Vanaf maart krijgt Jans’ Food & Wijnbar in Arnhem nieuwe eigenaren. Horecakoppel Leon Dieperink en Elise de Jong nemen Jans’ Food &...
Op 5 februari worden in TivoliVredenburg in Utrecht de Gault&Millau Awards uitgereikt aan de winnaars van het jaar 2023. De top van de Nederlandse...
Het in het uit 1634 stammende Gruizenkerkje gevestigde G7 Restaurant in Sittard heeft een gloednieuw interieur. Met een mix van oude kerkelementen...
Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
Eigenaren Jan Grijspeere en Marije Bremer-Jansen zagen geen mogelijkheid meer om het tij te keren en de exploitatie van hun Franse restaurant en delic...
G7 Food & Drinks in Sittard neemt vanaf 3 november 2023 structureel intrek in het uit 1634 stammende Gruizenkerkje en krijgt een nieuw interieur....
Ondernemen in Lelystad. “Bij het bepalen van het nieuwe menu houden we heel erg rekening met de seizoenen en of producten hier uit de buurt kome...
Restaurant Eden* neemt afscheid van eigenaar Robin Groos, dit werd bekend gemaakt in maart 2023. Chef-kok Herman Cooijmans is sinds diezelfde maand de...
Op vrijdag 14 april wordt op unieke wijze het aspergeseizoen geopend door House of Inspiration Nidum en restaurant Ovum. Op deze avond in Grave vindt...
De eigenaren van het door Michelin met een ster bekroonde restaurant Eden in Valkenswaard zoeken naar bijzondere smaken en specifieke eigenschappen, e...
Boerenzoon Martin Kruithof is door Gault&Millau verkozen tot Ambachtsman van het Jaar. In zijn restaurant De Lindenhof in het Overijsselse Giethoo...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Chef Terry Priem en zijn echtgenote Esther van Otterloo openen een tweede restaurant in Rotterdam. Restaurant STER wordt gevestigd aan de Honingerdij...
Restaurant De Leuf in het Zuid-Limburgse Ubachsberg heeft een nieuw interieur. Het toprestaurant van de familie Van de Bunt kreeg een eigentijdse inri...
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
Na de bekendmaking vorige week dat de Horecava 2022 definitief niet door gaat kondigen wij hierbij graag de nieuwe datum en locatie aan van de Gault&a...
Voor een digitaal publiek van duizenden restaurateurs, journalisten en partners stelden Marc Declerck en presentatrice Virginie Claes de negentiende e...
Bij schoonmaakwerkzaamheden van de waterput bij Kasteel Maurick in Vught zijn 18 Romeinse munten gevonden. De munten zijn door de Rijksdienst voor het...
De lancering van Gault&Millau 2021, die gepland stond op 30 november 2020, is verplaatst. Dat maakte Godfried van der Lugt, Managing Director Gaul...
Het team van Gault&Millau wil de horecasector een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode. Daar veel mensen thuis...
Godfried van der Lugt staat bijna twee jaar aan het roer als Managing Director van Gault&Millau Nederland. De gids heeft identiteit en ambities. &...
Gault&Millau Nederland gaat het aankomende jaar de samenwerking aan met De RestaurantKrant. De novembereditie van deze krant staat dit jaar v...
De perfecte wijnkaart samenstellen. Voor veel horecaondernemers is dat nog altijd een hoofdpijndossier. Koen van der Plas, door Gault&Millau uitge...
Gault&Millau en Mastercard slaan in november de handen ineen om een belangrijk thema op de kaart te zetten: voedselhulp voor schoolgaande kin...
Lieke en Joris Kerkhofs sluiten de deuren van La Folie in Zaltbommel. De ondernemers zijn in het pand aan de Gamerschestraat uit hun jasje gegroeid en...
Vandaag kennen Gault&Millau en Food Reporter de titel New Chef on the Block toe aan drie jonge, getalenteerde chefs. Alice Colombari van Rest...
Voor de 18e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastheer of gastvrouw van Nederland. Kandidat...
De allereerste Gault&Millau onder het bewind van Godfried van der Lugt wordt op 3 december in Amsterdam gepresenteerd. In het voorjaar startte Van...
Het Oostenrijkse Ischgl in Paznaun, Tirol heeft haar status als culinaire hotspot in de Alpen verder verstevigd met de recente benoeming door Gault&am...