Uit eten tussen de koeien

26 april 2012 |
Uit eten tussen de koeien<

De zesde editie van het 'Boergondisch feestmaal' start dit jaar op 12 mei en loopt door tot december. In deze periode kan men culinair genieten op 33 biologische boerenerven.

Kennismaking biologisch eten
Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische InfoCentra een landelijke campagne om mensen op culinaire en educatieve wijze kennis te laten maken met biologisch eten uit eigen ommeland.

Boer, boerin en chef-kok verwelkomen hun gasten aan mooi gedekte lange tafels in de wei, stal of boerenschuur.

Ingrediënten van het seizoen
Chef-koks koken speciaal voor het Boergondisch feestmaal een bijzonder drie- of viergangen menu met de verse biologische oogst van het seizoen. Een excursie over de landerijen, met de boer of tuinder als gastheer, maakt onderdeel uit van het culinaire programma.

Informatie over het Boergondisch feestmaal, de boerderijen en de reserveringsmogelijkheden zijn te vinden op Vaneigenerf.nl
Foto: Dick Boschloo

Frank Lindner

Overig nieuws

Overstock van restaurant ‘De Librije’ onder de virtuele hamer

De zesde editie van het 'Boergondisch feestmaal' start dit jaar op 12 mei en loopt door tot december. In deze periode kan men culinair genieten op 33 biologische boerenerven. Kennismaking biologisch eten Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische...

Internationale investering voor AirDnD.nl

De zesde editie van het 'Boergondisch feestmaal' start dit jaar op 12 mei en loopt door tot december. In deze periode kan men culinair genieten op 33 biologische boerenerven. Kennismaking biologisch eten Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische...

Awards Internationaal Mensen
Ekkebus op plek 3 in Asia's 50 Best Restaurants

De zesde editie van het 'Boergondisch feestmaal' start dit jaar op 12 mei en loopt door tot december. In deze periode kan men culinair genieten op 33 biologische boerenerven. Kennismaking biologisch eten Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische...

Economie Bier
Bierprijzen horeca blijven stijgen

De zesde editie van het 'Boergondisch feestmaal' start dit jaar op 12 mei en loopt door tot december. In deze periode kan men culinair genieten op 33 biologische boerenerven. Kennismaking biologisch eten Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische...

Sluiting Restaurant
Restaurant Luxor Leiden gaat sluiten

De zesde editie van het 'Boergondisch feestmaal' start dit jaar op 12 mei en loopt door tot december. In deze periode kan men culinair genieten op 33 biologische boerenerven. Kennismaking biologisch eten Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische...

trends Bezorgen
Nederlandse eetgewoontes veranderen door restaurant-bezorging

De zesde editie van het 'Boergondisch feestmaal' start dit jaar op 12 mei en loopt door tot december. In deze periode kan men culinair genieten op 33 biologische boerenerven. Kennismaking biologisch eten Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: