Wederom ophef over 'einde Oud Sluis'

14 mei 2012 |
Wederom ophef over 'einde Oud Sluis'<

Een interview van Sergio Herman tegenover de Belgische krant De Tijd heeft weer eens veel commotie losgemaakt. Eens te meer blijkt dat geen nieuws ook nieuws is.

Einddatum in gedachten
In een vraaggesprek laat de driesterrenchef uit Sluis optekenen dat hij op termijn wil stoppen met Oud Sluis en dat hij een einddatum in zijn hoofd heeft. Hierop kopten diverse media in Nederland en België dat het einde van het restaurant op korte termijn aanstaande is.

Wens uit 2005
De zaak ligt complexer, Oud Sluis gaat zeker niet op korte termijn dicht, maar duidelijk is dat Sergio Herman niet de wens heeft om oud te worden achter de kachel van Oud Sluis. Het verlangen om te stoppen met koken op het allerhoogste niveau sprak hij in 2005 al uit. Wat dat betreft is er niets nieuws aan de horizon.

Niet bij pakken neerzitten
Sergio Herman zit niet stil. Hij heeft nog de wens om een restaurant in het buitenland te openen, mogelijk op Ibiza of in Barcelona. Volgend jaar gaat La Chapelle in Antwerpen open en Resto Bar Pure C in Cadzand-Bad draait naar wens.

Frank Lindner

Overig nieuws

Horeca Achtergronden
Social Media Horeca-Overzicht van vandaag

Ook op social media zijn horecaondernemers actief. We verzamelden weer enkele leuke tweets en posts voor je om de dag mee door te komen. Van nieuws over de horeca tot acties van horecaondernemers; je vindt het hier! ...

Awards Events
Horecabeurs BBB Maastricht in de race voor award

BBB Maastricht is in de race voor de Gouden Giraffe Event Awards in de categorie Beurzen. De nieuwe opzet van het succesvolle driedaagse horeca-event is zeer goed ontvangen. De organisatie is verheugd dat het event meedingt voor deze prestigieuze prijs voor effectieve, onderscheidende evenementen. ...

Events Achtergronden
Download gratis de HorecaMarketingKalender 2017!

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Vroeger kon het gebeuren dat er geheel onverwacht een bus vol Duitsers bij een horecaondernemer op de stoep stond. De Duitsers vonden het blijkbaar nodig om de Dag van de Duitse Eenh...

Hotel Restaurant
Element Amsterdam lanceert nieuw restaurant

Voordat we je de leukste horecagelegenheden langs de Elfstedentocht presenteren, laten we je de plaatsen zien, waarlangs de tocht ons voert (bron: Wikipedia): Stad Fries Afstand vanaf startpunt (km) Leeuwarden (start) Ljouwert 0 Sneek Snits...

Horeca Achtergronden
Het horeca social media overzicht van vandaag

Ook op social media zijn horecaondernemers actief. We verzamelden enkele leuke tweets en posts voor je om de dag mee door te komen. Van nieuws over de horeca tot acties van horecaondernemers... ...

Achtergronden Restaurant
45-jarige kok jarenlang uitgebuit en bedreigd

Een 45-jarige man, die sinds 2011 werkzaam was als kok in een eetgelegenheid in Deventer, blijkt jarenlang uitgebuit te zijn. Hij werd bijna niet betaald voor zijn werkzaamheden, woonde in de horecagelegenheid en mocht geen gebruik maken van zijjn eigen bankpas. Ook zou hij fysiek zijn bedreigd doo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: