Zelfstandig werkend kok

Voor ons unieke Skylounge restaurant-bar, ongeveer 100 plaatsen, zijn wij op zoek naar een energieke zelfstandig werkende koks, (demi) chefs de parti.

Je bent mede verantwoordelijk voor het (voor-) en bereiden en uitgeven van gerechten volgens receptuur. Je rapporteert aan de Chef Kok en bent betrokken bij de menusamenstelling, borgen van het voedselveiligheidsprgramma en ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken.

Functie eisen Zelfstandig werkend kok (m/v):

Wij zoeken jou als …,
  • Jij (bijna)elke dag bruist van de energie, en jij je bed uitspringt om weer wat moois te maken van de komende dag.
  • Jij gastvrij, gastgericht en enthousiast bent, met een scherp oog voor detail.
  • Jij jezelf bent, waarbij voor jou het glas altijd halfvol is en niet halfleeg.
  • Redelijk Nederlands spreekt
Functie eisen:
  • Afgeronde SVH opleiding of vergelijkbaar
  • Ervaring in soortgelijke bedrijven
  • Gedreven, flexibel, stressbestendig, gastgericht en een oog voor detail
  • BHV diploma en leermeester diploma genieten voorkeur
  • Aandacht voor kwaliteit, creativiteit en innovatief

Wat bieden wij:
Een zeer dynamische werkplek, met een hotel dat altijd in beweging is en geen dag hetzelfde. Je bereikt het hotel heel eenvoudig met het openbaar vervoer
Bij Mercure Amsterdam Station Sloterdijk pluk je ook de verschillende voordelen van het werken bij een Accor hotel. Je kunt rekenen op een salaris conform het algemeen voorwaardenreglement Horeca en bij een fulltime contract krijg je 25 vakantiedagen.
Met de Carte Bienvenue van Accor krijg je onder andere korting op hotelovernachtingen en autohuur, maar ook heeft Accor afspraken gemaakt met een groot spijkerbroekenmerk voor interessante kortingen en kun je met korting naar voorstellingen, musicals en concerten.

Accor en Mercure:
Accor, ’s werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa is aanwezig in 92 landen met meer dan 3.500 hotel en 450.000 kamers. Met een belangrijk portfolio aan hotelmerken – Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, Ibis, Ibis Styles, Ibis Budget en Hotel F1 – beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Met meer dan 160.000 medewerkers biedt Accor wereldwijd haar gasten ruim 45 jaar kennis en ervaring.
Mercure hotels zijn uniek, omdat ze geworteld zijn in hun lokale gemeenschappen, voldoen aan gedeelde kwaliteitsnormen en worden gedreven door gepassioneerde hoteliers. Als upscale brand is ieder Mercure hotel anders! Of ze nu gevestigd zijn in grote stadcentra, aan zee, in de bergen of aan het strand, elk hotel biedt een authentieke ervaring voor zowel zakenreizigers, als toeristen en vakantiegangers. Het Mercure netwerk bestaat uit 746 hotels in 51 landen, waarvan binnenkort 10 in Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: