IENS maakt Toppers 2011 bekend

13 december 2010 |
IENS maakt Toppers 2011 bekend<

Reviewwebsite IENS heeft onlangs de Toppers voor 2011 bekendgemaakt. Meest populaire drie restaurants zijn volgens de kritische proevers van de site: 1) De Librije in Zwolle, 2) Boreas in Heeze en 3) Oud Sluis in Sluis. Opvallend volgens IENS is 'nieuwkomer' Boreas in de top-3.

Dagelijkse updates
"In tegenstelling tot culinaire magazines zijn de Toppers lijsten van IENS door de dagelijkse bezoekers samengesteld. Het mond-tot-mond-effect valt niet te onderschatten. Mensen die van lekker eten houden, nemen sneller van andere liefhebbers aan waar je bijvoorbeeld de lekkerste steak kunt eten of waar de beste service is", zegt Iens Boswijk, oprichter van IENS.

88 lijsten
Jaarlijks bepalen de culinaire experts wat de beste restaurants van het moment zijn, maar IENS laat de dagelijkse restaurantgasten zelf aan het woord. Op basis van de 63.476 recensies die de online restaurantgids het afgelopen proefjaar ontving, is de IENS Toppers 2011 samengesteld. Deze 75 pagina's tellende lijst rankt de populairste restaurants van Nederland en biedt tevens verrassende restauranttips voor 2011. De IENS Toppers 2011 bevat maar liefst 88 toplijsten van restaurants uit verschillende prijsklassen: van Aziatische toko's en knusse eetcafe's tot Italiaanse trattoria's en sterrenzaken.

Herkenbaar
Dankzij een speciaal ontworpen raamsticker zijn de IENS Toppers goed te herkennen voor de restaurantbezoekers. De toplijsten zijn gebaseerd op de mening van de proevers en het cijfer dat zij geven aan het eten, daarnaast zijn er lijsten voor decor en service. Zo hadden de proevers van IENS al bepaald dat 't Amsterdammertje (Loenen a/d Vecht) een uitstekend restaurant is, nog voordat Michelin zijn ster uitreikte aan dit toprestaurant.

Frank Lindner

Overig nieuws

Regelgeving BTW
Arrangementen: voorkom problemen met de btw

"Geniet van een 3-gangenmenu inclusief uitgebreid dessertbuffet en consumpties voor slechts € 34,50. U heeft keuze uit wijn, bier of frisdrank." Een mooie aanbieding, maar wat doet u met de btw? DOWNLOAD GRATIS DE LAATSTE EDITIE VAN DE RESTAURANTKRANT Wanneer u als restaurantond...

Personalia
Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee. In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordel...

Restaurant Mensen
Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam

Op het kruispunt van 5 grachten, in een prachtige oase van rust, opent medio juni hét nieuwe restaurant van Amsterdam: 'Bodon, La Grande Brasserie'. Traditionele Franse keuken in een moderne verpakking. Niet gestandaardiseerd maar individueel en uniek. In Apollo Hotel Amsterdam, ge...

Inboedel Jachtslot Mookerheide wordt geveild

Jachtslot de Mookerheide wordt ingrijpend gerenoveerd door eigenaar Natuurmonumenten. Het luxe hotel-restaurant sluit tijdelijk zijn deuren en komt daarna in een totaal nieuwe vorm terug. De volledige inventaris wordt daarom geveild. Veilingmeester Teun van Leeuwen van Troostwijk Auctions & Valu...

Tech Modation
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2

Maarten Dries houdt zich met zijn bedrijf Modation bezig met succesvol online adverteren. In deze reeks artikelen doet hij uit de doeken hoe een succesvolle online campagne wordt vormgegeven. Voor de horeca is het immers ook belangrijk om goed gevonden te worden, maar daar hangt een kostenplaatje aa...

Chefs
Folie Culinaire pakt uit met kaaiman en mieren 

De gerenommeerde Colombiaanse chef Leonor Espinosa geeft in oktober een masterclass op Folie Culinaire, hét internationale vakevenement voor de gastronomie in Maastricht. Zij is de eerste chef uit de spectaculaire line-up van nationale en internationale chefs die de beursorganisatie bekend ma...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: