Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach

30 mei 2012 |
Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach<

Na vijf jaar keert Rob Hartmann terug als maître d’hôtel bij Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Per 1 juli begint hij aan zijn nieuwe uitdaging bij Château St. Gerlach.

Tot 2007 werkte Rob Hartmann (39) als maître d’hôtel/sommelier bij Château Neercanne. In 2007 koos Rob Hartmann om na 12 jaar bij Château Neercanne te hebben gewerkt om het restaurantvak te verlaten.

In de afgelopen vijf jaar heeft Hartmann met veel plezier gewerkt bij Le Châtelain Vins Fins in Echt en als gastheer en salesmanager bij Thiessen Wijnkopers in Maastricht.

Kennis en ervaring
"Het is mij een eer en genoegen dat we Rob terug mogen verwelkomen binnen onze groep", aldus Jan-Paul Kroese, Directeur/Gastheer van Château St Gerlach. "Met de kennis en ervaring die Rob meeneemt en samen met chef-kok Otto Nijenhuis, sommelier Kevin Vondenhoff en het team van Restaurant Château St. Gerlach gaat hij het restaurant tot nieuwe hoogte brengen."

Frank Lindner

Overig nieuws

Regelgeving Amsterdam Horeca
Amsterdamse horeca mag terrassen uitbreiden bij tropisch weer

Het tropische weer is zeker voor Amsterdamse horecaondernemers een uitkomst. Normaal mag er bijna niets in de hoofdstad, maar met dit buitengewoon hete weer mogen de terrassen in het centrum 'uitwaaieren'. Cafés, restaurants, lunchrooms en hotels mogen meer tafels en stoelen neerzette...

Achtergronden Restaurant
Barry Hamstra neemt restaurant Tollius over

Chef-kok Barry Hamstra heeft per 1 juli restaurant Tollius in Amersfoort overgenomen, nadat het bedrijf 23 jaar onder leiding van Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies heeft gestaan. 'Tollius restaurant en catering' is de nieuwe naam. Barry werkte onder andere voor Basiliek in Harder...

Diner Achtergronden
Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein en de 'keuken' van Catering Oud London uit Zeist; dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere beleving: het Domein Diner. Centraal gelegen in het mooie Betuws landschap, te midden van Oranjestad Buren, Gl...

Culinair Internationaal
Culinair Peru blijft ontwikkelen

Met de culinaire route ‘Ruta de la Quinua’ in aantocht, diverse culinaire onderscheidingen en drie noteringen in de ‘Top 50 Beste Restaurants Ter Wereld’, waaronder een top vier notering voor Restaurant Central in Lima, wordt Peru geroemd om haar smaakvolle en uitgebreide keu...

Horeca
Friese horecabedrijven op muzikale manier duurzaam

Op 29 augustus presenteren Syb van der Ploeg en Piter Wilkens hun eerste single en clip met als thema duurzaamheid; ‘Jou it troch’. Zij geven in Hotel Restaurant Iesicht te Oudega (Sm.) ook een toelichting op het plan voor de Grien 10 Muzyk Toer van de stichting JIT. In het kader van de ...

Lunch Opening
Bekende hamburgerketen vindt toplocatie

Het team van Ellis Gourmet Burger bewijst eens te meer dat ze naast zin voor goede smaak ook feeling voor toplocaties heeft. De vierde vestiging ‘voor mogelijk de beste hamburger ter wereld' opent op 25 augustus, op de Neude in Utrecht, in een plek met een rijke geschiedenis. Gratis bu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: