Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Twente Culinair

Carelshaven Delden toegetreden tot JRE-Nederland en QL Hotels & Restaurants
15 mei 2019 • Nieuws

Carelshaven Delden toegetreden tot JRE-Nederland en QL Hotels & Restaurants

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden is toegetreden tot zowel JRE-Nederland als QL Hotels & restaurants. Na de verbouwing van de...

Debbie Küpers nieuwe maître-sommelier restaurant Carelshaven Delden
12 december 2018 • Nieuws

Debbie Küpers nieuwe maître-sommelier restaurant Carelshaven Delden

Per 1 januari 2019 treedt Debbie Küpers bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden in dienst als maître-sommelier. Ze komt o...

Tweede editie Twente Culinair is in Hengelo
23 oktober 2017 • Nieuws

Tweede editie Twente Culinair is in Hengelo

Na het succes van afgelopen jaar, maakt de Stichting Twente Culinair bekend dat de tweede editie van haar Grand Event, zal gaan plaatsvinden op maanda...

12 beste restaurants in regio Twente slaan handen ineen
20 september 2016 • Nieuws

12 beste restaurants in regio Twente slaan handen ineen

Waar kan ik het beste eten als ik in Twente ben? Met die vraag hoeven gasten niet langer te worstelen. De 12 beste restaurants van de streek hebben zi...

Culinaire academie in Twente
23 april 2014 • Nieuws

Culinaire academie in Twente

Op woensdag 23 april zullen Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink & Cyrano Vintertainment de Academie voor Gastronomie presenteren door middel van de...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren
Michelin Gastronomie 19 juni 2025

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"
Michelin Gastronomie 28 mei 2025

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant
Opening Gastronomie F&B 2 juni 2025

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert
Michelin 28 maart 2025

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Horecakoppel van Inter Scaldes neemt pand De Lindehof** over
Opening Gastronomie 23 mei 2025

Horecakoppel van Inter Scaldes neemt pand De Lindehof** over

Meest gelezen deze week

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren
Michelin Gastronomie 19 juni 2025

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren

Maeve* ondergaat verbouwing: “Voelen ons nog beter bij kleinschaligere setting”
Michelin Gastronomie 20 juni 2025

Maeve* ondergaat verbouwing: “Voelen ons nog beter bij kleinschaligere setting”

Dit zijn de 'World's 50 Best Restaurants' van 2025
Events Awards 20 juni 2025

Dit zijn de 'World's 50 Best Restaurants' van 2025

Horecaconcept EVE Scheveningen officieel geopend
Opening 17 juni 2025

Horecaconcept EVE Scheveningen officieel geopend

Ron en Lindsay Lemmens sluiten sterrenrestaurant Flavours en openen Bistro
Michelin Gastronomie 23 juni 2025

Ron en Lindsay Lemmens sluiten sterrenrestaurant Flavours en openen Bistro

Uitgelicht

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren
Michelin Gastronomie 19 juni 2025

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren

Restaurant De Zeeuw in Haarlem sluit per direct de deuren, zo maakt chef-kok Jeroen de Zeeuw bekend via een bericht op social media. Het fine dining r...

CSU draagt cateringportefeuille over aan Vermaat Groep
Overname 19 juni 2025

CSU draagt cateringportefeuille over aan Vermaat Groep

Schoonmaakbedrijf CSU draagt haar cateringportefeuille per 1 juli 2025 over aan Vermaat Groep. Het gaat om de overname van opdrachtgevers, lopende con...

Dit zijn de 'World's 50 Best Restaurants' van 2025
Events Awards 20 juni 2025

Dit zijn de 'World's 50 Best Restaurants' van 2025

De wereld van de gastronomie kwam donderdagavond 19 juni 2025 samen in de stad Turijn om The World's 50 Best Restaurants 2025 te erkennen, waarbij Mai...

Mediterrane eet-en drinkbar Bar Picar opent in Rotterdam
Opening 20 juni 2025

Mediterrane eet-en drinkbar Bar Picar opent in Rotterdam

Ergens tussen borrel en diner in, tussen vroeg en laat, tussen even snel en veel te gezellig, dat is het nieuwe Bar Picar. Vandaag opent de mediterran...

Maeve* ondergaat verbouwing: “Voelen ons nog beter bij kleinschaligere setting”
Michelin Gastronomie 20 juni 2025

Maeve* ondergaat verbouwing: “Voelen ons nog beter bij kleinschaligere setting”

Chef-eigenaar Tommy Janssen en maître-eigenaar Vera Voorend kondigen een verbouwing en restyling aan van restaurant Maeve. Het sterrenrestaurant...

Ron en Lindsay Lemmens sluiten sterrenrestaurant Flavours en openen Bistro
Michelin Gastronomie 23 juni 2025

Ron en Lindsay Lemmens sluiten sterrenrestaurant Flavours en openen Bistro

Ron en Lindsay Lemmens sluiten per 27 juli 2025 de deuren van hun restaurant Flavours* in Weert. Per oktober 2025 begint het paar een nieuw hoofdstuk...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

De Echoput viert 70 jaar met opening van twee nieuwe restaurants
Events Gastronomie 24 juni 2025

De Echoput viert 70 jaar met opening van twee nieuwe restaurants

Zondag 22 juni vierde familie Klosse het 70-jarig bestaan van De Echoput met een feestelijke jubileumlunch in Hoog Soeren. Tijdens een feestelijke mid...

Video's

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Restaurant & Innovatie

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden
Events Awards Branded Content 17 juni 2025

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden

De wedstrijden van Euro-Toques Nederland richten zich op behoud van ambacht en gebruik van kwalitatief hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten. D...

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant
Branded Content 12 juni 2025

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant

Verlichting doet in een restaurant veel meer dan alleen de ruimte verlichten: het beïnvloedt hoe je gasten zich voelen, hoe lang ze blijven, wat...

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten
Branded Content 14 april 2025

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten

"Ons doel is het onmogelijke mogelijk te maken", zegt Maximilian Andys, hoofd van de contract divisie bij Glatz, die zich bezighoudt met vastgoed...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
Branded Content 10 april 2025

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving

86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen
Events Branded Content 14 maart 2025

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen

ProWein wordt in 2025 opnieuw het hoogtepunt van de internationale wijn- en distilleerindustrie. Onder het motto 'Ontdek de smaak van morgen' presente...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Branded Content 31 januari 2025

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer

Ben jij een gedreven horeca-ondernemer en op zoek naar een locatie met aantrekkingskracht voor een nieuwe zaak? Dit is je kans om het verschil te make...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite