kamers die allemaal verschillend zijn i...

Economie Bezorgen Achtergronden
UberEats gaat de strijd aan met andere bezorgdiensten in Amsterdam

Moeten Deliveroo en Foodora zich zorgen gaan maken? De bezorgdiensten maken een stormachtige groei door, maar nu UberEats zich ook op het Amsterdamse strijdtoneel mengt, gaat de bezorgoorlog pas echt van start. „We leveren al jaren mensen af. Dat kunnen we ook met eten.” Europees directe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: