Wederom ophef over 'einde Oud Sluis'

14 mei 2012 |
Wederom ophef over 'einde Oud Sluis'<

Een interview van Sergio Herman tegenover de Belgische krant De Tijd heeft weer eens veel commotie losgemaakt. Eens te meer blijkt dat geen nieuws ook nieuws is.

Einddatum in gedachten
In een vraaggesprek laat de driesterrenchef uit Sluis optekenen dat hij op termijn wil stoppen met Oud Sluis en dat hij een einddatum in zijn hoofd heeft. Hierop kopten diverse media in Nederland en België dat het einde van het restaurant op korte termijn aanstaande is.

Wens uit 2005
De zaak ligt complexer, Oud Sluis gaat zeker niet op korte termijn dicht, maar duidelijk is dat Sergio Herman niet de wens heeft om oud te worden achter de kachel van Oud Sluis. Het verlangen om te stoppen met koken op het allerhoogste niveau sprak hij in 2005 al uit. Wat dat betreft is er niets nieuws aan de horizon.

Niet bij pakken neerzitten
Sergio Herman zit niet stil. Hij heeft nog de wens om een restaurant in het buitenland te openen, mogelijk op Ibiza of in Barcelona. Volgend jaar gaat La Chapelle in Antwerpen open en Resto Bar Pure C in Cadzand-Bad draait naar wens.

Frank Lindner

Overig nieuws

Personalia Hotel Restaurant
Marco de Wildt nieuwe Executive Chef Hilton Amsterdam

In Hilton Amsterdam is Marco de Wildt (Uitgeest,1972) aangetreden als executive chef. De afgelopen vier jaar bekleedde hij diezelfde functie in Mövenpick Hotel IBN Battuta Gate & Oceana in Dubai. Daarvoor werkte hij als cluster executive chef van Mövenpick Nederland. De Wildt brengt ee...

Restaurant Tech
KFC Rotterdam kiest voor Van Hessen

Op 31 maart hebben Ron en Michel de Kok en Henk ter Haar van Van Hessen B.V. de overeenkomst getekend voor de installatie en support van MICROS RES 3700 voor de 8 Kentucky Fried Chicken vestigingen in Rotterdam-Barendrecht. Op 14 juni is de eerste locatie, KFC Stadion-Boulevard, voorzien van het ...

Opening Restaurant
Pop-up restaurant op unieke locatie in Eindhoven

Van 12 tot 19 november staat Eindhoven in het teken van het populaire lichtkunstfestival Glow. Speciaal voor dit festival opent Pop-up Bar Restaurant LUCE voor het tweede jaar op rij een tijdelijke restaurant. Het restaurant wordt gebouwd van glas en biedt uitzicht op één van de hoogte...

Horeca Opening
HMSHost International breidt uit naar Rotterdam The Hague Airport

HMSHost International, wereldleider van horecalocaties voor reizigers, breidt haar werkgebied in Nederland uit met locaties op Rotterdam The Hague Airport. Met ingang van 1 oktober 2016, neemt HMSHost vier van de vijf horecalocaties over op Rotterdam The Hague Airport. Alle locaties aan airside e...

Hotel Culinair
Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

In een monumentaal pand in hartje Middelburg bevindt zich Boutique Hotel The Roosevelt. Dit bijzondere hotel is ontwikkeld door het ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw. Zij realiseerden vol passie en enthousiasme een luxueus hotel met 28 unieke kamers die allemaal verschillend zijn i...

Economie Bezorgen Achtergronden
UberEats gaat de strijd aan met andere bezorgdiensten in Amsterdam

Moeten Deliveroo en Foodora zich zorgen gaan maken? De bezorgdiensten maken een stormachtige groei door, maar nu UberEats zich ook op het Amsterdamse strijdtoneel mengt, gaat de bezorgoorlog pas echt van start. „We leveren al jaren mensen af. Dat kunnen we ook met eten.” Europees directe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: