Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • DRK+
  • Michelinsterren
  • Nieuwe restaurants
  • Ondernemen
  • Ondernemen in...
  • Columns
  • Interviews
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Jasper verhagen

Alma Bistro Breda gaat met Malou Hagenaars verder onder de naam Amí Bistro
23 mei 2025 • Nieuws

Alma Bistro Breda gaat met Malou Hagenaars verder onder de naam Amí Bistro

Alma Bistro in Breda gaat per 1 juni 2025 verder onder de naam Amí Bistro. De samenwerking met Alma Oisterwijk is beëindigd en de bistro w...

Alma Bistro in Breda geopend door Wouter van Laarhoven en Malou Hagenaars
9 juli 2024 • Nieuws

Alma Bistro in Breda geopend door Wouter van Laarhoven en Malou Hagenaars

Chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hebben op 5 juli 2024 Alma Bistro in Breda geopend. De gastronomische bistro is na sterrenresta...

15 jaar De RestaurantKrant (2020): Restaurant Amarone* heropend na brand
7 april 2023 • Nieuws

15 jaar De RestaurantKrant (2020): Restaurant Amarone* heropend na brand

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...

Restaurant Amarone heeft de strijd gewonnen
29 februari 2020 • Nieuws

Restaurant Amarone heeft de strijd gewonnen

Zes maanden na de brand in Restaurant Amarone staan chef de cuisine Jan van Dobben (rechts op de foto) en maître Jasper Verhagen weer te trappel...

Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand
17 februari 2020 • Nieuws

Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van che...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Michelin deelt sleutels uit aan 17 hotels in Nederland: De L'Europe ontvangt er drie
Michelin 9 oktober 2025

Michelin deelt sleutels uit aan 17 hotels in Nederland: De L'Europe ontvangt er drie

Michelin breidt gids tien dagen na uitreiking alweer uit met nieuwe restaurants
Michelin Gastronomie 16 oktober 2025

Michelin breidt gids tien dagen na uitreiking alweer uit met nieuwe restaurants

Loesje Tieleman (28) heeft 4 zaken in Rotterdam: “Overdag ontbijt, ’s avonds cocktails”
Interview groots ondernemen DRK+ 17 oktober 2025

Loesje Tieleman (28) heeft 4 zaken in Rotterdam: “Overdag ontbijt, ’s avonds cocktails”

Lekker500 vaart eigen koers: een nieuwe nummer 3, 13 nieuwe namen in de top-100
Awards Gastronomie 4 november 2025

Lekker500 vaart eigen koers: een nieuwe nummer 3, 13 nieuwe namen in de top-100

Gerenommeerde chefs starten wereldwijde culinaire tour ter ere van Jonnie Boer
Michelin Gastronomie 14 oktober 2025

Gerenommeerde chefs starten wereldwijde culinaire tour ter ere van Jonnie Boer

Meest gelezen deze week

Lekker500 vaart eigen koers: een nieuwe nummer 3, 13 nieuwe namen in de top-100
Awards Gastronomie 4 november 2025

Lekker500 vaart eigen koers: een nieuwe nummer 3, 13 nieuwe namen in de top-100

Oliver Green opent nieuwe flagship locatie op Amsterdams Gelderlandplein
Opening 7 november 2025

Oliver Green opent nieuwe flagship locatie op Amsterdams Gelderlandplein

Loetje opent in hart van Tilburg
Opening Restaurantketens 7 november 2025

Loetje opent in hart van Tilburg

Marijke Vuik: "Er is nog veel verborgen leed in de horeca waar aan gewerkt moet worden"
KHN Interview 31 oktober 2025

Marijke Vuik: "Er is nog veel verborgen leed in de horeca waar aan gewerkt moet worden"

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van oktober
sterrenregen Michelin DRK+ 1 november 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van oktober

Uitgelicht

Investeren in... koelingen
Investeren in... DRK+ 10 november 2025

Investeren in... koelingen

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Zo vernieuw je je horecakeuken zonder gedoe
spotlightweken Keukens 12 november 2025

Zo vernieuw je je horecakeuken zonder gedoe

Een horecakeuken vernieuwen voelt vaak als een enorme uitdaging. Het kost tijd, geld en planning, en het idee dat de dagelijkse operatie stilvalt, kan...

Deze dagen bieden jou in december extra omzetmomenten!
Horeca kansen en omzet 8 november 2025

Deze dagen bieden jou in december extra omzetmomenten!

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die nét dat extra beetje omzet opleveren? Onze redactie heeft alle extra omzetm...

Oliver Green opent nieuwe flagship locatie op Amsterdams Gelderlandplein
Opening 7 november 2025

Oliver Green opent nieuwe flagship locatie op Amsterdams Gelderlandplein

Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dat bewijzen Stefan Hoogeveen en Merel Keizers opnieuw met de opening van hun nieuwste Oliver Green locati...

Loetje opent in hart van Tilburg
Opening Restaurantketens 7 november 2025

Loetje opent in hart van Tilburg

Loetje breidt uit in Brabant met de opening van een nieuwe locatie in het voormalige Kantongerecht aan het Stadhuisplein in Tilburg. De opening staat...

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland
Michelin 12 november 2025

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland

Net als voorgaande jaren heeft Michelin opnieuw een lijst gemaakt met de goedkoopste sterrenrestaurants. “De Michelinster leidt gasten naar res...

Chefs koken met Waddenproducten tijdens ‘Waddengastronomie versterkt werelderfgoedbeleving’
Events 12 november 2025

Chefs koken met Waddenproducten tijdens ‘Waddengastronomie versterkt werelderfgoedbeleving’

Afgelopen maandag, 10 november 2025, kookten vier chefs met pure Waddenproducten tijdens de eindmanifestatie van het programma ‘Waddengastronomi...

Video's

Aftermovie eindmanifestatie Waddengastronomie

Aftermovie eindmanifestatie Waddengastronomie

Hoe de beste croissants van New York gemaakt worden

Hoe de beste croissants van New York gemaakt worden

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Restaurant & Innovatie

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 20 oktober 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Agenda

12 jan.

Horecava 2026

29 jan.

Dutch Craft Beer Conference 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

09 feb.

Gault&Millau

21 sep.

Gastvrij Rotterdam 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite