Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • DRK+
  • Michelinsterren
  • Nieuwe restaurants
  • Ondernemen
  • Ondernemen in...
  • Columns
  • Interviews
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Jelle Wagenaar

Deze chefs wonnen de Groene Michelinster
29 maart 2021 • Nieuws

Deze chefs wonnen de Groene Michelinster

Nieuw dit jaar is de groene Michelinster. De groene sterren zijn iets nieuws en hebben als doel restaurants uit te lichten die zich op een bijzondere...

Klasbak Trofee voor restaurant Het Seminar
2 juli 2015 • Nieuws

Klasbak Trofee voor restaurant Het Seminar

Horeca-echtpaar Said Maher en Marjolein Woerlee ontving maandagavond op Landgoed de Holtweijde in Lattrop-Breklenkamp de Klasbak Trofee. Met het jaar...

De Mönnink ingewijd als Meesterkok
21 januari 2013 • Nieuws

De Mönnink ingewijd als Meesterkok

Erik de Mönnink van hotel-restaurant De Swarte Ruijter in Holten is geïnaugureerd als SVH Meesterkok. In oktober 2012 legde hij zijn Meesterproef af...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland
Michelin 12 november 2025

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland

Lekker500 vaart eigen koers: een nieuwe nummer 3, 13 nieuwe namen in de top-100
Awards Gastronomie 4 november 2025

Lekker500 vaart eigen koers: een nieuwe nummer 3, 13 nieuwe namen in de top-100

Marijke Vuik: "Er is nog veel verborgen leed in de horeca waar aan gewerkt moet worden"
KHN Interview 31 oktober 2025

Marijke Vuik: "Er is nog veel verborgen leed in de horeca waar aan gewerkt moet worden"

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van oktober
sterrenregen Michelin DRK+ 1 november 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van oktober

Nieuwe rooftop bar CIMA opent in Amsterdam met Mexicaanse flavour
Opening 28 oktober 2025

Nieuwe rooftop bar CIMA opent in Amsterdam met Mexicaanse flavour

Meest gelezen deze week

Restaurant Demain* verlaat Strandhotel Cadzand voor nieuwe locatie
Michelin Ondernemen 26 november 2025

Restaurant Demain* verlaat Strandhotel Cadzand voor nieuwe locatie

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland
Michelin 12 november 2025

Michelin maakt lijst met goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland

Sterrenchef Ollie Schuiling geslaagd voor Meesterproef SVH
Gastronomie Michelin 21 november 2025

Sterrenchef Ollie Schuiling geslaagd voor Meesterproef SVH

Vermaat Group benoemt Ivo Steffens tot algemeen directeur Nederland
Personalia 19 november 2025

Vermaat Group benoemt Ivo Steffens tot algemeen directeur Nederland

Butlerbegeleiding en 495 exclusieve stoelen voor culinair spektakel op Vrijthof in Maastricht
Events 18 november 2025

Butlerbegeleiding en 495 exclusieve stoelen voor culinair spektakel op Vrijthof in Maastricht

Uitgelicht

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 17 november 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Samen koken: optimale workflow in de keuken
spotlightweken Keukens 26 november 2025

Samen koken: optimale workflow in de keuken

In een professionele horecakeuken is efficiëntie een vorm van kunst. Terwijl de gasten ontspannen genieten van hun wijn, is het achter de scherme...

Gault&Millau-erkend restaurant Ethica sluit: "Toe aan een nieuwe uitdaging"
Ondernemen Overname 24 november 2025

Gault&Millau-erkend restaurant Ethica sluit: "Toe aan een nieuwe uitdaging"

Het met 12 Gault&Millau-punten bekroonde Haagse restaurant Ethica heeft via Instagram aangekondigd dat het na zeven jaar stopt. Eigenaren Joske Me...

Restaurant Demain* verlaat Strandhotel Cadzand voor nieuwe locatie
Michelin Ondernemen 26 november 2025

Restaurant Demain* verlaat Strandhotel Cadzand voor nieuwe locatie

Er komt volgend jaar een einde aan de samenwerking tussen sterrenrestaurant Demain en Strandhotel Cadzand. De twee partijen gaan na 31 mei 2026 uit el...

Osteria Porta Sud verwelkomt nieuwe sous-chef
Personalia 26 november 2025

Osteria Porta Sud verwelkomt nieuwe sous-chef

Osteria Porta Sud in Breda versterkt haar keukenteam met de komst van sous-chef Quinten Janssens, die afgelopen maand officieel is gestart. Janssens b...

Sous-chef gezocht voor Restaurant Bloei: kom koken in Hotel Flora Batava
Vacature van de Week Gastronomie 27 november 2025

Sous-chef gezocht voor Restaurant Bloei: kom koken in Hotel Flora Batava

Op een unieke buitenplaats aan de Vecht, nabij Breukelen, staat Hotel Flora Batava, een bijzonder boutique hotel waar historie, natuur en eigenti...

Nationaal Bieronderzoek 2025: alcoholvrij speciaalbier nog altijd in de lift
Bier 27 november 2025

Nationaal Bieronderzoek 2025: alcoholvrij speciaalbier nog altijd in de lift

Nederlandse bierdrinkers kiezen de laatste jaren steeds vaker voor alcoholvrij speciaalbier. Consumenten waarderen vooral de verbeterde smaak en het g...

SVH maakt Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026 bekend
Onderwijs Awards 28 november 2025

SVH maakt Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026 bekend

Donderdag 27 november maakte SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven in de Top 3 van de wedstrijd staan.  ...

Video's

Aftermovie eindmanifestatie Waddengastronomie

Aftermovie eindmanifestatie Waddengastronomie

Hoe de beste croissants van New York gemaakt worden

Hoe de beste croissants van New York gemaakt worden

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Kijk de uitreiking van Michelin 2025 terug!

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Restaurant & Innovatie

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca
Branded Content productnieuws 17 november 2025

PUNE: Luxe geurlijn uit Maastricht voor de horeca

Steeds meer vooruitstrevende hotels en toprestaurants in de Benelux ontdekken PUNE als een onderscheidend element binnen hun hospitality-ervaring. Dez...

Horecava en Wine Professional bundelen krachten
Events Branded Content 14 november 2025

Horecava en Wine Professional bundelen krachten

Tijdens Horecava 2026 slaan Horecava en Wine Professional opnieuw de handen ineen. De grootste horecabeurs van Nederland en de toonaangevende wijnbeur...

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Agenda

12 jan.

Horecava 2026

29 jan.

Dutch Craft Beer Conference 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

09 feb.

Gault&Millau

21 sep.

Gastvrij Rotterdam 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite