Wederom ophef over 'einde Oud Sluis'

14 mei 2012 |
Wederom ophef over 'einde Oud Sluis'<

Een interview van Sergio Herman tegenover de Belgische krant De Tijd heeft weer eens veel commotie losgemaakt. Eens te meer blijkt dat geen nieuws ook nieuws is.

Einddatum in gedachten
In een vraaggesprek laat de driesterrenchef uit Sluis optekenen dat hij op termijn wil stoppen met Oud Sluis en dat hij een einddatum in zijn hoofd heeft. Hierop kopten diverse media in Nederland en België dat het einde van het restaurant op korte termijn aanstaande is.

Wens uit 2005
De zaak ligt complexer, Oud Sluis gaat zeker niet op korte termijn dicht, maar duidelijk is dat Sergio Herman niet de wens heeft om oud te worden achter de kachel van Oud Sluis. Het verlangen om te stoppen met koken op het allerhoogste niveau sprak hij in 2005 al uit. Wat dat betreft is er niets nieuws aan de horizon.

Niet bij pakken neerzitten
Sergio Herman zit niet stil. Hij heeft nog de wens om een restaurant in het buitenland te openen, mogelijk op Ibiza of in Barcelona. Volgend jaar gaat La Chapelle in Antwerpen open en Resto Bar Pure C in Cadzand-Bad draait naar wens.

Frank Lindner

Overig nieuws

Distilleerderij Cooymans maakt doorstart

Liefhebbers van een borrel van Floryn, Cooymans-advocaat, Legner of een Koffiekaatje kunnen gerust zijn. De jenevermerken, likeuren en wijnen van distilleerderij Cooymans hebben kopers gevonden en blijven bestaan. Avandis neemt de activiteiten van Distilleerderij Cooymans en wijnactiviteiten Delcave...

Opening Restaurant
Ons Café wordt restaurant

Ons Café in Kaatsheuvel sluit tijdelijk de deuren vanwege een grote verbouwing. Exploitant André Ververs wil het café in het Kaatsheuvelse centrum om laten bouwen tot restaurant. Ververs wacht nog op de vergunning voor de verbouwing. Als die binnen is, wil hij snel aan de sl...

Opening Restaurant
Cornelis Bar & Kitchen opent deuren in Rotterdam

Na een maandenlange verbouwing opent Cornelis deze week officieel de deuren op de hoek van de Coolsingel in Rotterdam. De nieuwe horecagelegenheid biedt een tweeledig concept wat bestaat uit een restaurant en een bar. Bovenin het restaurant kan je terecht voor een uitgebreid diner. In het bargedeelt...

Personeel
Ricardo Eshuis toegetreden tot bestuur Bocuse d’Or Nederland

SVH-directeur Ricardo Eshuis per juni is toegetreden tot het bestuur van Bocuse d’Or Nederland. Ricardo wordt verantwoordelijk voor verdere profilering van onze organisatie en voor commerciële zaken. 'We zijn er trots op dat hij zijn expertise en netwerk wil inzetten voor onze doele...

Bier
AB InBev compenseert aandeelhouders

AB InBev heeft het bod op SABMiller om Brexit verhoogd. Hierdoor worden de aandeelhouders van SABMiller gecompenseert voor de recente waardedaling van het Britse pond. Het bedrijf biedt nu 45 pond per aandeel in plaats van 44 pond, liet de Belgische brouwer dinsdag in een persverklaring weten. Aa...

Awards
Hutten genomineerd voor Beste Werkgever 2016

Hutten is genomineerd voor Beste Werkgever 2016 in de branche vrije tijd, reizen en cultuur. De cateraar en leverancier van hospitality & receptiediensten neemt het op tegen ANWB en Sportfondsen Rotterdam. Tijdens het Beste Werkgevers Event op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winna...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Account
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: