Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach

30 mei 2012 |
Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach<

Na vijf jaar keert Rob Hartmann terug als maître d’hôtel bij Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Per 1 juli begint hij aan zijn nieuwe uitdaging bij Château St. Gerlach.

Tot 2007 werkte Rob Hartmann (39) als maître d’hôtel/sommelier bij Château Neercanne. In 2007 koos Rob Hartmann om na 12 jaar bij Château Neercanne te hebben gewerkt om het restaurantvak te verlaten.

In de afgelopen vijf jaar heeft Hartmann met veel plezier gewerkt bij Le Châtelain Vins Fins in Echt en als gastheer en salesmanager bij Thiessen Wijnkopers in Maastricht.

Kennis en ervaring
"Het is mij een eer en genoegen dat we Rob terug mogen verwelkomen binnen onze groep", aldus Jan-Paul Kroese, Directeur/Gastheer van Château St Gerlach. "Met de kennis en ervaring die Rob meeneemt en samen met chef-kok Otto Nijenhuis, sommelier Kevin Vondenhoff en het team van Restaurant Château St. Gerlach gaat hij het restaurant tot nieuwe hoogte brengen."

Frank Lindner

Overig nieuws

Horeca Achtergronden
Social Media Horeca-Overzicht van vandaag

Ook op social media zijn horecaondernemers actief. We verzamelden weer enkele leuke tweets en posts voor je om de dag mee door te komen. Van nieuws over de horeca tot acties van horecaondernemers; je vindt het hier! ...

Awards Events
Horecabeurs BBB Maastricht in de race voor award

BBB Maastricht is in de race voor de Gouden Giraffe Event Awards in de categorie Beurzen. De nieuwe opzet van het succesvolle driedaagse horeca-event is zeer goed ontvangen. De organisatie is verheugd dat het event meedingt voor deze prestigieuze prijs voor effectieve, onderscheidende evenementen. ...

Events Achtergronden
Download gratis de HorecaMarketingKalender 2017!

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Vroeger kon het gebeuren dat er geheel onverwacht een bus vol Duitsers bij een horecaondernemer op de stoep stond. De Duitsers vonden het blijkbaar nodig om de Dag van de Duitse Eenh...

Hotel Restaurant
Element Amsterdam lanceert nieuw restaurant

Voordat we je de leukste horecagelegenheden langs de Elfstedentocht presenteren, laten we je de plaatsen zien, waarlangs de tocht ons voert (bron: Wikipedia): Stad Fries Afstand vanaf startpunt (km) Leeuwarden (start) Ljouwert 0 Sneek Snits...

Horeca Achtergronden
Het horeca social media overzicht van vandaag

Ook op social media zijn horecaondernemers actief. We verzamelden enkele leuke tweets en posts voor je om de dag mee door te komen. Van nieuws over de horeca tot acties van horecaondernemers... ...

Achtergronden Restaurant
45-jarige kok jarenlang uitgebuit en bedreigd

Een 45-jarige man, die sinds 2011 werkzaam was als kok in een eetgelegenheid in Deventer, blijkt jarenlang uitgebuit te zijn. Hij werd bijna niet betaald voor zijn werkzaamheden, woonde in de horecagelegenheid en mocht geen gebruik maken van zijjn eigen bankpas. Ook zou hij fysiek zijn bedreigd doo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: